- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
İlaçlara devam dedi mi?? Şu anda ne kullanıyorsun?? Birde yumurtalar baskılanıyor ya çatlatma iğnesi yapılıyor mu?
Bir dahaki randevu nezaman?? Birde transfer günü için birşey dediler mi??Çatlama iğnesi yok günde 3 tane estrofem bir sonraki randevu msj geldi ama ilaclarim gelmedi
Benim transfer Perşembe günü olmustu cuma rapor almıştım pazartesi okula başladım,senin mesleğin ne bilmiyorum ama eğer ağır bir tempoysa bir hafta rapor al ama öğretmensen baslayabilirsin sıkınti olmuyor.Transfer olan arkadaşlarım kaç gün rapor aldınız benim cumaya transferim olursa hafta sonuna denk gelecek raporu pazartesi başlatırlar mi acaba raporum zaten hafta sonu old için izinli olacağım
Canım memorial rapor veriyor mu yoksa baska hastanedenmiBenim transfer Perşembe günü olmustu cuma rapor almıştım pazartesi okula başladım,senin mesleğin ne bilmiyorum ama eğer ağır bir tempoysa bir hafta rapor al ama öğretmensen baslayabilirsin sıkınti olmuyor.
Memorialden alamadım zaten alsamda Bursa'da olduğu için geçerli olmuyor,aile hekiminden aldımCanım memorial rapor veriyor mu yoksa baska hastanedenmi
Bir dahaki randevu nezaman?? Birde transfer günü için birşey dediler mi??
Bende mi istesem acaba hemşire 3 gün veriyoruz dedi .Bir yanım evde olup kendini yeme diyor ilk transferimde 12 gün evdeydim çok bunalmıştım bi yanimda acaba işe gitsem zarari olur muBenim transfer Perşembe günü olmustu cuma rapor almıştım pazartesi okula başladım,senin mesleğin ne bilmiyorum ama eğer ağır bir tempoysa bir hafta rapor al ama öğretmensen baslayabilirsin sıkınti olmuyor.
Ben bir hafta rapor alacagim pazar gunu transfer var bu ay olacak arkadaslar hadi bakalim beraber yol alalim insallah
Ben sormuştum kalınlık bir noktada duracak demişlerdi bana öyle de oldu.Güzel dedi ama sormayı unuttum transfere kadar çok kalınlaşmaya mi diye
Ben sormuştum kalınlık bir noktada duracak demişlerdi bana öyle de oldu.
Hayırlısı olsun canım benimde yarın belli olur herhalde??Ben bir hafta rapor alacagim pazar gunu transfer var bu ay olacak arkadaslar hadi bakalim beraber yol alalim insallah
Hadi hayırlısı olsun benim yarın nasıl sonuçlar çıkacak bakalım. Benimde yarına göre belli olacakPazar demişti yücel bey sms cumartesi gününe almışlar. Ondan sonraki cuma gibi de transferini yaparız dedi canım bu arada estrofem e devam cumartesi günü büyük ihtimal diğer ilaçlara başlarız dedi
Sorun olmaz benim ki de o civardaydıReglimin 11.günü rahim kalınlığı 10.7 dedi doktor nasıl sizce transfere kadar çok kalın olmaz mi
Benim ki de natureldi.eğer adetiniz düzenliyse naturel yapıyorlarNaturel transfer olan tek benmiyimneye gore belirliyorlar naturel ya da ilacli olmasini bilen varmidir.
Naturel transfer olan tek benmiyimneye gore belirliyorlar naturel ya da ilacli olmasini bilen varmidir.
5 535891 cnm inşallah sonucun hakkında hayırlısı olmuştur.bizi merakta koydun.umarım çok mutlusundur da buraya yazmaya fırsat bulamamışsındır.olmadıysa da üzülme Rabbim daha güzelini daha hayırlısını nasip edecektir inşallahİnşAllah, Allah razı olsun.. Pek hevesim kalmadı artıkRabbim isteyen herkese hepimize hayırlı sonuçlar görüp, sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllah.
Canım bende toplu taşıma kullanıyorum eğer öyleyse al bence ya.en azından elinden geleni yap ilk üç dört gün önemli bence .tedavi hayırlı olsun bu aradaBenimde perşembe olsaydı yeterliydi aslında cuma transfer olursa büyük ihtimal akşama doğru olur raporum hafta sonuna denk gelmis olacak. Işim masa başı ayağa kalkmıyorum ama işte yolda gitgeller sıkıntı olabilir toplu taşıma kullanıyorum
Bende mi istesem acaba hemşire 3 gün veriyoruz dedi .Bir yanım evde olup kendini yeme diyor ilk transferimde 12 gün evdeydim çok bunalmıştım bi yanimda acaba işe gitsem zarari olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?