- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Çok güzel bir 2. Çizgi görünüyor. Hayırlısı olsunKızlar 13 şubatta transfer oldum 5. Gün embriyosu varmı sizceEki Görüntüle 2593396
Canım emin olmamakla birlikte benimki 11. Gün 7 yada 7.5 ti bol bol nar ye ben çok yemiştimGünaydın kızlar 11. Gün rahim kalınlığı kaç olursa normal. Benim bugün 11. Günüm 6 çıktı
Canım emin olmamakla birlikte benimki 11. Gün 7 yada 7.5 ti bol bol nar ye ben çok yemiştim
Çok Teşekkürler canım bugün nar suyu aldım. Nar bulmak biraz zor olur. Türk markete bakacağım varsa alırım yoksa da bio suyu ile devam edeceğim. Senin adına da çok sevindim. :)Canım emin olmamakla birlikte benimki 11. Gün 7 yada 7.5 ti bol bol nar ye ben çok yemiştim
Arkadaşım benim için sormuştu nar suyu rahim de kasilmaya sebep oluyormuş semra hoca daha bu pazartesi öyle demiş bilginiz olsun kızlar
Kadın doğum yazarsa alırsınız, ama bazen onlar da yazmıyor deneyin şansınızı.Crione jel iş yerime gelen hekime yazdırdım eczane karşılamadı ne kadar zor Bu ilaci yazdırmak. Devlet hastanesinde kadın dogumcuya desem yazar mi.Eczaci biraz gıcık biri tüp bebek girilmiş kaydınız alamazsınız diyor
Kadın Doğum uzmanı yazarsa, jeli sigortalı fiyattan alabiliyorsunCrione jel iş yerime gelen hekime yazdırdım eczane karşılamadı ne kadar zor Bu ilaci yazdırmak. Devlet hastanesinde kadın dogumcuya desem yazar mi.Eczaci biraz gıcık biri tüp bebek girilmiş kaydınız alamazsınız diyor
Inşallah içindeki korkuyu alır Rabbim temiz günlere çeviri canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana aminnnKızlar selamunaleyküm.. Çok şükür 2 kat arttı fakat gene yavaş ilerliyoruz.. Artık kan testi istemediler, ultrason günü verdiler, stresle ve korkuyla bekliyorum. Sağlıkla sıhhatle ilerleriz inşAllah.. Darısı en güzelleriyle isteyen herkesin başına
Hayırlı olsun canım kaç çıktı bi de sen hiç idrar testi yapmış miydin varmı fotoğrafıKızlar selamunaleyküm.. Çok şükür 2 kat arttı fakat gene yavaş ilerliyoruz.. Artık kan testi istemediler, ultrason günü verdiler, stresle ve korkuyla bekliyorum. Sağlıkla sıhhatle ilerleriz inşAllah.. Darısı en güzelleriyle isteyen herkesin başına
Ben sana demiştim:) maşallah.sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.değerin kaç çıktı?Kızlar selamunaleyküm.. Çok şükür 2 kat arttı fakat gene yavaş ilerliyoruz.. Artık kan testi istemediler, ultrason günü verdiler, stresle ve korkuyla bekliyorum. Sağlıkla sıhhatle ilerleriz inşAllah.. Darısı en güzelleriyle isteyen herkesin başına
İnce kalmış. Yumurtanın çatladığı gün 7 ve üstü istemiyor ama 7 mm yi de çok yeterli bulmuyotlar. İlaçlı hazırlık mı sizinki?Günaydın kızlar 11. Gün rahim kalınlığı kaç olursa normal. Benim bugün 11. Günüm 6 çıktı
ilk defa duyuyorum. Kafam birdaha karıştı hastaneden arasalar en azından sorularımı sorardım.
Evet ilaçlı tedavi günde 3 tane estrofem alıyorumİnce kalmış. Yumurtanın çatladığı gün 7 ve üstü istemiyor ama 7 mm yi de çok yeterli bulmuyotlar. İlaçlı hazırlık mı sizinki?
Kadın doğum yazarsa alırsınız, ama bazen onlar da yazmıyor deneyin şansınızı.
Kadın Doğum uzmanı yazarsa, jeli sigortalı fiyattan alabiliyorsun
Aradılar canım esteofemi fazlaştırdılar pazartesi günü tekrar kontrol ona göre karar verilecekmiş.Bende 2 sise 300 ml ıctim ama rahim için değildi ayıklamaya üşendiğimden aynı hastanede tedavi gördüğüm arkadaşım var o sordu bizzat semra hocaya o da içiyordu rahimde kasilmaya sebep oluyor demis .Siz yine de arayınca sorun nar suyu iyi geliyormuş içsem mi diye
Düşük, kürtaj öykünüz var mı? Ben de aynı dertten muzadaripim. Bu arada nar suyu transfere kadar kullanılabilir. Transferden sonra kullanmayın. Rahim kasılmasını yol açıyormuş.Evet ilaçlı tedavi günde 3 tane estrofem alıyorummalesef ince
Hayırlı olsun canım kaç çıktı bi de sen hiç idrar testi yapmış miydin varmı fotoğrafı
Ben sana demiştim:) maşallah.sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.değerin kaç çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?