- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Bende geçen ay histeroskopi oldum pazartesi adetim geldi. Uzun zamandır böyle kanamam olmamıştı. Dün estrofeme başladım adetim devaM ediyor. Senin kaç gün sürüyordu adetin??
Beni akşam 6 gibi aradılar ozaman bir tane, yatarken de bir tane içtim. Bugün hala geliyor hatta sap kasık da ara ara sancım oluyor. Yarında geçmez ise doktoru ararım. Benim de ameliyat öncesi son 6 ayda az geliyordu bu sefer çok geldi. Yarına bakalım benim de kesilir mi??Benim artık 2 -3 gün az kanamalı oluyordu pembemsi geliyordu. Ameliyattan sonra kıpkırmızı geldi ama 2.gun ilacı üst üste 3 tane ıctim kesildi
Beni akşam 6 gibi aradılar ozaman bir tane, yatarken de bir tane içtim. Bugün hala geliyor hatta sap kasık da ara ara sancım oluyor. Yarında geçmez ise doktoru ararım. Benim de ameliyat öncesi son 6 ayda az geliyordu bu sefer çok geldi. Yarına bakalım benim de kesilir mi??
Olsun uzasa bile pozitif olsun yeter ki demek ki bir sonraki ay daha hayirliymis. Yine de ara istersen hemsireleri sor bi muayene ol birdahaki ay icin de bilgin olmus olurGönül hanıma mesaj attım dönmedi. Tabi benim adet de bitti sayılır bu ay transfere başlayamadım. Normal renkli bir adet kanaması göremedim kesik kesik oldu bu şekilde başlamak istemedin. Her zaman ki gibi yine uzadı süreç.
Benim sancım yarın da devam ederse soracam ama burada ki doktora sormak zor. İstanbulu arasam bilemiyorum yarın ola hayrola hala kırmızı kanamam geliyor.Beni de 5 de aradılar ilacım yanımda değildi gidip aldım.Gece 11 e kadar 3 gane içtim 3 nu de yatana kadar iç dedi .Çok şancı var bende de bisey saplaniyor gibi.Kesilmesi normal mi bilmiyorum sormadım ki
Sorsam mi ama ilaç mantıken rahmi kalınlaştırmak için veriyorlar
Benim sancım yarın da devam ederse soracam ama burada ki doktora sormak zor. İstanbulu arasam bilemiyorum yarın ola hayrola hala kırmızı kanamam geliyor.
Estrofem mi bu kadar sancı yaptı sizde?Hemşireye sordum ağrı olması normalmiş yumurtaları baskiliyor dedi
Estrofem mi bu kadar sancı yaptı sizde?
Yaa bende geçen transfer de kullanmıştım sorun yaşamamıştım ama işte hep aynı olmuyor. Belki bu kez yaşarım. Bant vermedi mi sana hap olarak mı alıyorsun?Evet sık sık kasik ağrısı yapıyor bıçak saplar gibi
Benim natürel transfer olacak sadece folik asit alıyorum cnmBenimde Bu Ay sonu canım transfer için ilaca başladım sen
Benim bugün hafif geçti. Yine de sağolasın bunu bilmek biraz daha rahatlattı.Hemşireye sordum ağrı olması normalmiş yumurtaları baskiliyor dedi
İnşallah sağlıkla sıkıca turunur sana..Kızlar birazdan transferim olacak umarım pozitif olur burdan güzel haberleri paylaşırım haftaya
Merhaba benim transfer sürecim şöyleydi, saat 18.30 gibiydi randevum son işlemdim o günki. Ben transfer odasına cıkmadan aşağıda bi corba ictim. Odada sanrım 4-5 kişiydik ve sırayla cagırıldık.sıkışıklık durumuna bakıldı yetersizlere su icirildi. Ben de bir yarım bardak ictim ve yeterli dediler. Sonra transferimi yücel hoca yaptı yaparken beni bilgilendirdi. İlk transferimdi cok heyecanlıydım. Böyle kateterin ucunda rahimdeki onca karanlığın içinde gökyüzündeki tek bir yıldız gibi parlak bişey vardı. İşte onun embriyomuz oldugunu söyledi.Yani şuan 10 aylık olan oğluşumSlm arkadaşlarım regl olmayı bekliyorum hasretleTransfer süreciniz nasıl oldu .Merkeze kaç da çağırıyorlar lac saat hastanede yatıyoruz. Yolum biraz uzak ist oturuyorum ama trafik olursa 3 saati buluyor dur kalk .Transferden sonra neler yaşadınız neler yaptınız neler yapmadınız. Kendi transferlerinizde neler yaşadınız bilgi verirseniz sevinirm şimdiden çok heyecanliyim. Transferim yapılmadan umutla umutsuzluk arasında gidip geliyorum...
Burada arkadaşlar yazmıştı 4750 diye. Şimdiden tiransferiniz hayırlı sonu bebekli olsunKozlar ben de haftaya dördüncü transferimi olacağım merkezde.
dondurulmuş transfer ücreti şu an ne kadar bilginiz var mı eşim de olmayacak yanımda hazırlıklı gideyim
Amin canım teşekkür ederim..Burada arkadaşlar yazmıştı 4750 diye. Şimdiden tiransferiniz hayırlı sonu bebekli olsun
Umarım olumlu sonuçlanır sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.Amin canım teşekkür ederim..
hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda gelsin
inşallah..
4750 de çokMuş baya
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin insallahKızlar birazdan transferim olacak umarım pozitif olur burdan güzel haberleri paylaşırım haftaya
Amin inşallah canım ❤Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?