Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim muayene bulgusunda bendede bisey yok ama doçent olan cemal bes tetkikleri istedi dahiliye muayenesi bulabilecekmisin oda cok zor sen ogleden sonra saat 3 gibi git sadi konuga dahiliye sekreterine durumunu anlat elinde evragin varsa göster o sana diyo git su numaradaki doktora sor kabul ederse muayene acayim gidip durumunu doktora izah et oda actiriyo muayene zaten yardimci oluyolar ordan romatolojiye onay veriyo ondan sonrada romatolojinin onune git docent doktor cemal bes var bekle kapisinda cikinca rica edin durumunuzu anlatin randevuyu kendisi veriyo zaten ben bu sekilde yaptim Allah razi olsun çok yardimci oldular simdiden kolay gelsin bol şanslar ben ana pozitif cikan degerimi gostermistim zaten ayak üstü kendisine gebe kalirsam problem olur mu dedim yok dedi bisey olmaz e bide karadenizliyiz biz romatizmal hastalik normal ne yapalim ilac gebelik icin kullaniyom estrofem folik asit crinon jel suanlik iiyiz cok sukur.

Rahminiz de sorun var mı acaba? Benim bu merkezde 3 transferin ikisi pgtli embriyo idi. Rahim yeterli kalınlıkta olmadığı için ona yordular? Ne testi istediler sizden?
Rahim kalınlığı ile ilgili olumsuz bişey söylemediler semra hanımla görüştüm trombofili biyokimya paneline baktırmamı istedi özellikle ana diye geçen test önemli dedi tekrar rahim filmi istedi histereskopi yapabiliriz dedi birde diğer transferlerim ilaçsızdı bunu ilaçlı yapalım dedi sorunu bulursak inşallah hamile kalabiliriz

Size genetik testler yapıldı mı Mthfr 677-1298 ve PAI gibi. Bunlardaki sorunlar düşüğe sebep olabiliyor.

Arkadaşlar bize yapılan genetik testler bunlar ametist arkadaşım derinlerin varmı bunların içinde. Bu dediklerin hangi testler canim

Bahsettiğim testler kırmızı ile çizdiklerim. Size yapılanlarda detaylı. bu sonuçların kan sulandırıcı kullanıp kullanılmayacağına karar vermede etkili olduğunu okudum bir çok makaleden. Tekrarlayan düşüklere de sebep oluyormuş.

Bu ikisi bende mevcut ama kan sulandırıcı ya gerek görmediler,iki düşüğüm olduğu halde,gerçi ikici dusukte kan sulandırıcı kullanmıştım demekki ondan değil,bunların folik asitle ilgili şeyler olduğunu söylemişti fulya hoca,coraspirin bile verilmedi.

Canim tesekkur ediyorum. Evet kalici olmuyor ama etkusi ne kadar suruyor bilmiyorum.

Onlar eski bilgi. Memorial mthfr homozigot ve heterozigotluğu için kan sulandırıcı kullandırmıyor. Yeni bilgi folik asit kullanımının gerekli olduğu.
Yabancı kaynaklarda bu genleri mutant olanların folik asit değil metil folat kullanması gerektiği yazılmış. Mthfr anneleri için geliştirilmiş prenatal ler var.
Genetik bilimi ile ilgili yeterli bilgimiz olmayınca insan her faktörü elemek istiyor.

Bende kan pıhtılaşması var canım vermiyor eski merkezde hem iğne hem hap kullandım fulya hoca folik asidini biraz yüksek doz veririz dedi

Metil folat formunda kullanmak gerek zaten folik asidi. Ürünleri alırken hangi formda içeriğe sahip olduğuna bakmalıyız. Tıpta kesinlik yok maalesef, sürekli bilgiler güncelleniyor. Dr ların yaklaşımları da farklı. Doğal olarak bizim de kafamız karışıyor.

Bende kan pıhtılaşması var canım vermiyor eski merkezde hem iğne hem hap kullandım fulya hoca folik asidini biraz yüksek doz veririz dedi
Canım pıhtılaşma dediğin mthfr olan mi yoksa faktör'le başlayan değerlerin mi? Ben de mthfr iki gen de de taşıyıcı oldugum halde bana da kullandirtmadilar,bir de şu lupus,ana falan testleri var onlar daha önemli galiba onlarda bir problem ciktiginda kullandirtiyorlar kan sulandırıcı.

Öncelikle herkese herkese merhabalar, Allah hepimizi ve isteyen herkesi tez zamanda sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuştursun.
Kadınlar kulübünde yeniyim. Bende Şişli Memorial dan ön görüşme için randevu aldım. Doktorlar hakkında bir bilgim yoktu. Zor bir vaka olduğum için Semra hanımı istedim. Eğer gitmeye karar verirsem kontrollerde de Semra hanımdan başkasını kabul etmeyeceğimi belirttim. Ya da siz bana iyi doktarlarınızdan birini önerin dedim. Randevumu Günseli Dura ya verdiler. Fakat hakkında pek hasta yorumu bulamadım. Siz araştırın sonra isterseniz değiştiririz dediler. Ona giden ya da bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Daha önce üç düşüğüm oldu. İkisi tüp bebekti. Önceki merkezimde en iyi dedikleri doktorun hastasıydım fakat kontrollerimi arada başka dr yapıp durumumdan hiçbirşey anlamasa bile geçiştirip gönderiyordu. Aynı sıkıntıları tekrar yaşamamak için tecrübelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. ( Forumları vakit buldukça okuyorum. Bu topikte çok fazla msj olduğundan henüz bitiremedim.)

Merhabalar Natürel siklus uygulayacaklar transfer için bu yolla kalan varmi kizlar başladım transfer hazirliklarina

Metil folat formunda folik asit markası biliyormusun arkadaşım. Tavsiye eder misin bana da.

Metil folat formunda folik asit markası biliyormusun arkadaşım. Tavsiye eder misin bana da.
Resimdekiler metil folat formunda. Ayrıca Newlife ın foliforu da çok iyi. 4. Jenerasyon folik asit quatrefolic içeriyor. Aynı zamanda d vitamini içeriyor. Özellikle mthfr homozigot ve heterezigotlarda tercih ediliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200206_222545.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 69
Resimdekiler metil folat formunda. Ayrıca Newlife ın foliforu da çok iyi. 4. Jenerasyon folik asit quatrefolic içeriyor. Aynı zamanda d vitamini içeriyor. Özellikle mthfr homozigot ve heterezigotlarda tercih ediliyor.
Çok çok teşekkürler canım.Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…