Hayırlı uğurlu olsun o vakit inşallah sıkıntınız neydi acaba bende mart ayında tedavi olamaya başlamam lazım ve iyi bir kılınik arıyorum bende yumurta rezervi azlığı var ve bir an önce tedaviye başlamak istiyorum sizde ki sorun neydi nasıl bi tedavi uygulandı ve maliyeti ne kadar cıktı bilgi verirmisinizBenim de doktorum gönül hanımdı.transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım ben,çok şükür pozitifti,5.gün embriyosu 7.gün belli oluyor.rabbim yardımcın olsun pozitif olsun sağlıkla doğsun inşallah
Canım son sans deme hiç belli olmaz bu işler hiç bir zaman umudunu kaybetme tam bitti dediğin anda Rabbim verir yani hiç bise bitmedi bunu böyle düşün bende 7 senelik evliyim bende çok istiyorum bazen umutsuzluğa kapıldığım an Allahın sınavı olduğunu hissedip tevvekkul ediyorum ve inan olacağına olcak ta inşallah...Bende dr arıyorum kilinik arıyorum sürekli mart ayında artik tedavilere başlamak istiyorum iki kilink arasında yim bende sürekli form ları okuyorum bilgi topluyorumArkadaşlar tekrar merhaba, dün yazmıştım Dr. Günseli Dura Özdemir hakkında bilgisi olan var mı diye. Buradan yazmak istemeyen arkadaşlar varsa aramızda ne olur özelden yazar mısınız? İleri yaş sebebiyle bu benim son şansım olabilir. Son şansımı doğru dr ile kullanmak istiyorum. 8 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. artık ne maddi güç kaldı ne de psikoloji. 8 yılda 3 düşük yaşadım. Bir kez de memorialda denemek istiyorum.
Hepimize Allah şifa versin. İsteyen tüm kadınların kucağı bebekle dolsun İnşallah.
9. Gün testi tekrarlayın. İki kat artabilir. Biz burda neler gördük.Kızlar7.gün dayanamayıp test yaptırmıştım.. 24,22 çıktı çok az.. Hevesim kursağımda kaldı.. Transferden 6 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum. Bu sonuçta onun etkisi herhalde (
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunHayırlı uğurlu olsun o vakit inşallah sıkıntınız neydi acaba bende mart ayında tedavi olamaya başlamam lazım ve iyi bir kılınik arıyorum bende yumurta rezervi azlığı var ve bir an önce tedaviye başlamak istiyorum sizde ki sorun neydi nasıl bi tedavi uygulandı ve maliyeti ne kadar cıktı bilgi verirmisiniz
Yarın Test günüm, keske erkenden yapmasaydım. Önce az sevindim. Şimdi şüphelerle duruyorum hep. Sağolun cevap için9. Gün testi tekrarlayın. İki kat artabilir. Biz burda neler gördük.
Hiç belli olmaz canım burda bi arkadaş vardı onun da baya düşük başlamıştı sonradan yükseldi bebeği doğdu çoktan.benim 7.günün gecesi 59 çıkmıştı.Kızlar7.gün dayanamayıp test yaptırmıştım.. 24,22 çıktı çok az.. Hevesim kursağımda kaldı.. Transferden 6 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum. Bu sonuçta onun etkisi herhalde (
Senin yüksek çıkmış maşAllah.. Benim çok düşük çıktıHiç belli olmaz canım burda bi arkadaş vardı onun da baya düşük başlamıştı sonradan yükseldi bebeği doğdu çoktan.benim 7.günün gecesi 59 çıkmıştı.
Ne kadar güzel ya Rabbim banada ve tüm isteyenlere de versin nasip etsin inşallah bu formda bebek isteyen herkeze nasip etsin inşallah... bu yazıları okudukça umutlanıyor insan iyiki böyle bi form var.....Merhaba benim transfer sürecim şöyleydi, saat 18.30 gibiydi randevum son işlemdim o günki. Ben transfer odasına cıkmadan aşağıda bi corba ictim. Odada sanrım 4-5 kişiydik ve sırayla cagırıldık.sıkışıklık durumuna bakıldı yetersizlere su icirildi. Ben de bir yarım bardak ictim ve yeterli dediler. Sonra transferimi yücel hoca yaptı yaparken beni bilgilendirdi. İlk transferimdi cok heyecanlıydım. Böyle kateterin ucunda rahimdeki onca karanlığın içinde gökyüzündeki tek bir yıldız gibi parlak bişey vardı. İşte onun embriyomuz oldugunu söyledi.Yani şuan 10 aylık olan oğluşumArdından işlemi bitirdi hemşire beni sedyeye aldı odaya cıkardı bi yarım saat yattım sonra lavaboya gittim. Sonra giyinip cıktım. Trafik saatine kalmıştık arabanın arka koltuguna uzandım dizlerimi büküp sırtüstü yattım. Stres sonrası rahatlama olacak ki öylece uyuyakalmışım. Saat 9 gibi eve vardık yani yol 2 saat sürmüş ve ben sırtüstü dizlerim bükük uyumuşum. Sonra eve cıktım o gün uzandım. Ertesi günler normal hayatıma devam ettim. Hic bir belirtim yoktu hatta tutmadı nasılolsa diye test günündn Önceki gün ağır bi temizlik yaptım. Test günü idrar testi bile yapmadan kan testi verdim sonucum 222 cıktı.
Yok yok öle düşünme bu köyü bi sonuç diik daha 7. Günün normalde 9. Gün yaptırın denmesinin sebebide bu işte.az çıkarsa katlıycakmı diye endişe ediyor insan.sen hiç moralini bozma Allahın izniyle katlanarak artar inşallah.9. Gün o 100 leri geçer cnm inşallah.Kızlar7.gün dayanamayıp test yaptırmıştım.. 24,22 çıktı çok az.. Hevesim kursağımda kaldı.. Transferden 6 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum. Bu sonuçta onun etkisi herhalde (
Teşekkür ederim tüp bebek ilaçları dışında vitamin vb destek ilaçları kullandınız mı?Fiyat konusunda tam birşey diyemeyeceğim. Çünkü ilaçları kendim aldım hesaplamadım.. Sanırım İlaçlar hariç 9.200 falandı yanlış hatırlamıyorsam.
Hastaneye çok yakın ıdil eczanesi canım ikisi de aynı fiyat söylüyor çoğu ilaca ikisini de ara hangisi en uygun söylerse ordan alMerhaba. İlaçları en uygun fiyatla hangi eczane veriyor acaba? Önceden en uygun İdil eczanesinden alıyorduk. Sonra Okmeydanında ki bir eczaneden bahsettiler. Son durum nedir?
Canım Diğerini bilmiyorum ama ben İdil eczanesinden aldım. Piyasanın baya altında fiyatlar hastanede orasını önermişti bize.Merhaba. İlaçları en uygun fiyatla hangi eczane veriyor acaba? Önceden en uygun İdil eczanesinden alıyorduk. Sonra Okmeydanında ki bir eczaneden bahsettiler. Son durum nedir?
sağolun ilaç fiyatları ne kadar?Hastaneye çok yakın ıdil eczanesi canım ikisi de aynı fiyat söylüyor çoğu ilaca ikisini de ara hangisi en uygun söylerse ordan al
Yok yok öle düşünme bu köyü bi sonuç diik daha 7. Günün normalde 9. Gün yaptırın denmesinin sebebide bu işte.az çıkarsa katlıycakmı diye endişe ediyor insan.sen hiç moralini bozma Allahın izniyle katlanarak artar inşallah.9. Gün o 100 leri geçer cnm inşallah.
Tüp bebek ilaçları dışında birşey kullanmadım, kansız olduğum için bir kan ilacı içiyorum o kada :)Teşekkür ederim tüp bebek ilaçları dışında vitamin vb destek ilaçları kullandınız mı?
Kişiden kişiye dozu ve ilacı değişiyor canımsağolun ilaç fiyatları ne kadar?
Okmeydanı deniz eczanesi en uygunuydu bey ay önceMerhaba. İlaçları en uygun fiyatla hangi eczane veriyor acaba? Önceden en uygun İdil eczanesinden alıyorduk. Sonra Okmeydanında ki bir eczaneden bahsettiler. Son durum nedir?
Beş ayOkmeydanı deniz eczanesi en uygunuydu bey ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?