Ben de aynısını düşünüyorum, inşallah güzel bir sonuç alıp mutluluktan yazmıyorsunuzdur
Naturel transfer olan tek benmiyimneye gore belirliyorlar naturel ya da ilacli olmasini bilen varmidir.
[/QUOTE. Bende yakın zamanda başlayacağım inşallah Dr beni aradı ve adetleriniz düzenli doğal suklus uygulayacağız dedi adetlerin düzeninden doyali mış bakalım başlayınca ne olacak . Bide tedavideki arkadaşlar süreci burda da paylaşırsanız çok sevinirim çok heyecanlıyım merak ediyordum
Var gibi cnm sanki tabi Allah bilir.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.7. Günün falan oluyoo dimi o zaman.bide sabah ilk idrarla dene cnm o zaman daha net anlaşılır.yinede en doğrusunu kan testi söyler.onuda erken yapınca insan tedirgin oluyoo ama inşallah hayırlı sonuç alırısn cnm.
Var var
Yaptım canım oda bunun gibi cıktı inşallah vardırVar var ☺ ilk idrarla yaparsan daha net belli olur
Bence de var inşallah kan testinde netlesirYaptım canım oda bunun gibi cıktı inşallah vardır
Benim ki de natureldi.eğer adetiniz düzenliyse naturel yapıyorlar
Canım bende toplu taşıma kullanıyorum eğer öyleyse al bence ya.en azından elinden geleni yap ilk üç dört gün önemli bence .tedavi hayırlı olsun bu arada
Ikinci çizgi silik ve belli oluyor. Insallah kan tahlilinde de güzel bir değer çıkar allah tamamına erdirsin simdidenKızlar 13 şubatta transfer oldum 5. Gün embriyosu varmı sizceEki Görüntüle 2593396
Merhaba, 9.gün değeriniz kaç cıktı? Gönlünüzü yine de ferah tütün, bol dua ve zikir çekin Allahın dediği olurKızlar nasılsınız, ben buraya yazdım diye hatırlıyorum.. Sanırım başka posta yazdım.. Sonucum pek belli değil bugün 2.kanı verdim, ilk tahlilimde biraz düşük çıktı
İnşallah canım çok teşekkür ederimIkinci çizgi silik ve belli oluyor. Insallah kan tahlilinde de güzel bir değer çıkar allah tamamına erdirsin simdiden
Kaç çıktı cnm iki güne bir merak etme Allahın izniyle inşallah ii olacakKızlar nasılsınız, ben buraya yazdım diye hatırlıyorum.. Sanırım başka posta yazdım.. Sonucum pek belli değil bugün 2.kanı verdim, ilk tahlilimde biraz düşük çıktı
Aaa hamilemisin canım. Ben ilk üye olduğumda sanamı demistim allah söyletti demekki hamile kalacaksın diye. Birini çok merak ediyordum burdan. Ama pek anlamıyorum geçmiş mesajlara nasıl bakılır. Neyse Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah canım çok teşekkür ederim❤
Amin inşallah canım üstüne iki test daha yaptım birinde hiç çıkmadı biri de bunun gibi silik varmı kesin bilmiyorumAaa hamilemisin canım. Ben ilk üye olduğumda sanamı demistim allah söyletti demekki hamile kalacaksın diye. Birini çok merak ediyordum burdan. Ama pek anlamıyorum geçmiş mesajlara nasıl bakılır. Neyse Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bu konuda bana bilgi verecek yok mu?? Transferim birdaha ki aya kalır mı? Hastaneden arayıp bilgi verinceye kadar ben meraktan öleceğim deGünaydın kızlar 11. Gün rahim kalınlığı kaç olursa normal. Benim bugün 11. Günüm 6 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?