Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transfer olan arkadaşlarım kaç gün rapor aldınız benim cumaya transferim olursa hafta sonuna denk gelecek raporu pazartesi başlatırlar mi acaba raporum zaten hafta sonu old için izinli olacağım

Transfer olan arkadaşlarım kaç gün rapor aldınız benim cumaya transferim olursa hafta sonuna denk gelecek raporu pazartesi başlatırlar mi acaba raporum zaten hafta sonu old için izinli olacağım
Benim transfer Perşembe günü olmustu cuma rapor almıştım pazartesi okula başladım,senin mesleğin ne bilmiyorum ama eğer ağır bir tempoysa bir hafta rapor al ama öğretmensen baslayabilirsin sıkınti olmuyor.

Canım memorial rapor veriyor mu yoksa baska hastanedenmi

Benimde perşembe olsaydı yeterliydi aslında cuma transfer olursa büyük ihtimal akşama doğru olur raporum hafta sonuna denk gelmis olacak. Işim masa başı ayağa kalkmıyorum ama işte yolda gitgeller sıkıntı olabilir toplu taşıma kullanıyorum Bende mi istesem acaba hemşire 3 gün veriyoruz dedi .Bir yanım evde olup kendini yeme diyor ilk transferimde 12 gün evdeydim çok bunalmıştım bi yanimda acaba işe gitsem zarari olur mu
Ben bir hafta rapor alacagim pazar gunu transfer var bu ay olacak arkadaslar hadi bakalim beraber yol alalim insallah

Pazar demişti yücel bey sms cumartesi gününe almışlar. Ondan sonraki cuma gibi de transferini yaparız dedi canım bu arada estrofem e devam cumartesi günü büyük ihtimal diğer ilaçlara başlarız dedi
Hadi hayırlısı olsun benim yarın nasıl sonuçlar çıkacak bakalım. Benimde yarına göre belli olacak

İnşAllah, Allah razı olsun.. Pek hevesim kalmadı artık Rabbim isteyen herkese hepimize hayırlı sonuçlar görüp, sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah.
5 535891 cnm inşallah sonucun hakkında hayırlısı olmuştur.bizi merakta koydun.umarım çok mutlusundur da buraya yazmaya fırsat bulamamışsındır.olmadıysa da üzülme Rabbim daha güzelini daha hayırlısını nasip edecektir inşallah

Canım bende toplu taşıma kullanıyorum eğer öyleyse al bence ya.en azından elinden geleni yap ilk üç dört gün önemli bence .tedavi hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…