Instagramda @saglikliyasiyoruzcom diye bir sayfa var. Onların vesilesi ile içeriği temiz ve ithal ürünlere nazaran daha uygun fiyatlı yerli üretim takviyeler üretildi. Ben tüm takviyelerimi onların vesilesi ile Venatura marka aldım. Siz de bir araştırın derimBende ilk bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde hastaneye gitmiştim. Değerlerime baktırmaya çok düşük çıkmıştı bir süre kullanmıştım D vitamini ama sonra baktırmadım ne durumda arada 3,5 sene geçti. Yine alıp kullanayım bari bir omega ile birlikte zararı yok diye biliyorum. Hangi markaları kullandınız peki
Hemen bakıyorum. Öneriniz için çok teşekkür ederim.Instagramda @saglikliyasiyoruzcom diye bir sayfa var. Onların vesilesi ile içeriği temiz ve ithal ürünlere nazaran daha uygun fiyatlı yerli üretim takviyeler üretildi. Ben tüm takviyelerimi onların vesilesi ile Venatura marka aldım. Siz de bir araştırın derim
Sifa olsun inşallahHemen bakıyorum. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Zararı yok kesinlikle. Normalde herkesin kullanması gereken takviyeler bunlar. Venatura d3k2 ve yine venaturanın omega 3. Oceans olabilir.Bende ilk bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde hastaneye gitmiştim. Değerlerime baktırmaya çok düşük çıkmıştı bir süre kullanmıştım D vitamini ama sonra baktırmadım ne durumda arada 3,5 sene geçti. Yine alıp kullanayım bari bir omega ile birlikte zararı yok diye biliyorum. Hangi markaları kullandınız peki
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İnternetten satın alacağım hemen bugün. Tahminimce transfer bir ayı bulur o zamana kadar kullanayım bari .Zararı yok kesinlikle. Normalde herkesin kullanması gereken takviyeler bunlar. Venatura d3k2 ve yine venaturanın omega 3. Oceans olabilir.
Orta kalite dediğiniz embriyo nasıl? Burda orta kalite olup çok tutan var..örneğin 3aa orta kalite bi embriyo.bu embriyoyla tutup dünyaya gelen bi çok bebek var.Kızlar her şey çok belirsiz ama sizden fikir almak istiyorum yarına kadar sabrım yok . Orta kalitede bir embriyo pgt ye gider mi sizce ? Yani kalitesi orta olup DNA sı normal olabilir mi ? Sabrım kalmadı ya beklemeye .
Hiç bir fikrim yok . Laboratuvar bu şekilde söyledi .aslında yarın her şey belli olacak ama beklemek o kadar zor ki bi nebze rahatlamak için sizlerin fikrini almak istedimOrta kalite dediğiniz embriyo nasıl? Burda orta kalite olup çok tutan var..örneğin 3aa orta kalite bi embriyo.bu embriyoyla tutup dünyaya gelen bi çok bebek var.
Allah yardımcınız olsun istediğin şekilde gelişsin herşey inşallah.sabretmesi çok zor anlıyorum seni rabbim yazdıysa olacak inşallah.bir embriyonuz mu varHiç bir fikrim yok . Laboratuvar bu şekilde söyledi .aslında yarın her şey belli olacak ama beklemek o kadar zor ki bi nebze rahatlamak için sizlerin fikrini almak istedim
Benim üç embriyom pgt ye gitmişti. 5aa 5ab ve 3ab. Ben kaliteli görünenler sağlıklı gelir demiştim ikisinide transfer için uğraşırım. Sonuç 3ab olan geldi. Diğer ikisi sağlıksız çıktı. Ve 3ab olan embriyo bana evlat oldu. Çük şükür. Her şey nasip her şey kısmet. Rabbime teslim olmak ona bırakmak gerek. Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim güldürsün yüzünüzü.Kızlar her şey çok belirsiz ama sizden fikir almak istiyorum yarına kadar sabrım yok . Orta kalitede bir embriyo pgt ye gider mi sizce ? Yani kalitesi orta olup DNA sı normal olabilir mi ? Sabrım kalmadı ya beklemeye .
Yücel beyi tavsiye ederim çok naif iyi bi doktorÇok teşekkür ederim cevap için. Gittiğim diğer merkezde de sözde en iyi dr herşeye bakıp karar veriyordu. Ama uygulamada öyle olmuyordu. Aynı saatte tek dr için 4 hastaya randevu veriliyordu. Dr muayene odaları arasında gidip geliyordu. Bir hastaya ayrılan süre 1-2 dakikayı geçmiyordu. Bunun sonucu olarak da hastalara hiçbir açıklama yapılmıyordu. Yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korktum. İçimi rahatlattınız. Tekrar çok teşekkür ederim.
Çok heyecanliyim bu ay sonu transfer olacağım tek bir embriyom var.bakalim neler bekliyor bizi
Kizlar, transfer icin hazirliklara basladik. Doldurulmus embriyolarla. Doktorum sadece günde 3 tane estrofem kullan dedi.
Baska nelere dikkat ettiniz siz? Yada baska ilac kullandinizmi?
Sonucu öğrenir öğrenmez yazarım inşallah pozitif olurtransfer öncesi sonrası önerileriniz varsa yazın lütfen kızlar
Merhaba cnm bu sorunu şimdi gördüm ben tabiki malesef bende cevabı yok ama hastaneyle görüşseydin biMerhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum. Opu sonrası adet değil de transfer hazırlıklarına başlanacak adette anormallik yaşayan var mı? Benim kahverengi kanamam geldi sürekli ve kırmızıya dönmedi belki 5 gün. Ped bile dolduramadım. Çamur gibi ped simsiyah. Bu şekilde ben transfer hazırlıklarına başlayamam. Neden böyle oldu anlayamadım. Hep opu sonrası farklı bir sürpriz yaşıyorum.
Gönül hanıma mesaj attım dönmedi. Tabi benim adet de bitti sayılır bu ay transfere başlayamadım. Normal renkli bir adet kanaması göremedim kesik kesik oldu bu şekilde başlamak istemedin. Her zaman ki gibi yine uzadı süreç.Merhaba cnm bu sorunu şimdi gördüm ben tabiki malesef bende cevabı yok ama hastaneyle görüşseydin bi
Bende geçen ay histeroskopi oldum pazartesi adetim geldi. Uzun zamandır böyle kanamam olmamıştı. Dün estrofeme başladım adetim devaM ediyor. Senin kaç gün sürüyordu adetin??Gece n ay histeroskopi old için bu ay reglim güzel geliyordu estrofem başlayınca aniden kesildi normal mi
Yumurta toplamadan sonra benim adetim de 1 hafta erken ve çamur gibi geldi. Sonra ki de çok kanama olmadı. Bu ay çok iyi geldi.Gönül hanıma mesaj attım dönmedi. Tabi benim adet de bitti sayılır bu ay transfere başlayamadım. Normal renkli bir adet kanaması göremedim kesik kesik oldu bu şekilde başlamak istemedin. Her zaman ki gibi yine uzadı süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?