Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bilmiyordum bende de mtfhr genleri, faktör 5 heterozigot. Pai 4g/4g homozigot. Ama bana merkez clexane ve folidoce vermişti 2018de

Kızlar merak eden arkadaşlar vardı yazayım yeni kullanacak arkadaşlara fikir olsun climara bant ve estrofem arasında hiç fark yokmuş sadece bi ara climara bant piyasada bulunamamış o sebeple estrofem kullanılmış

heterozigot C677T olan canım

Arkadaşlar tekrar merhaba, dün yazmıştım Dr. Günseli Dura Özdemir hakkında bilgisi olan var mı diye. Buradan yazmak istemeyen arkadaşlar varsa aramızda ne olur özelden yazar mısınız? İleri yaş sebebiyle bu benim son şansım olabilir. Son şansımı doğru dr ile kullanmak istiyorum. 8 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. artık ne maddi güç kaldı ne de psikoloji. 8 yılda 3 düşük yaşadım. Bir kez de memorialda denemek istiyorum.
Hepimize Allah şifa versin. İsteyen tüm kadınların kucağı bebekle dolsun İnşallah.

Ben size gittiğim 3 Dr ismini söyleyebilirim. Günseli hanım gönül hanım Yücel bey bunlar en eskileri diyebiliriz. Gayet ilgililer merak etmeyin. Sadece ilk randevunuzda Semra hoca sizi muhakkak görsün ve muayene etsin. Dosyanıza gerekli olan tüm notları alacaktır. Diğer drlar onun bilgisi dahilinde haraket ediyor kendi başlarına karar vermiyorlar merak etmeyin. Ama 1 kez bile olsa sizi Semra hanım görsün.

Çok teşekkür ederim cevap için. Gittiğim diğer merkezde de sözde en iyi dr herşeye bakıp karar veriyordu. Ama uygulamada öyle olmuyordu. Aynı saatte tek dr için 4 hastaya randevu veriliyordu. Dr muayene odaları arasında gidip geliyordu. Bir hastaya ayrılan süre 1-2 dakikayı geçmiyordu. Bunun sonucu olarak da hastalara hiçbir açıklama yapılmıyordu. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korktum. İçimi rahatlattınız. Tekrar çok teşekkür ederim.

Endişeniz olmasın. Gider gitmez muayeneye alınmıyorsunuz ama alındığınız zaman özenle inceliyorlar açıklıyorlar. Yaşınıza takılmayın. Kaç yumurta toplanıyor sizden ortalama bilmiyorum ama eşinide sorun yoksa gayet iyi embriyolarınız oluşur diye düşünüyorum. Genelde öyle oluyor. Burada amh düşük olup tek embriyo ile gebe kalanda gördük. Stres yapmayın. İnşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşmuş bir şekilde kapatırız bu defteri.

Anladım çok geçmiş olsun insallah testleriniz temiz çıkar en yakın zamanda da allahim nasip eder

Ben Yücel beyin hastasıyım çok çok iyi bir doktor bugün opumu da günseli hanım yaptı çok tatlı pozitif bir doktordu . Merkezin doktorları genel olarak iyi ve ilgililer . Ben de bir çok merkez denemiş ve 5. Opusunu olmuş biri olarak söylüyorum ki içiniz rahat olsun zaten görüştükten sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız . Semra hanıma randevu almayı da unutmayın :)

Eşimde sorun yok çok şükür. Benim gittiğim merkezde yaşı olan hastalarda sadece klomen kullanıyorlardı. Öyle yumurtaların hepsi bir gelişsin diye de herhangi birşey yapılmıyordu. 6 yumurtayla başlayıp opu günü tek yumurta alındığıda oldu. 4 opuda toplam 5 yumurta ve hepsi ikinci kalite oldu. 2 defa transfer oldum ve tuttu. İlkinde 7. hafta kalbi durdu. İkincide kese oluştu ama devamı gelmedi maalesef.

Semra Hanıma da aldım. Önce Günseli hanımla, sonrada Semra hanımla görüşeceğim. Çok teşekkür ederim.

Onlar eski bilgi. Memorial mthfr homozigot ve heterozigotluğu için kan sulandırıcı kullandırmıyor. Yeni bilgi folik asit kullanımının gerekli olduğu.
Folik asit kullanan arkadaşlar, sentetik olmamasına dikkat edin. Ben de bilmeden sürekli sentetik formda olanı alıyordum şuan metilfolat formda olanı alıyorum. Venatura marka. Farklı markalar da var mutlaka araştırın

Ben merkezin verdiğini kullanıyorum . Sentetik mi ?

Slm arkadaşlarım regl olmayı bekliyorum hasretle Transfer süreciniz nasıl oldu .Merkeze kaç da çağırıyorlar lac saat hastanede yatıyoruz. Yolum biraz uzak ist oturuyorum ama trafik olursa 3 saati buluyor dur kalk .Transferden sonra neler yaşadınız neler yaptınız neler yapmadınız. Kendi transferlerinizde neler yaşadınız bilgi verirseniz sevinirm şimdiden çok heyecanliyim. Transferim yapılmadan umutla umutsuzluk arasında gidip geliyorum...

Hastane folidoce yazdı diye onu kullanıyorum. Bunda var mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…