- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
2 tane kürtakım var sizin ne kadar kalınlık??Düşük, kürtaj öykünüz var mı? Ben de aynı dertten muzadaripim. Bu arada nar suyu transfere kadar kullanılabilir. Transferden sonra kullanmayın. Rahim kasılmasını yol açıyormuş.
Inşallah içindeki korkuyu alır Rabbim temiz günlere çeviri canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana aminnn
Maşallah Allahim size bağışlasın sağlıkla doğsunAllah razı olsun, amin aminnn cümlemiz isteyen herkese nasip olsunilk testim 60dı ikinci 150çıktı
Kürtaj a bağlıdır. 7 mm yi geçmedi hiç.2 tane kürtakım var sizin ne kadar kalınlık??
Nar suyunun Rahimde kasilmaya sebep olmasi iyi birsey mi kötü birseymi yani ben anlayamadım canımArkadaşım benim için sormuştu nar suyu rahim de kasilmaya sebep oluyormuş semra hoca daha bu pazartesi öyle demiş bilginiz olsun kızlar
Nar suyu rahimde kalinllasmayi sağlar canım ama ne kadar icilmeli ne zaman başlanilmlı onu bilmiyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen netten de arastirabilirsinNar suyunun Rahimde kasilmaya sebep olmasi iyi birsey mi kötü birseymi yani ben anlayamadım canımrahim kalınlaşması için nar suyu içebilir miyiz
Nar suyunun Rahimde kasilmaya sebep olmasi iyi birsey mi kötü birseymi yani ben anlayamadım canımrahim kalınlaşması için nar suyu içebilir miyiz
Cnm senin pgtlimiydi kacinci birde harfleriyle birlikte yazabilirmisinİnşallah canım çok teşekkür ederim❤
Bakalım pazartesi ye kadar kaç olacakKürtaj a bağlıdır. 7 mm yi geçmedi hiç.
Senin tutmadı mı canım ya benimkinde pgt li embriyo test günüme daha var.Çok korkuyorum.Kızlar aranızda 5aa pgt li embriyosu tutmayan varmı
Senin test günün ne zamanSenin tutmadı mı canım ya benimkinde pgt li embriyo test günüme daha var.Çok korkuyorum.
Benim daha var ama 8. Gün kan testi yapmayı planlıyorum.Korkudan idrar yapamıyorum.Senin ne zaman test günü.Senin test günün ne zaman
Canım sen niye idrar testi yapıyorsun ki kan testi neden yapmıyorsun. Eğer varsa çıkar belki. Inşallah vardır canım.Senin test günün ne zaman
İnşallah canımCanım sen niye idrar testi yapıyorsun ki kan testi neden yapmıyorsun. Eğer varsa çıkar belki. Inşallah vardır canım.
Aminnnnn inşAllah tatlım, isteyen, bekleyen herkese sağlıkla sıhhatle inşAllahMaşallah Allahim size bağışlasın sağlıkla doğsun❤
Hiç bitkisel kür denedin mi canım kaç yaşındasınArkadaşlar nolur bana yardım edin çok kötüyüm. Fsh testim 31.4 çıktıaranizda böyle yüksek fsh la tedaviye başlayan ve olumlu sonuçlar alanlar varmı. Nolur bisey yazın çok kötüyüm. Amh testim de bir hafta sonra çıkacak. O da kötü çıkarsa benim tup bebek şansım bile olmayacak mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?