Telefon edince hastaneye getiriyorlardı sanırım?Beş ay
Yanlış düşünüyorsun cnm..aksi ispatlanıncaya kadar hamilesin.. sen küçük minnoşunu yok sayma:) bak görürsün Allahın izniyle o artacak annesi inşallah.hevesin dewam etsin kendine çok dikkat. hiç belli olmaz, neler neler gördük,ne olmaz denilen şeyleri oldurdu Rabbim istesin yeter ki.yarın ii haberlerini bekliyoruz inşallahİnşAllah, Allah razı olsun.. Pek hevesim kalmadı artıkRabbim isteyen herkese hepimize hayırlı sonuçlar görüp, sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah.
Canım hiç kötü düşünme burda bir arkadaşın 7. Gunu 26 idi. Kalp atışı için bekliyor şuanKızlar7.gün dayanamayıp test yaptırmıştım.. 24,22 çıktı çok az.. Hevesim kursağımda kaldı.. Transferden 6 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum. Bu sonuçta onun etkisi herhalde (
Cnm senin transfer ne zaman olacakCanım hiç kötü düşünme burda bir arkadaşın 7. Gunu 26 idi. Kalp atışı için bekliyor şuan. Allahın izniyle olmuştur insalah bir daha kan ver allah yüzüne baksin insalah
Bugun catlatma igmesi olacagim saat 10 da pazar transfer olacagim bugun adetimin 14.gunuNatürel transferde 13. Gün yumurta boyutunuz neydi acaba ve kaç mm de kaçıncı günlerde yumurta çatlama iğnesi yaptiniz
Olabilir biz hep oraya gidiyodukTelefon edince hastaneye getiriyorlardı sanırım?
Bugun catlatma igmesi olacagim saat 10 da pazar transfer olacagim bugun adetimin 14.gunu
merhaba prp yaptırdiniz sanirim nasıl sonuç aldınız ve nerede yaptırdınız fiyat nedir biraz anlatabilir misiniz rica etsemSemra hoca gerçekten vicdanlı ve işini çok iyi yapmaya çalışan bir hekim,on görüşmeye gittiğim zaman ücretsiz muayene olmuştum,başka hiç bir merkez bunu yapmiyor,Bursa Acıbadem de tedavi olmustum maddi anlamda bizi bayağı somurduler,tedavi aralarında bile muayene ücreti alınıyordu bazen,ama memorialde hiç öyle bir durum olmadı
Doktora çok takılmayın bence, hepsi işinin ehli insanlar. Benim günseli hoca yapmıştı ve tuttu kimyasal oldu ama bu embriyo kalitemizle alakalıydı. Siz olumlu düşünün rabbim ol dedikten sonra transferi kim yaparsa yapsın önemli değilMerhaba kizlar pazar gunu transfer olacagim hafta sonu olmasi biraz moralimi bozdu ben yucel hocayi istiyorum ama olmayabilirmis gonul ve gunseli hanim var birde takintiliyim ben nasil olacak bilemiyorum
Hayır ben prp yaptırmadım,Semra hocaya danıştık kanıtlanmış bir yöntem olmadığını söyleyince denemedik.merhaba prp yaptırdiniz sanirim nasıl sonuç aldınız ve nerede yaptırdınız fiyat nedir biraz anlatabilir misiniz rica etsem
hmm ok tşk lerHayır ben prp yaptırmadım,Semra hocaya danıştık kanıtlanmış bir yöntem olmadığını söyleyince denemedik.
Nasip olursa bu ay sonunda kuzum ya bakalım ne olacakCnm senin transfer ne zaman olacak
Transferi kimin yaptığının önemi yok hepsi de bilgili bu konuda.önemli olan embriyo kaliteniz.benim transferi gönül hanım yapmıştı çok şükür de tuttu.dediğim gibi embriyo kalitesi daha ön plandaMerhaba kizlar pazar gunu transfer olacagim hafta sonu olmasi biraz moralimi bozdu ben yucel hocayi istiyorum ama olmayabilirmis gonul ve gunseli hanim var birde takintiliyim ben nasil olacak bilemiyorum
Hangi Dr a gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben de başlayacağım.Tüp bebek ilaçları dışında birşey kullanmadım, kansız olduğum için bir kan ilacı içiyorum o kada :)
Ben Gönül hanım ile başladım tedaviye, fakat haftasonu Fulya hanım görmüştü, transfer sürecimde başka doktor ile devam etmiştim.. hep beraber kordineli çalışıyorlarHangi Dr a gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben de başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?