- 31 Aralık 2019
- 358
- 385
- 18
- 46
hepatit b aşısı için demiş sanırım. Antikorlarınız düşüktür. Bunun tutunma ile ilgisi yok.Arkadaşlar merhaba. Dahiliye doktorundan bazı testler istemiştim. Tup bebek tedavisi oncesi merkezden istenen bazı testler var ya.onlarin sonucu çıkmış hepsi güzel fakat bana bağışıklığın çok düşük deyip aşı verdi.dun yaptırdım ilkini. Daha iki tane daha olacakmışım. 2. Ve 5.ay. bundan bilgisi olan varmı.daha önce bağışıklık aşısı yaptıran varmı. Internette arama yaptım bağışıklık aşısının tekrarlayan düşüklerle alakası olabilir diyor.yani tekrarlayan düşüklere engel oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı.benim için çok önemli.acaba dusuklerim bu yüzden mi oldu. Ilk defa bir doktor bagisikligimin düşük olduğunu söyledi.hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim canım. Benim bebeklerim 2 aylıkken falan kalbi duruyor.acaba dedim bir ilgisi olabilirmi . Ama tekrarlayan düşüklere bir aşı yapılıyormuş.lenfosit bağışıklık aşısı ikisi aynimi acabahepatit b aşısı için demiş sanırım. Antikorlarınız düşüktür. Bunun tutunma ile ilgisi yok.
Teşekkür ederim, sonucunuz ne oldu?Ben Gönül hanım ile başladım tedaviye, fakat haftasonu Fulya hanım görmüştü, transfer sürecimde başka doktor ile devam etmiştim.. hep beraber kordineli çalışıyorlar
Arkadaşlar merhaba. Dahiliye doktorundan bazı testler istemiştim. Tup bebek tedavisi oncesi merkezden istenen bazı testler var ya.onlarin sonucu çıkmış hepsi güzel fakat bana bağışıklığın çok düşük deyip aşı verdi.dun yaptırdım ilkini. Daha iki tane daha olacakmışım. 2. Ve 5.ay. bundan bilgisi olan varmı.daha önce bağışıklık aşısı yaptıran varmı. Internette arama yaptım bağışıklık aşısının tekrarlayan düşüklerle alakası olabilir diyor.yani tekrarlayan düşüklere engel oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı.benim için çok önemli.acaba dusuklerim bu yüzden mi oldu. Ilk defa bir doktor bagisikligimin düşük olduğunu söyledi.hepinizi öpüyorum
Arkadaşlar merhaba. Dahiliye doktorundan bazı testler istemiştim. Tup bebek tedavisi oncesi merkezden istenen bazı testler var ya.onlarin sonucu çıkmış hepsi güzel fakat bana bağışıklığın çok düşük deyip aşı verdi.dun yaptırdım ilkini. Daha iki tane daha olacakmışım. 2. Ve 5.ay. bundan bilgisi olan varmı.daha önce bağışıklık aşısı yaptıran varmı. Internette arama yaptım bağışıklık aşısının tekrarlayan düşüklerle alakası olabilir diyor.yani tekrarlayan düşüklere engel oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı.benim için çok önemli.acaba dusuklerim bu yüzden mi oldu. Ilk defa bir doktor bagisikligimin düşük olduğunu söyledi.hepinizi öpüyorum
Canım hangi doktora gittin dahiliye için benimde aynı şekilde çok düşük bagisiklik sistemim .adını verirsen bende bir gideyimArkadaşlar merhaba. Dahiliye doktorundan bazı testler istemiştim. Tup bebek tedavisi oncesi merkezden istenen bazı testler var ya.onlarin sonucu çıkmış hepsi güzel fakat bana bağışıklığın çok düşük deyip aşı verdi.dun yaptırdım ilkini. Daha iki tane daha olacakmışım. 2. Ve 5.ay. bundan bilgisi olan varmı.daha önce bağışıklık aşısı yaptıran varmı. Internette arama yaptım bağışıklık aşısının tekrarlayan düşüklerle alakası olabilir diyor.yani tekrarlayan düşüklere engel oluyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı.benim için çok önemli.acaba dusuklerim bu yüzden mi oldu. Ilk defa bir doktor bagisikligimin düşük olduğunu söyledi.hepinizi öpüyorum
Canım eşinle birlikte bir kromozom analizi yaptrdiniz mi ilk 3 ay düşükler genelde kromozom diye duymusutum benBen henüz tedaviye başlamadım canım. Kararsız kaldım.sadece on görüşme için fulya hanıma gitmiştim. Benim problemim tekrarlayan düşük. Ama merkezler garanti veremiyor. Yanı tup bebek yaptirsamda tekrar ilerleyen haftalarda kalbi durabilir.cok okuyoruz bunları.. O yüzden kararsizim aslında yine olmayacaksa o kadar para dökmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum. Ben zaten doğal kalabiliyorum ama devamı gelmiyor
Daha önce bahcecide bütün genetik testlerimizi yaptırdık.hicbisey çıkmadı temiz yaniCanım eşinle birlikte bir kromozom analizi yaptrdiniz mi ilk 3 ay düşükler genelde kromozom diye duymusutum ben
Herhangi bir dahiliye doktoruna gidebilirsin canım.ben ilcemdekine gittim.testleri sormuşsun birde. Hani memorial bir mesaj atıyor ya ilk görüşmeden sonra. Yanınızda gelirken su testleri getirin diye onlar işte canım.simdi hepsini ezbere bilmiyorumCanım hangi doktora gittin dahiliye için benimde aynı şekilde çok düşük bagisiklik sistemim .adını verirsen bende bir gideyim
Bağışıklığın düşük dedi. Ilerde sarılık olmasın dedi.Hepatit in tutunma ile alakası yok. Aynı değil. Size tam olarak ne aşısı yapın dedi?
Tamam hepatit aşısı o.Bağışıklığın düşük dedi. Ilerde sarılık olmasın dedi.
Kendi doktorum kromozom anomali olabilir diyor ama kesin değil.pihtilasma için ignedekullandım ikinci hamileliğinde.yani o da değil.devlette en son kürtaj olmuştum ordaki doktor senin tup bebek yaptırmama gerek yok zaten kalıyorsun dedi. Ama düşük yapıyorum dedim. Deniyecen dedi.saglikli olana kadar. Yanı tup buna engel olamıyormuş.dogruluk payı olabilir çünkü pgt yaptırdığı halde yine kalbi duranlar varmış burda okumuştum.Cok üzüldüm canim, peki sebebi ne ?? Neden hep düsükle sonlaniyo hamileligin?
Arkadaşlar memorialde lenfosit aşısı diye birşey duydunuzmu. Internette bir araştırın isterseniz. Lenfosit aşısı tekrarlayan düşüklere çözüm olabilirmiş.benim durumumda olanlar olabilir belki bir cozum bulabiliriz. Esinizin kanindan alip bu lenfosit asisini yapiyorlarmis.ona da bağışıklık aşısı diyorlar. O yüzden bende merak etmiştim dahiliye dr.nun bana verdiği bağışıklık aşısıyla aynimi diye ama değilmiş. Bu lenfosit başka bisey .memorial yakında gidecek arkadaşlar sorabilirmi acaba. Belki çözüm buluruz kim bilirBağışıklığın düşük dedi. Ilerde sarılık olmasın dedi.
Benimde yarın muayene günüm. Doktor bu kalınlık için ne dedi.?Reglimin 11.günü rahim kalınlığı 10.7 dedi doktor nasıl sizce transfere kadar çok kalın olmaz mi
Benimde yarın muayene günüm. Doktor bu kalınlık için ne dedi.?
İlaçlara devam dedi mi?? Şu anda ne kullanıyorsun?? Birde yumurtalar baskılanıyor ya çatlatma iğnesi yapılıyor mu?Güzel dedi ama sormayı unuttum transfere kadar çok kalınlaşmaya mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?