Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben merkezin verdiğini kullanıyorum . Sentetik mi ?
Folidoce ise evet sentetik. Ben de kullanmıştım ondan sonra metilfolat formda olandan aldım. Aşağıdaki linke bir göz atın diyetisyen ve beslenme uzmanı paylaşmıştı ben oradan bilgi edindim. Eczaciniza metilfolat folik asit derseniz onlar bilirler

Arkadaşım bu dediğin marka venaturayi doktor mu önerdi yoksa sen mi araştırıp buldun

Arkadaşım bu dediğin marka venaturayi doktor mu önerdi yoksa sen mi araştırıp buldun
Merhaba, doktorun yazdığı sentetik olan folidoce olan markaydı. Ben kullandigim diğer gıda takviyelerinde de bu markayı alıyordum folik asitte de bunu tercih ettim. Burada markayı değil de metilfolat olmasına dikkat çekmek istedim, sentetik olmayan haline yani.

Bu kez farklı olacaktır burada klomenle yumurta büyütülen bir hasta okumadım daha önce. 6 yumurta iyi bir rakam. İnşallah hepsini olgun bir şekilde toplarlar.

Estrofemin etkisini mide asiti azaltıyor diye biliyorum ben.
Bant daha işlevsel bence.

canım hikayen uzun biraz Günseli hanım iyi bir doktor ama bence mutlaka Semra hanım da görsün.üç düşüğün var eksik bişey olmasın.inşallah sende evladına kavuş

Merhabalar Natürel siklus uygulayacaklar transfer için bu yolla kalan varmi kizlar başladım transfer hazirliklarina
canım ben naturel siklusla donmuş embriyo transferi oldum. Yavrumu kucağıma aldım çok şükür. Sadece folik asit ve transfer öncesi climara bant kullandım. Sonra ilaçsız bir şekilde süreci tamamladık. Darısı başına inşallah Rabbim en kolay şekilde herkese nasip etsin
Kızlar şanlıurfa dan istanbul a gelip tedavi oluyorum transfer sonrası ertesi gün dönsem risk teşkil eder mi
yok canım rahat ol. Problem olmuyor

canım hikayen uzun biraz Günseli hanım iyi bir doktor ama bence mutlaka Semra hanım da görsün.üç düşüğün var eksik bişey olmasın.inşallah sende evladına kavuş
Semra hanımdan da ön görüşme için randevu aldım. İnşallah isteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşsun. dualarınız için çok teşekkür ederim.

Benim de ayni sekilde 3 transfer negatif ama genetik test istemediler sadece dondurulmus yerine taze transfer ederiz dediler, neye gore isteniyor bu testler acaba?

Kizlar, transfer icin hazirliklara basladik. Doldurulmus embriyolarla. Doktorum sadece günde 3 tane estrofem kullan dedi.
Baska nelere dikkat ettiniz siz? Yada baska ilac kullandinizmi?
Folik asit ve estrofem türevleriyle başlanıyor canım sonra crino jel rulid birde prednol verdiler perşembe transferim var inşallah

Bebek_dostu canım Rabbim çocuğunu sana bağışlasın öncelikle. Sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.birkac şey sormak istiyorum. Natürel siklus nedir,kaçıncı denemenizde pozitif gördünüz ve problem neydi canım. Benim iki tekrarlayan düşüğüm var doğal kaldım. Düşükle ilgili tavsiyen olabilirmi. Öpüyorum sevgiyle kal

Folik asit ve estrofem türevleriyle başlanıyor canım sonra crino jel rulid birde prednol verdiler perşembe transferim var inşallah
Inşallah pozitif haberini duyarız canım. Bizleri de haberdar et lütfen. Eğer imkanın olursa transferden önce namaz abdesti almaya çalış.abdestli gir transfere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…