Oraya baktım ama testler tek tek sorgulanıyor o listede sadi konuk çıkıyor ama sadi konuk testler maliyetli olduğu için devlet artık karşılamıyor dedi o liste güncellenmemiş sanırım o yüzden boşuna zaman kaybetmek istemiyorum gidip yaptıran varsa oraya gideceğimBu Test Nerede Yapılıyor
Canım bu linkten hangi hastanede yapıldığına bakabilirsin benden istememişlerdi ama tedbir olsun diye ben dahiliye den yaptırmıştım
Merhaba canim trombofili1 paneli dediğin test nedir acaba. Kanda pıhtılaşma olup olmadığını gösteren bir test mi acaba.Merhaba arkadaşlar ben memorialde 3kez transfer oldum 2.transferim kimyasal gebelik oldu kendiliğinden düşmeyince kürtaj yapıldı 3.transferimde başarısız olunca semra hoca ile olumsuz görüşmesi yaptım benden trombofili1 biyokimya paneli yaptırmamı istedi yeniden rahim filmi çektirmemi istedi ve histerskopi yapabiliriz dedi ayrıca bu kez ilaçlı transfer deneyelim dendi benim sorum bu trombofili 1 panelini istanbulda hangi devlet hastanesi yapıyor sadi konuğa gittim tıbbi genetik ve kadın doğum artık yapmadıklarını söyledi son dönemde trombofili1 testlerini istanbulda devlette yaptıranlar varsa hastane adını yazarsanız sevinirim özelde yaptıranlar da fiyatını yazabilir mi teşekkürler
Benim bildiğim evet öyle.birde kızlar birşey danışman istiyorum ana pozitif olunca tutma da mı sorun oluyor bilgisi olan var mıMerhaba canim trombofili1 paneli dediğin test nedir acaba. Kanda pıhtılaşma olup olmadığını gösteren bir test mi acaba.
Canım seni alintilamak zorunda kaldım burda biri soruyordu bu testleri nerede yaptırabilirim diye,fikir olsun diye alıntıladimCnm bnde çok çektim biliosun hiçbir yer yazmadı, haydarpaşa numune dahiliye bölümünden randevu al , 3 düşügüm oldu de, hemen hiç bişe sormadan yazıo anında 1alt katta kan veriosun 1gün snra 3tanesi çıktı sonucu ertesi günüde 3tanesi dha çıktı internetten sonucunu görüosun 1 hfta bile daha olmadı yaptırdıgım, düşün artık 1 hftada hepsi çkmış oluo bi arkdşda bna tavsiye etmişti burayı dahiliye kadir kayataş
Benim kadın doğum doktorum tutunmada sorun olabilir ve bebeğin kalbi durabilir demişti eger pıhtılaşma varsa demişti. Benim ilk dusugumden sonra ikinci gebeligimde tedbir amaclı kan sulandırıcı iğne vermişti hatta. Pıhtılaşma yoktu aslinda. Ama ikizlerimde yasamadiBenim bildiğim evet öyle.birde kızlar birşey danışman istiyorum ana pozitif olunca tutma da mı sorun oluyor bilgisi olan var mı
Ayy canım allah acilarimizi unutturacak evlatlar versin seni o kadar iyi anlıyorum ki ne dese insan kifayetsiz tüm sözler;(Benim kadın doğum doktorum tutunmada sorun olabilir ve bebeğin kalbi durabilir demişti eger pıhtılaşma varsa demişti. Benim ilk dusugumden sonra ikinci gebeligimde tedbir amaclı kan sulandırıcı iğne vermişti hatta. Pıhtılaşma yoktu aslinda. Ama ikizlerimde yasamadi
Canım benimde ana pozitif titren kac çıktı.insalahh bir hastalık çıkmaz sonucu bana bildiriden duacin olurum bu arada rabbim hayırlı uğurlu etsinarkadaslar benimde trombofili testinde ana pozitif cikti ama 20 ocakta transferim yapildi pozitif benim sonucum ben memorialde 1600 tlye yaptirmistim testleri orada zaten ana pozitif geldi romatolojiye yonlerdiler bu gun sadi konukta romatolojide tahlillerim yeniden yapildi 10 gune sonuçları cikacak esrofem sabah 2 aksam 2 kullandigim için kan sulandiricida kullaniyorum.
Canim rabbim ol derse oluyor tabi ama ben saracoglunuda dinledim 15 in ustu tup bebek yapilmaz diyordu.testere disli aslan pencesi sonrada incir kuru sirasiyla yapin diye soyluyor. Ben bu ay sogan kuru basladim sonrada diger ikisini yapicam insallah. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize canim. Zor bir surec. Sabir tukeniyor cogu zaman...Bana fsh yüksek çıkarsa ilaçla düşürmeye çalışıcaz dedi fulya hanım.. peki hangi ilacı veriyorlar canım Biliyormusun . Ben yaklasik 1.5 aydir hayit suyu kıllanıyorum. Fsh dusurmede etkili demisti buradaki arkadaslar.bakalim ise yarayacakmi adetin 2.günü mutlaka fsh baktircam. Ama söyle birşey var benim zaten 2019 da fsh 29 du. Ama ben çift yumurta ikizlerine doğal yolla hamile kaldım.fsh yüksek olunca dollenemiyorsa ben nasıl hamile kaldım o zaman. Acaba bebeklerimin kalbi o yüzden mi duruyor fsh yuzundenmi. Fsh sadece yumurtaylami alakalı acaba .bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim arkadaşlar. Belki de çözüm bulacağım sorunuma.
Bana ilac vermediler 20 ye kadar basliyoruz diyeBana fsh yüksek çıkarsa ilaçla düşürmeye çalışıcaz dedi fulya hanım.. peki hangi ilacı veriyorlar canım Biliyormusun . Ben yaklasik 1.5 aydir hayit suyu kıllanıyorum. Fsh dusurmede etkili demisti buradaki arkadaslar.bakalim ise yarayacakmi adetin 2.günü mutlaka fsh baktircam. Ama söyle birşey var benim zaten 2019 da fsh 29 du. Ama ben çift yumurta ikizlerine doğal yolla hamile kaldım.fsh yüksek olunca dollenemiyorsa ben nasıl hamile kaldım o zaman. Acaba bebeklerimin kalbi o yüzden mi duruyor fsh yuzundenmi. Fsh sadece yumurtaylami alakalı acaba .bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim arkadaşlar. Belki de çözüm bulacağım sorunuma.
Bende hayit suyunu duymuştum hem saracoglundan hemde burdaki arkadaşlardan.hatta 2018 yılındaki bazı k.k yazılar okudum .tup bebek tedavisi oncesi merkezler fsh düşürmek icin hayit suyu veriyorlarmış.deneyip olumlu sonuç alan da varmış canım.Canim rabbim ol derse oluyor tabi ama ben saracoglunuda dinledim 15 in ustu tup bebek yapilmaz diyordu.testere disli aslan pencesi sonrada incir kuru sirasiyla yapin diye soyluyor. Ben bu ay sogan kuru basladim sonrada diger ikisini yapicam insallah. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize canim. Zor bir surec. Sabir tukeniyor cogu zaman...
Yazımın ekinde testleri ekledim cnm pıhtılaşma değil ana test falan varMerhaba canim trombofili1 paneli dediğin test nedir acaba. Kanda pıhtılaşma olup olmadığını gösteren bir test mi acaba.
Sadi konuk romatolojide tekrar aynı testlerimi yaptıracaksanız trombofili1 romatoloji yapıyor muymuş direk randevu alamıyoruz oraya dahiliyeden onay almak lazım sanırım, ben sadide genetik, kadın doğum, hematolojiye gittim hiç biri yapmadı bu testiarkadaslar benimde trombofili testinde ana pozitif cikti ama 20 ocakta transferim yapildi pozitif benim sonucum ben memorialde 1600 tlye yaptirmistim testleri orada zaten ana pozitif geldi romatolojiye yonlerdiler bu gun sadi konukta romatolojide tahlillerim yeniden yapildi 10 gune sonuçları cikacak esrofem sabah 2 aksam 2 kullandigim için kan sulandiricida kullaniyorum.
Hayır pıhtılaşma için başka test istiyorlar bunda ana test falan var pıhtılaşmayı Onlar istemeden ben kendim yaptırmıştım pıhtılaşma varmış bendeMerhaba canim trombofili1 paneli dediğin test nedir acaba. Kanda pıhtılaşma olup olmadığını gösteren bir test mi acaba.
Canim rabbim ol derse oluyor tabi ama ben saracoglunuda dinledim 15 in ustu tup bebek yapilmaz diyordu.testere disli aslan pencesi sonrada incir kuru sirasiyla yapin diye soyluyor. Ben bu ay sogan kuru basladim sonrada diger ikisini yapicam insallah. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize canim. Zor bir surec. Sabir tukeniyor cogu zaman...
Estrofem günde üç kere kullandım,vajinal jel de iki kere kullandım,adetin ikinci günü de dahil uc kere gittik kontrole adetin 20. Günü de transfer oluyor zaten.Günaydın arkadaşlar. Birşey danışmak istiyorum transfer için reglin 2.günü mu başlanıyor .Benim once ilacsiz olacaktı sonra değiştirdiler ilacliya karar verildi. Hangi ilaçlarını kullandınız ve kaç kez gitmiş oldunuz kontrole
Merhaba sizi etiketledim gördünüz mü mesajımı,arkadaşın mesajiji alıntıladim o mesaja bakın testleri nerede yaptırabilirsiniz diye size fikir olurYazımın ekinde testleri ekledim cnm pıhtılaşma değil ana test falan var
Estrofem günde üç kere kullandım,vajinal jel de iki kere kullandım,adetin ikinci günü de dahil uc kere gittik kontrole adetin 20. Günü de transfer oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?