Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim artık 2 -3 gün az kanamalı oluyordu pembemsi geliyordu. Ameliyattan sonra kıpkırmızı geldi ama 2.gun ilacı üst üste 3 tane ıctim kesildi
Bende geçen ay histeroskopi oldum pazartesi adetim geldi. Uzun zamandır böyle kanamam olmamıştı. Dün estrofeme başladım adetim devaM ediyor. Senin kaç gün sürüyordu adetin??

Benim artık 2 -3 gün az kanamalı oluyordu pembemsi geliyordu. Ameliyattan sonra kıpkırmızı geldi ama 2.gun ilacı üst üste 3 tane ıctim kesildi
Beni akşam 6 gibi aradılar ozaman bir tane, yatarken de bir tane içtim. Bugün hala geliyor hatta sap kasık da ara ara sancım oluyor. Yarında geçmez ise doktoru ararım. Benim de ameliyat öncesi son 6 ayda az geliyordu bu sefer çok geldi. Yarına bakalım benim de kesilir mi??

Beni de 5 de aradılar ilacım yanımda değildi gidip aldım.Gece 11 e kadar 3 gane içtim 3 nu de yatana kadar iç dedi .Çok şancı var bende de bisey saplaniyor gibi.Kesilmesi normal mi bilmiyorum sormadım ki
Sorsam mi ama ilaç mantıken rahmi kalınlaştırmak için veriyorlar

Olsun uzasa bile pozitif olsun yeter ki demek ki bir sonraki ay daha hayirliymis. Yine de ara istersen hemsireleri sor bi muayene ol birdahaki ay icin de bilgin olmus olur

Benim sancım yarın da devam ederse soracam ama burada ki doktora sormak zor. İstanbulu arasam bilemiyorum yarın ola hayrola hala kırmızı kanamam geliyor.

Merhaba benim transfer sürecim şöyleydi, saat 18.30 gibiydi randevum son işlemdim o günki. Ben transfer odasına cıkmadan aşağıda bi corba ictim. Odada sanrım 4-5 kişiydik ve sırayla cagırıldık.sıkışıklık durumuna bakıldı yetersizlere su icirildi. Ben de bir yarım bardak ictim ve yeterli dediler. Sonra transferimi yücel hoca yaptı yaparken beni bilgilendirdi. İlk transferimdi cok heyecanlıydım. Böyle kateterin ucunda rahimdeki onca karanlığın içinde gökyüzündeki tek bir yıldız gibi parlak bişey vardı. İşte onun embriyomuz oldugunu söyledi.Yani şuan 10 aylık olan oğluşum Ardından işlemi bitirdi hemşire beni sedyeye aldı odaya cıkardı bi yarım saat yattım sonra lavaboya gittim. Sonra giyinip cıktım. Trafik saatine kalmıştık arabanın arka koltuguna uzandım dizlerimi büküp sırtüstü yattım. Stres sonrası rahatlama olacak ki öylece uyuyakalmışım. Saat 9 gibi eve vardık yani yol 2 saat sürmüş ve ben sırtüstü dizlerim bükük uyumuşum. Sonra eve cıktım o gün uzandım. Ertesi günler normal hayatıma devam ettim. Hic bir belirtim yoktu hatta tutmadı nasılolsa diye test günündn Önceki gün ağır bi temizlik yaptım. Test günü idrar testi bile yapmadan kan testi verdim sonucum 222 cıktı.

Kozlar ben de haftaya dördüncü transferimi olacağım merkezde.
dondurulmuş transfer ücreti şu an ne kadar bilginiz var mı eşim de olmayacak yanımda hazırlıklı gideyim

Amin canım teşekkür ederim..
hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda gelsin
inşallah..
4750 de çokMuş baya
Umarım olumlu sonuçlanır sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.
Yeni yılda değişecek diyorlardı. Bence bir muhasebe ile görüşüp güncel fiyatı öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…