Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de aynısını düşünüyorum, inşallah güzel bir sonuç alıp mutluluktan yazmıyorsunuzdur@535891

Var gibi cnm sanki tabi Allah bilir.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.7. Günün falan oluyoo dimi o zaman.bide sabah ilk idrarla dene cnm o zaman daha net anlaşılır.yinede en doğrusunu kan testi söyler.onuda erken yapınca insan tedirgin oluyoo ama inşallah hayırlı sonuç alırısn cnm.

Günaydın kızlar 11. Gün rahim kalınlığı kaç olursa normal. Benim bugün 11. Günüm 6 çıktı

Hayirlisi cnm benim Rabbimin verdigine karsi gelemiyoruz ama daha erken uzulmen icin ben kendimi bu sefer farkli motive ediyorum ama tabi heyecen ve korku var

Kızlar nasılsınız, ben buraya yazdım diye hatırlıyorum.. Sanırım başka posta yazdım.. Sonucum pek belli değil bugün 2.kanı verdim, ilk tahlilimde biraz düşük çıktı
Merhaba, 9.gün değeriniz kaç cıktı? Gönlünüzü yine de ferah tütün, bol dua ve zikir çekin Allahın dediği olur

İnşallah canım çok teşekkür ederim
Aaa hamilemisin canım. Ben ilk üye olduğumda sanamı demistim allah söyletti demekki hamile kalacaksın diye. Birini çok merak ediyordum burdan. Ama pek anlamıyorum geçmiş mesajlara nasıl bakılır. Neyse Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin inşallah canım üstüne iki test daha yaptım birinde hiç çıkmadı biri de bunun gibi silik varmı kesin bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…