- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Yaa bende geçen transfer de kullanmıştım sorun yaşamamıştım ama işte hep aynı olmuyor. Belki bu kez yaşarım. Bant vermedi mi sana hap olarak mı alıyorsun?
Benim bugün hafif geçti. Yine de sağolasın bunu bilmek biraz daha rahatlattı.
Merhaba benim transfer sürecim şöyleydi, saat 18.30 gibiydi randevum son işlemdim o günki. Ben transfer odasına cıkmadan aşağıda bi corba ictim. Odada sanrım 4-5 kişiydik ve sırayla cagırıldık.sıkışıklık durumuna bakıldı yetersizlere su icirildi. Ben de bir yarım bardak ictim ve yeterli dediler. Sonra transferimi yücel hoca yaptı yaparken beni bilgilendirdi. İlk transferimdi cok heyecanlıydım. Böyle kateterin ucunda rahimdeki onca karanlığın içinde gökyüzündeki tek bir yıldız gibi parlak bişey vardı. İşte onun embriyomuz oldugunu söyledi.Yani şuan 10 aylık olan oğluşumArdından işlemi bitirdi hemşire beni sedyeye aldı odaya cıkardı bi yarım saat yattım sonra lavaboya gittim. Sonra giyinip cıktım. Trafik saatine kalmıştık arabanın arka koltuguna uzandım dizlerimi büküp sırtüstü yattım. Stres sonrası rahatlama olacak ki öylece uyuyakalmışım. Saat 9 gibi eve vardık yani yol 2 saat sürmüş ve ben sırtüstü dizlerim bükük uyumuşum. Sonra eve cıktım o gün uzandım. Ertesi günler normal hayatıma devam ettim. Hic bir belirtim yoktu hatta tutmadı nasılolsa diye test günündn Önceki gün ağır bi temizlik yaptım. Test günü idrar testi bile yapmadan kan testi verdim sonucum 222 cıktı.
Ne kadar güzel demişin bende su an olmaz olmayacak diye düşünüyorum yorumları okuyordum imkansız dediniz ama oldu şükürler olsun sizin inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin imkansizlari imkânlı yapsin ...yavrularını sana ve eşine bagislasin olmayanlar icin hep dua et canım inşallah sağlıkla büyültürsün bebisleriniCnm bana da zoru bırak imkansız demişlerdi bundan 4 sene evvel amh 0.25 ti.eşimde de varikosel var ayrıca aynı yani.bak 3. Bebiş kendiliğinden geldi şükürhiç üzülme hiç canını sıkma Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah
Kızlar birazdan transferim olacak umarım pozitif olur burdan güzel haberleri paylaşırım haftaya
Eğer zayıf ya da normal kiloda biriyseniz 700-800 ml içmek yeterli oluyor. Ben de ilk transferimde 1.5 litre içmiştim çok zorlanmıştım, boşuna ağrı çekmişim çünkü transfer öncesi epey bi boşalttırdılar. Ayrıca hafta içi genelde geç saatte transfer oluyor. Beni 17.30 a yazmışlar ama biraz sarktı 19.00da transfer oldu:) Bu yüzden de erkenden çok su içmeyin beklerken zaten ancak toplanıyor mesanede. Bir de 6.katta odanızda bekliyorsunuz, yatarak beklemenizi öneririm o da kanın böbreklere gitmesini ve içtiğiniz tüm suyun mesanede birikmesini kolaylaştırır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bende birkaç gün önce transfer oldum. Dualarınızı bekliyorumAkşam saatine denk gelmesini siz mi istediniz benimde geç saatte olursa süper olurEn azından ben ve eşim patronlardan izin almak zorunda kalmayız.Yukari odaya mi alıyorlar yoksa muayene katında mi bekliyoruz ben ilk transferde çok fazla su içtiğim için kafamin zonkladigi hatırlıyorum dayanamıyordum.Bu sefer hastaneye gidince içmeye başlasam olur mu ki.O sıkışıklık çok gözümü korkutuyor 2 ameliyat oldum 3 opu ama o transferdeki sıkışıklığı unutmam. Hastane yarim saat mi bekletiyor canım çok soru sordum. Allah evladınizi bağışlasın
Bastan zaten motivasyonunu bozmuş senin arkadaşım...kendini iyi histetmeyeveksen bence başka bi merkez de bulabilirsin biz sonuçta çok zor süreçlerden geçiyoruz üzülüyoruz umut olcakki Hers ey basında güzel olcakki güzel gidecek her hastalıkta önce moral önemlidirIyi dileklerin icin cok tesekkür ederim canim.Fulya hanımla yıldızı barışmayan bir ben değilim demekki. Dediginiz gibi iyi bir hekim olabilir ama şu da varki ben oraya bir sürü para dokucem, sen bana hizmet satacaksın tabiiki guleryuz istemek hakkımdır diye düşünüyorum. Hiç motive etme gibi birşey yok. Bu süreci onlar bizden daha iyi biliyor sonuçta..
Fsh ima taktı. Iyi de yüksek fsh la iki defa doğal hamile kalmışım ben .ben kadına adetim normal diyorum o beni yalanlıyor konuşmanın sonunda zaten adetiniz de az geliyor diyor. Hayır dedim 4-5 gün sürüyor dedim heee tamam diyor.yani surekli söylediğim şeylerin sonuna hep bir olumsuzlukcümlesi getiriyor.anlamadim gitti. Echomarda rahim filmi cektirmemi ısrar etmesi de cabasi. Orayla anlaşmalılar galiba. Ben buna ticari kar gözetiyor derim..bu arada eger ki devam edersem baska yerde rahim filmi cektircem .istanbulun en uzak ilçesinde oturuyorum çünkü.
Amin cok tesekkur ederim est.Akşam saatine denk gelmesini siz mi istediniz benimde geç saatte olursa süper olurEn azından ben ve eşim patronlardan izin almak zorunda kalmayız.Yukari odaya mi alıyorlar yoksa muayene katında mi bekliyoruz ben ilk transferde çok fazla su içtiğim için kafamin zonkladigi hatırlıyorum dayanamıyordum.Bu sefer hastaneye gidince içmeye başlasam olur mu ki.O sıkışıklık çok gözümü korkutuyor 2 ameliyat oldum 3 opu ama o transferdeki sıkışıklığı unutmam. Hastane yarim saat mi bekletiyor canım çok soru sordum. Allah evladınizi bağışlasın
Evden hastaneye yolum çok uzak iş yerimden geçersem de 1 saat sürüyor en iyisi oraya gidince suya başlarım. Teşekkür ederim canımEğer zayıf ya da normal kiloda biriyseniz 700-800 ml içmek yeterli oluyor. Ben de ilk transferimde 1.5 litre içmiştim çok zorlanmıştım, boşuna ağrı çekmişim çünkü transfer öncesi epey bi boşalttırdılar. Ayrıca hafta içi genelde geç saatte transfer oluyor. Beni 17.30 a yazmışlar ama biraz sarktı 19.00da transfer oldu:) Bu yüzden de erkenden çok su içmeyin beklerken zaten ancak toplanıyor mesanede. Bir de 6.katta odanızda bekliyorsunuz, yatarak beklemenizi öneririm o da kanın böbreklere gitmesini ve içtiğiniz tüm suyun mesanede birikmesini kolaylaştırır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bende birkaç gün önce transfer oldum. Dualarınızı bekliyorum
Amin cok tesekkur ederim est.Akşam saatini biz istemedik kendileri öyle vermişlerdi. Ben de aşılamada cok su icmiştim işlem biter bitmez de lavaboya koşmuştum. O yüzden az ictim suyu. Gidene kadar hic icmedim. Bi saat kadar erken gitmiştik o yüzden aşağıda bi corba icip öyle yukarı cıkmış bulundum. Zaten onlar bakıyor biraz daha su iç ya da azcık mesaneni boşalt diyorlar. Sanırım yukarı çıkmıştım. Hastane bekletmesinden ziyade o gün transferi olanlar arasında kacıncı sıradasın ona göre bekliyorsun.
Benim bugün hafif geçti. Yine de sağolasın bunu bilmek biraz daha rahatlattı.
Amin cnm , Allah razı olsun hep dualarımda herkes düşünki ikizlerim çok şükür 15-16 aylık oldular çok şükür maşallah bi de üçüncü bebiş geliyor ama ben hala burdan çıkmıyorum arada giriyorum ki birbirimize ümit olalım nefes olalım.Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın inşallah.Allahım tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsin herkeseNe kadar güzel demişin bende su an olmaz olmayacak diye düşünüyorum yorumları okuyordum imkansız dediniz ama oldu şükürler olsun sizin inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin imkansizlari imkânlı yapsin ...yavrularını sana ve eşine bagislasin olmayanlar icin hep dua et canım inşallah sağlıkla büyültürsün bebislerini
Kuzum benim opu olalı üç ay oldu fakat adetim 11 gun geçti acaba neden ki.hamile de deilim..kan deil ama normal test yaptım.. olsa çıkardı.. rahim filmi çekildim...acaba menapoza mi girdim diye düşünmeye başlıyorum cunki bir kac ay hep aynıYumurta toplamadan sonra benim adetim de 1 hafta erken ve çamur gibi geldi. Sonra ki de çok kanama olmadı. Bu ay çok iyi geldi.
Çarşamba günü gideceğim. şubat 20 sinde ilk kontrol adetin 2. Günü olan 11 şubatta idi. Zenin nezamanSenin reglin 2.gününden 2.kontrolü kaç gün sonra randevu verdiler canım
İlaçlar bu yapılanan tedaviler adet döngümüzü değiştiriyor. Son altı ayda benimde hep dengesiz ve azalmıştı. İlk defa bu ay iyi geldi inşallah böyle de gider. Canını sıkma dıktora gitsen iyi olır.Kuzum benim opu olalı üç ay oldu fakat adetim 11 gun geçti acaba neden ki.hamile de deilim..kan deil ama normal test yaptım.. olsa çıkardı.. rahim filmi çekildim...acaba menapoza mi girdim diye düşünmeye başlıyorum cunki bir kac ay hep aynı
Bende 10 şubatta reglimin 2.günü gittim bu çarşamba gideceğim belki görürüz birbirimiziÇarşamba günü gideceğim. şubat 20 sinde ilk kontrol adetin 2. Günü olan 11 şubatta idi. Zenin nezaman
Insalhh canım gittim kist yok dedi gönderdi ilaç vermedi malesefİlaçlar bu yapılanan tedaviler adet döngümüzü değiştiriyor. Son altı ayda benimde hep dengesiz ve azalmıştı. İlk defa bu ay iyi geldi inşallah böyle de gider. Canını sıkma dıktora gitsen iyi olır.
Gecikmeyle ilgili hiç mi yorum yapmadı?? Rahim kalınlığına göre anlayabilir diye dğşğnmüştümInsalhh canım gittim kist yok dedi gönderdi ilaç vermedi malesef
Benim perşembe günü ben almanya dayım burada gidiyorum doktora transfere yakın geleceğimBende 10 şubatta reglimin 2.günü gittim bu çarşamba gideceğim belki görürüz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?