Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar, transfer icin hazirliklara basladik. Doldurulmus embriyolarla. Doktorum sadece günde 3 tane estrofem kullan dedi.
Baska nelere dikkat ettiniz siz? Yada baska ilac kullandinizmi?
Transferin hayırlı olsun canım. Inşallah pozitif sonucu alırsın.Allah yardımcın olsun.

Sonucu öğrenir öğrenmez yazarım inşallah pozitif olur transfer öncesi sonrası önerileriniz varsa yazın lütfen kızlar
Hayırlı olsun şimdiden. Ben 4 kez denemiş ve her yolu denemiş biri olarak naçizane sürekli yatmayın, temizlik hariç evde günlük yemek yapma hazırlama gibi işleri yapmaktan korkmayın, kendinize hasta muamelesi yapmayın derim. Olacağı varsa her türlü olur Allahın izni ile. Sadece ağır kaldırmayın, çok yükseğe uzanmayın yeter. Ilk seferlerimde hapşırsam korkuyordum birşey olur mu diye hiç gerek yokmuş şimdi anlıyorum. Son transferimde her gün dışarı çıkıp yürüyüş yaptım çok iyi gelmişti sonuç kimyasal da olsa tutmuştu

Transferin hayırlı olsun canım. Inşallah pozitif sonucu alırsın.Allah yardımcın olsun.
Insallah canim.. büyük ihtimalle 18.02 transferim olur. Bu ilk denememiz insallah olur☺ nelere dikkat etmem gerektigini söylemedi doktorum sadece folik asit aliyorum ve rahim kalinligi icin bir ilac günde 3 kez. Sizin doktorunuz kim?

Merhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum. Opu sonrası adet değil de transfer hazırlıklarına başlanacak adette anormallik yaşayan var mı? Benim kahverengi kanamam geldi sürekli ve kırmızıya dönmedi belki 5 gün. Ped bile dolduramadım. Çamur gibi ped simsiyah. Bu şekilde ben transfer hazırlıklarına başlayamam. Neden böyle oldu anlayamadım. Hep opu sonrası farklı bir sürpriz yaşıyorum.

Insallah canim.. büyük ihtimalle 18.02 transferim olur. Bu ilk denememiz insallah olur☺ nelere dikkat etmem gerektigini söylemedi doktorum sadece folik asit aliyorum ve rahim kalinligi icin bir ilac günde 3 kez. Sizin doktorunuz kim?
Ben henüz tedaviye başlamadım canım. Kararsız kaldım.sadece on görüşme için fulya hanıma gitmiştim. Benim problemim tekrarlayan düşük. Ama merkezler garanti veremiyor. Yanı tup bebek yaptirsamda tekrar ilerleyen haftalarda kalbi durabilir.cok okuyoruz bunları.. O yüzden kararsizim aslında yine olmayacaksa o kadar para dökmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum. Ben zaten doğal kalabiliyorum ama devamı gelmiyor

Cok üzüldüm canim, peki sebebi ne ?? Neden hep düsükle sonlaniyo hamileligin?

Cok üzüldüm canim, peki sebebi ne ?? Neden hep düsükle sonlaniyo hamileligin?
Doktorum kesin birşey söyleyemiyor kromozom anomalisi olabilir diyor. Aslında o yüzden bize tüp bebek dedi ama ona da güvenemiyorum.sonucta tup bebekle hamile kalıp doğuran da var benim gibi kalbi duran da var. Tamamen kısmet. Rabbimin kararlaştırdığı bir vakit var demekki.Rabbim sizin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.tez vakitte kucağın dolsun canim

Evet tüp bebekte de benzer durumlar yaşanabiliyor ama pgt yaptırdığınizda ihtimalleri azaltmış oluyorsunuz. Kromozom anomalisi ihtimali ortadan kalkmış oluyor ve bu önemli bir sebep.
Özellikle burası olsun diye değil de imkanıniz varsa pgt yöntemini deneyin ve tedavi olun demek istedim. Çünkü hamile kalabiliyorsunuz, bu güzel bir nimet:) Allah inşallah kucağınizi tez zamanda doldurur

Insallah tatlim. Bende gecen ay yumurta toplandi 28 tane oldugu icin bir ay bekliyelim dedi doktorum transfer icin. Simdi bekliyorum ve transfer öncesi nelere dikkat etmem gerektigini bu forumda sormak istedim :)
Ama bence sen dene en en azindan kesken olmaz. Memorial sislide cok iyi doktorlar var

Canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin ici n.

Benim de ayni sekilde 3 transfer negatif ama genetik test istemediler sadece dondurulmus yerine taze transfer ederiz dediler, neye gore isteniyor bu testler acaba?
Benim 2 kez opu işlemim oldu 2.sinden kalan dondurulmuş embriyolarım var dosyama bakarak bu şekilde karar verdiler fulya hanım tutunmayı arttırıcı soya proteini içeren bir İğneden ve rahim içi prp işleminden bahsetti sonra semra hanım inceledi o yöntemlerin bilimsel kanıtı yok dedi ayrıca ben böbrek hastasıyım o tutunmayı arttırıcı iğne dedikleri şey yoğun soya proteini içeriyormuş semra hnm böbreğine zararı olabilir dedi paragöz olmamaları burada da ortaya çıkıyor sadece bilimsel ve kişiye özel tedavi uyguluyorlar iki embriyo transfer edebiliriz ama ikiside tutarsa böbreklerine baskı yapar dedi o yüzden benim sürecim biraz zor temkinli yaklaşılıyor bu aşamada ikizi transfer hakkım var ama çekincelerimde var bilemiyorum

amin canım inşallah Allah razı olsun ve Raabim sana ve diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah kolaylıkla! 36 yaşında başladım tedaviye. Benim tek yumurtalık var ve rezerv az. Rahimde yapışıklıklar(yumurtalık kisti ameliyatından dolayı) net olmamakla birlikte çikolata kisti? İlk denemem ilaçlı taze transfer kimyasal gebelik(2 tane Kaliteli 5. Gün embriyosu), 2. Denemem ilaçlı taze embriyo (2 adet kaliteli 5.gün embriyosu) ilk kızım oldu. Kendiliğinden hamile kaldım ancak dış gebelik oluşmuş. Ameliyatla Tüp bağlandı. 3. Denemem ilaçlı taze transfer(1 adet 4.gün orta kalite embriyo) kimyasal gebelik. 4. Denemem naturel siklus yani ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi( 1 adet kaliteli pgt Li 5. Gün embriyosu) ve 2. Kızımı kucağıma aldım çok şükür. Düşüklerde pgt önemli. En azından bazı nedenleri elersiniz. Semra hocanın görüşlerini önemsiyorum.
Sonucu öğrenir öğrenmez yazarım inşallah pozitif olur transfer öncesi sonrası önerileriniz varsa yazın lütfen kızlar
Transfer öncesi d vitamini seviyesi önemli hamileliğin oluşumunda ve sağlıkla devamında. Kaliteli omega 3, Demir eksikliği varsa tedavi edilmelidir. Co enzim Q10 de çok öneriliyor. Transfere gitmeden önce duşunu al ve makyaj parfüm sürme. Transferden sonra mümkün olduğunca ilk 1-2 saat yerinden kalkma. Sonra rahat ol. Yükseğe çok uzanma ağır kaldırma. İlk 2-3 gün duşa girme. Çok sıcak suyla duş alma. Doğal gebelik olmadığı için etkisi kanıtlanmamış olsa da benim yaptığım dikkat ettiğim şeyler. Ama sonuçta nasip işi. 2 saat sonra 3-4 saatlik yola çıktım oturarak. Her işimi yaptım, 2-3 günden sonra da işe gittim. İnşallah Rabbim en güzel şekilde pozitifi gösterir. Ama şu dvitaminini ve omegayı kullanın derim

Merhaba bende transfer için bekleyenlerdenim. D vitamini ve omegayı kendiniz mi kullandınız acaba yoksa doktorunuz mu kullanmanızı istedi?

Merhaba bende transfer için bekleyenlerdenim. D vitamini ve omegayı kendiniz mi kullandınız acaba yoksa doktorunuz mu kullanmanızı istedi?
Kendim kullandım. Canan karatayın d vitamini ile ilgili yazıları var. D vitamini düşük seviyelerde hamileliği engelliyor diye. Çok araştırdım. Omega da aynı şekilde önemli.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim Canım d vitamini kullanıyorum seviyeyi kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama omega 3 hiç kullanmadım perşembe günü transferim kullansam olur mu şimdi ne kullancam bi de

Bence kesinlikle kullan canım! Her türlü faydasını görürsün. Normalde bile hepimizin bunları kullanması gerekiyor. Venatura, mollers markalar olabilir. Venatura uygun fiyat. Benim eczacı prenatal DHA kullandırdı. Pahalı biraz. Ben bu takviyeleri kullandıktan sonra ki tedavimde ilk defa 5.güne 3 adet kaliteli embriyo oluştu. 2 tane dondurulmuş embriyom var. Bir pgtli biri sonuç alınamadı. Tekrar bakılması gerekiyor. Tavsiye ediyorum kesinlikle

Kendim kullandım. Canan karatayın d vitamini ile ilgili yazıları var. D vitamini düşük seviyelerde hamileliği engelliyor diye. Çok araştırdım. Omega da aynı şekilde önemli.
Bende ilk bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde hastaneye gitmiştim. Değerlerime baktırmaya çok düşük çıkmıştı bir süre kullanmıştım D vitamini ama sonra baktırmadım ne durumda arada 3,5 sene geçti. Yine alıp kullanayım bari bir omega ile birlikte zararı yok diye biliyorum. Hangi markaları kullandınız peki

Kesinlikle katiliyorum benim d vitamini 30, her gun 5 damla kullanmama ragmen. 50 60 olması daha iyi. Hem gribal hastalıklardan da koruyor d vitamini değeri iyiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…