Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım emin olmamakla birlikte benimki 11. Gün 7 yada 7.5 ti bol bol nar ye ben çok yemiştim
Çok Teşekkürler canım bugün nar suyu aldım. Nar bulmak biraz zor olur. Türk markete bakacağım varsa alırım yoksa da bio suyu ile devam edeceğim. Senin adına da çok sevindim. :)

Crione jel iş yerime gelen hekime yazdırdım eczane karşılamadı ne kadar zor Bu ilaci yazdırmak. Devlet hastanesinde kadın dogumcuya desem yazar mi.Eczaci biraz gıcık biri tüp bebek girilmiş kaydınız alamazsınız diyor

Kadın doğum yazarsa alırsınız, ama bazen onlar da yazmıyor deneyin şansınızı.

Kadın Doğum uzmanı yazarsa, jeli sigortalı fiyattan alabiliyorsun

Inşallah içindeki korkuyu alır Rabbim temiz günlere çeviri canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana aminnn

Hayırlı olsun canım kaç çıktı bi de sen hiç idrar testi yapmış miydin varmı fotoğrafı

Ben sana demiştim:) maşallah.sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.değerin kaç çıktı?

Bende 2 sise 300 ml ıctim ama rahim için değildi ayıklamaya üşendiğimden aynı hastanede tedavi gördüğüm arkadaşım var o sordu bizzat semra hocaya o da içiyordu rahimde kasilmaya sebep oluyor demis .Siz yine de arayınca sorun nar suyu iyi geliyormuş içsem mi diye
ilk defa duyuyorum. Kafam birdaha karıştı hastaneden arasalar en azından sorularımı sorardım.

Aradılar canım esteofemi fazlaştırdılar pazartesi günü tekrar kontrol ona göre karar verilecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…