- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Kaçıncı gün embriyosu canımSelamunaleyküm kızlar, bende doğal transfer oldum.. 9.Şıbatta transfer olmuştum, 7.gün kan tahlili yapsam var ise çıkar mı.. 2.denemem çok korkuyorum sonucu görmeye bir yandan da dayanamıyorum
Kaçıncı gün embriyosu canım
Belki geç yumurtlamışsndr canım onun için transfer geç olmuştur. 5. Gün embriyosu belli olur bence bende 7. Yada 8. Gün tahlil yapmayı düşünüyorum5.gün embriyosuydu.. Bende Şişli Memorialde oldumda ilk tedavim iğneliydi, ikinci doğal olunca biraz şaşırdım ve reglime çok yakın tarihte oldu normal mi acaba
Yumurtam inatla geç büyüdü.. Ben sanırım dayanamadan yarın kan tahlili yaptırırım.. 18nde normalde test tarihim.. Bu arada ilk tedavim memorialde değildi.. Bu ikincide başladım burada o doktordan o doktora gidince insanın nevri dönüyo :) Hepimizin sonucu güzel olsun inşAllahBelki geç yumurtlamışsndr canım onun için transfer geç olmuştur. 5. Gün embriyosu belli olur bence bende 7. Yada 8. Gün tahlil yapmayı düşünüyorumsen benden önce transfer olmuşsun inşallah pozitif olur ❤
Hangi Dr a gidiyorsunuz Memorial de ve memnun musunuz?Yumurtam inatla geç büyüdü.. Ben sanırım dayanamadan yarın kan tahlili yaptırırım.. 18nde normalde test tarihim.. Bu arada ilk tedavim memorialde değildi.. Bu ikincide başladım burada o doktordan o doktora gidince insanın nevri dönüyo :) Hepimizin sonucu güzel olsun inşAllah
Hangi Dr a gidiyorsunuz Memorial de ve memnun musunuz?
Benim de doktorum gönül hanımdı.transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım ben,çok şükür pozitifti,5.gün embriyosu 7.gün belli oluyor.rabbim yardımcın olsun pozitif olsun sağlıkla doğsun inşallah2.denememe memorialde başladım, şuanlık memmunum.. Gerçi henüz tedavimin sonucunu alamadım ama ilgi-alaka-sorgulama güzeldi.. Gönül hanım ile başladım ama bir kaç doktor da gördü :) Hep bir arada çalışıyorlar ve kurul toplantıları oluyor genelde her hastayı takip etmeye çalışıyorlar gibi. Başlarında Semra hanım var zaten
Benim de doktorum gönül hanımdı.transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım ben,çok şükür pozitifti,5.gün embriyosu 7.gün belli oluyor.rabbim yardımcın olsun pozitif olsun sağlıkla doğsun inşallah
Fiyatlar nasıl acaba?2.denememe memorialde başladım, şuanlık memmunum.. Gerçi henüz tedavimin sonucunu alamadım ama ilgi-alaka-sorgulama güzeldi.. Gönül hanım ile başladım ama bir kaç doktor da gördü :) Hep bir arada çalışıyorlar ve kurul toplantıları oluyor genelde her hastayı takip etmeye çalışıyorlar gibi. Başlarında Semra hanım var zaten
Ben de adet ağrısı oldu hatta tutmadı diye düşünüp 7.gün test yaptırdım.Allah razı olsun tatlım, çok sağolasın inşAllah.. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin.. Benimde bugün 7.günüm şimdi senim yazını okuyunca sanırım bugün kan vermeye gideceğim :) Umarım bende sağlıkla sıhhatle güzel sonucu görüp sağlıkla sıhhatle kucağıma alabilirim, alabiliriz hepimiz.. Ama hiçbirşey hissetmiyorum..Ben olmadı diye düşünüyorum
Ben de adet ağrısı oldu hatta tutmadı diye düşünüp 7.gün test yaptırdım.
Fiyatlar nasıl acaba?
Hayırlı olsun canım inşallah ben de Bu ay nasip olursa transfer olacam.Cok zorlu bir yol bende ay sonu transfer olacagim degisik duygular icerisindeyim heyecan,korku bir arada hepimizin yolu su gibi akip gitsin insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz.Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Canım bu 2. Gün gittiğinizde kan tahlili felan oluyor mu acaba.Çarşamba günü gideceğim. şubat 20 sinde ilk kontrol adetin 2. Günü olan 11 şubatta idi. Zenin nezaman
Canım bu 2. Gün gittiğinizde kan tahlili felan oluyor mu acaba.
Benden istemediler. Sadece ultrasyon görüntüsü göndermiştim.Canım bu 2. Gün gittiğinizde kan tahlili felan oluyor mu acaba.
Canım allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bir süreç.insallah bizlerde birgün anne oluruz .Benden istemediler. Sadece ultrasyon görüntüsü göndermiştim.
İnşallah canımCanım allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın maddi manevi çok zor bir süreç.insallah bizlerde birgün anne oluruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?