Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sadece hap verdi Gece n ay histeroskopi olmuştum ve reglim çok güzel gelirken bir anda kesildi ağrı belki bununla alakalıdır
Yaa bende geçen transfer de kullanmıştım sorun yaşamamıştım ama işte hep aynı olmuyor. Belki bu kez yaşarım. Bant vermedi mi sana hap olarak mı alıyorsun?

Akşam saatine denk gelmesini siz mi istediniz benimde geç saatte olursa süper olur En azından ben ve eşim patronlardan izin almak zorunda kalmayız.Yukari odaya mi alıyorlar yoksa muayene katında mi bekliyoruz ben ilk transferde çok fazla su içtiğim için kafamin zonkladigi hatırlıyorum dayanamıyordum.Bu sefer hastaneye gidince içmeye başlasam olur mu ki.O sıkışıklık çok gözümü korkutuyor 2 ameliyat oldum 3 opu ama o transferdeki sıkışıklığı unutmam. Hastane yarim saat mi bekletiyor canım çok soru sordum. Allah evladınizi bağışlasın

Ne kadar güzel demişin bende su an olmaz olmayacak diye düşünüyorum yorumları okuyordum imkansız dediniz ama oldu şükürler olsun sizin inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin imkansizlari imkânlı yapsin ...yavrularını sana ve eşine bagislasin olmayanlar icin hep dua et canım inşallah sağlıkla büyültürsün bebislerini

Eğer zayıf ya da normal kiloda biriyseniz 700-800 ml içmek yeterli oluyor. Ben de ilk transferimde 1.5 litre içmiştim çok zorlanmıştım, boşuna ağrı çekmişim çünkü transfer öncesi epey bi boşalttırdılar. Ayrıca hafta içi genelde geç saatte transfer oluyor. Beni 17.30 a yazmışlar ama biraz sarktı 19.00da transfer oldu:) Bu yüzden de erkenden çok su içmeyin beklerken zaten ancak toplanıyor mesanede. Bir de 6.katta odanızda bekliyorsunuz, yatarak beklemenizi öneririm o da kanın böbreklere gitmesini ve içtiğiniz tüm suyun mesanede birikmesini kolaylaştırır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Bende birkaç gün önce transfer oldum. Dualarınızı bekliyorum

Bastan zaten motivasyonunu bozmuş senin arkadaşım...kendini iyi histetmeyeveksen bence başka bi merkez de bulabilirsin biz sonuçta çok zor süreçlerden geçiyoruz üzülüyoruz umut olcakki Hers ey basında güzel olcakki güzel gidecek her hastalıkta önce moral önemlidir

Amin cok tesekkur ederim est.Akşam saatini biz istemedik kendileri öyle vermişlerdi. Ben de aşılamada cok su icmiştim işlem biter bitmez de lavaboya koşmuştum. O yüzden az ictim suyu. Gidene kadar hic icmedim. Bi saat kadar erken gitmiştik o yüzden aşağıda bi corba icip öyle yukarı cıkmış bulundum. Zaten onlar bakıyor biraz daha su iç ya da azcık mesaneni boşalt diyorlar. Sanırım yukarı çıkmıştım. Hastane bekletmesinden ziyade o gün transferi olanlar arasında kacıncı sıradasın ona göre bekliyorsun.

Inşallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın pozitifle sonuclansin. Beni boşaltmadan transfere almışlardı 10 dk masada durup hemen lavaboya koşmuştum dayanamıyordum. Bubsefer dediginiz gibi yapacağım.Tesekkur ederim canım
Evden hastaneye yolum çok uzak iş yerimden geçersem de 1 saat sürüyor en iyisi oraya gidince suya başlarım. Teşekkür ederim canım

Amin cnm , Allah razı olsun hep dualarımda herkes düşünki ikizlerim çok şükür 15-16 aylık oldular çok şükür maşallah bi de üçüncü bebiş geliyor ama ben hala burdan çıkmıyorum arada giriyorum ki birbirimize ümit olalım nefes olalım.Rabbim kimselerin kucağını boş bırakmasın inşallah.Allahım tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsin herkese

Yumurta toplamadan sonra benim adetim de 1 hafta erken ve çamur gibi geldi. Sonra ki de çok kanama olmadı. Bu ay çok iyi geldi.
Kuzum benim opu olalı üç ay oldu fakat adetim 11 gun geçti acaba neden ki.hamile de deilim..kan deil ama normal test yaptım.. olsa çıkardı.. rahim filmi çekildim...acaba menapoza mi girdim diye düşünmeye başlıyorum cunki bir kac ay hep aynı

İlaçlar bu yapılanan tedaviler adet döngümüzü değiştiriyor. Son altı ayda benimde hep dengesiz ve azalmıştı. İlk defa bu ay iyi geldi inşallah böyle de gider. Canını sıkma dıktora gitsen iyi olır.

Selamunaleyküm kızlar, bende doğal transfer oldum.. 9.Şıbatta transfer olmuştum, 7.gün kan tahlili yapsam var ise çıkar mı.. 2.denemem çok korkuyorum sonucu görmeye bir yandan da dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…