Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Instagramda @saglikliyasiyoruzcom diye bir sayfa var. Onların vesilesi ile içeriği temiz ve ithal ürünlere nazaran daha uygun fiyatlı yerli üretim takviyeler üretildi. Ben tüm takviyelerimi onların vesilesi ile Venatura marka aldım. Siz de bir araştırın derim

Kızlar her şey çok belirsiz ama sizden fikir almak istiyorum yarına kadar sabrım yok . Orta kalitede bir embriyo pgt ye gider mi sizce ? Yani kalitesi orta olup DNA sı normal olabilir mi ? Sabrım kalmadı ya beklemeye .

Hemen bakıyorum. Öneriniz için çok teşekkür ederim.

Zararı yok kesinlikle. Normalde herkesin kullanması gereken takviyeler bunlar. Venatura d3k2 ve yine venaturanın omega 3. Oceans olabilir.

Zararı yok kesinlikle. Normalde herkesin kullanması gereken takviyeler bunlar. Venatura d3k2 ve yine venaturanın omega 3. Oceans olabilir.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İnternetten satın alacağım hemen bugün. Tahminimce transfer bir ayı bulur o zamana kadar kullanayım bari .

Kızlar her şey çok belirsiz ama sizden fikir almak istiyorum yarına kadar sabrım yok . Orta kalitede bir embriyo pgt ye gider mi sizce ? Yani kalitesi orta olup DNA sı normal olabilir mi ? Sabrım kalmadı ya beklemeye .
Orta kalite dediğiniz embriyo nasıl? Burda orta kalite olup çok tutan var..örneğin 3aa orta kalite bi embriyo.bu embriyoyla tutup dünyaya gelen bi çok bebek var.

Orta kalite dediğiniz embriyo nasıl? Burda orta kalite olup çok tutan var..örneğin 3aa orta kalite bi embriyo.bu embriyoyla tutup dünyaya gelen bi çok bebek var.
Hiç bir fikrim yok . Laboratuvar bu şekilde söyledi .aslında yarın her şey belli olacak ama beklemek o kadar zor ki bi nebze rahatlamak için sizlerin fikrini almak istedim

Hiç bir fikrim yok . Laboratuvar bu şekilde söyledi .aslında yarın her şey belli olacak ama beklemek o kadar zor ki bi nebze rahatlamak için sizlerin fikrini almak istedim
Allah yardımcınız olsun istediğin şekilde gelişsin herşey inşallah.sabretmesi çok zor anlıyorum seni rabbim yazdıysa olacak inşallah.bir embriyonuz mu var

Benim üç embriyom pgt ye gitmişti. 5aa 5ab ve 3ab. Ben kaliteli görünenler sağlıklı gelir demiştim ikisinide transfer için uğraşırım. Sonuç 3ab olan geldi. Diğer ikisi sağlıksız çıktı. Ve 3ab olan embriyo bana evlat oldu. Çük şükür. Her şey nasip her şey kısmet. Rabbime teslim olmak ona bırakmak gerek. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim güldürsün yüzünüzü.

Yücel beyi tavsiye ederim çok naif iyi bi doktor

Bende pazartesi başladım canım gün de 3 tane estrofem ve folik asit şuan için.
Kizlar, transfer icin hazirliklara basladik. Doldurulmus embriyolarla. Doktorum sadece günde 3 tane estrofem kullan dedi.
Baska nelere dikkat ettiniz siz? Yada baska ilac kullandinizmi?

Merhaba cnm bu sorunu şimdi gördüm ben tabiki malesef bende cevabı yok ama hastaneyle görüşseydin bi

Merhaba cnm bu sorunu şimdi gördüm ben tabiki malesef bende cevabı yok ama hastaneyle görüşseydin bi
Gönül hanıma mesaj attım dönmedi. Tabi benim adet de bitti sayılır bu ay transfere başlayamadım. Normal renkli bir adet kanaması göremedim kesik kesik oldu bu şekilde başlamak istemedin. Her zaman ki gibi yine uzadı süreç.

Gece n ay histeroskopi old için bu ay reglim güzel geliyordu estrofem başlayınca aniden kesildi normal mi
Bende geçen ay histeroskopi oldum pazartesi adetim geldi. Uzun zamandır böyle kanamam olmamıştı. Dün estrofeme başladım adetim devaM ediyor. Senin kaç gün sürüyordu adetin??

Yumurta toplamadan sonra benim adetim de 1 hafta erken ve çamur gibi geldi. Sonra ki de çok kanama olmadı. Bu ay çok iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…