Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu Test Nerede Yapılıyor
Canım bu linkten hangi hastanede yapıldığına bakabilirsin benden istememişlerdi ama tedbir olsun diye ben dahiliye den yaptırmıştım
Oraya baktım ama testler tek tek sorgulanıyor o listede sadi konuk çıkıyor ama sadi konuk testler maliyetli olduğu için devlet artık karşılamıyor dedi o liste güncellenmemiş sanırım o yüzden boşuna zaman kaybetmek istemiyorum gidip yaptıran varsa oraya gideceğim

Merhaba canim trombofili1 paneli dediğin test nedir acaba. Kanda pıhtılaşma olup olmadığını gösteren bir test mi acaba.

Canım seni alintilamak zorunda kaldım burda biri soruyordu bu testleri nerede yaptırabilirim diye,fikir olsun diye alıntıladim P Papatya1 alintiladigim mesaja bak canım umarim işine yarar ben de çok uğraşmıştım bu testler için,ozlede bin küsur lira istemişlerdi inşallah halledersin

Kanda pıhtılaşma testini tup bebek tedavisi oncesi yapıyorlar benim bildigim kadariyla.Ben başka bir merkezde tedaviye başlamadan önce kan pıhtılaşma testlerini de yapmışlardı. Benim ilk düşügumden sonra normal kadin dogumcu doktorum pihtilasma testini onermisti hatta.Memorialde kaç transfer negatif olunca yapıyorlar pıhtılaşma testini?

Benim bildiğim evet öyle.birde kızlar birşey danışman istiyorum ana pozitif olunca tutma da mı sorun oluyor bilgisi olan var mı
Benim kadın doğum doktorum tutunmada sorun olabilir ve bebeğin kalbi durabilir demişti eger pıhtılaşma varsa demişti. Benim ilk dusugumden sonra ikinci gebeligimde tedbir amaclı kan sulandırıcı iğne vermişti hatta. Pıhtılaşma yoktu aslinda. Ama ikizlerimde yasamadi

Ayy canım allah acilarimizi unutturacak evlatlar versin seni o kadar iyi anlıyorum ki ne dese insan kifayetsiz tüm sözler;(

arkadaslar benimde trombofili testinde ana pozitif cikti ama 20 ocakta transferim yapildi pozitif benim sonucum ben memorialde 1600 tlye yaptirmistim testleri orada zaten ana pozitif geldi romatolojiye yonlerdiler bu gun sadi konukta romatolojide tahlillerim yeniden yapildi 10 gune sonuçları cikacak esrofem sabah 2 aksam 2 kullandigim için kan sulandiricida kullaniyorum.

Canım benimde ana pozitif titren kac çıktı.insalahh bir hastalık çıkmaz sonucu bana bildiriden duacin olurum bu arada rabbim hayırlı uğurlu etsin

Canim rabbim ol derse oluyor tabi ama ben saracoglunuda dinledim 15 in ustu tup bebek yapilmaz diyordu.testere disli aslan pencesi sonrada incir kuru sirasiyla yapin diye soyluyor. Ben bu ay sogan kuru basladim sonrada diger ikisini yapicam insallah. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize canim. Zor bir surec. Sabir tukeniyor cogu zaman...

Bana ilac vermediler 20 ye kadar basliyoruz diye

Bende hayit suyunu duymuştum hem saracoglundan hemde burdaki arkadaşlardan.hatta 2018 yılındaki bazı k.k yazılar okudum .tup bebek tedavisi oncesi merkezler fsh düşürmek icin hayit suyu veriyorlarmış.deneyip olumlu sonuç alan da varmış canım.

Günaydın arkadaşlar. Birşey danışmak istiyorum transfer için reglin 2.günü mu başlanıyor .Benim once ilacsiz olacaktı sonra değiştirdiler ilacliya karar verildi. Hangi ilaçlarını kullandınız ve kaç kez gitmiş oldunuz kontrole

Sadi konuk romatolojide tekrar aynı testlerimi yaptıracaksanız trombofili1 romatoloji yapıyor muymuş direk randevu alamıyoruz oraya dahiliyeden onay almak lazım sanırım, ben sadide genetik, kadın doğum, hematolojiye gittim hiç biri yapmadı bu testi

Merhaba canim trombofili1 paneli dediğin test nedir acaba. Kanda pıhtılaşma olup olmadığını gösteren bir test mi acaba.
Hayır pıhtılaşma için başka test istiyorlar bunda ana test falan var pıhtılaşmayı Onlar istemeden ben kendim yaptırmıştım pıhtılaşma varmış bende

Ben bu kürleri yapmıştım görünce yazmak istedim. 1 ay soğan kürü, 2. ay testere dişli Aslan pençesi. Benim FSH’ım en yüksek 13’lere çıkmıştı. Testere dişli Aslan pençesini 9 gün kullanıp FSH’ıma baktırmıştım ve 8’e düşmüştü. Etkisi oluyor ama ne yazık ki kalıcı değil. Belki ben de öyle oldu. Birkaç ay sonra yine 11’lere çıktı. Biz gebeliği doğal yolla elde edemedik inşallah sizlere nasip olur.

Estrofem günde üç kere kullandım,vajinal jel de iki kere kullandım,adetin ikinci günü de dahil uc kere gittik kontrole adetin 20. Günü de transfer oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…