Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım benim için sormuştu nar suyu rahim de kasilmaya sebep oluyormuş semra hoca daha bu pazartesi öyle demiş bilginiz olsun kızlar
Nar suyunun Rahimde kasilmaya sebep olmasi iyi birsey mi kötü birseymi yani ben anlayamadım canım rahim kalınlaşması için nar suyu içebilir miyiz

Kızlar on görüşme için semra hanımla görüşmek istediğimimi söylemem lazım yoksa ben on görüşme istiyorum dediğimde bana her hangi bi dr la görüşmem için tarih mi verirler...ben martin 10 una kadar bi on görüşme yapıp hemen akabinde 18 ine kadar regli günün gelcek ve tedaviye başlamak istiyorum bu ön görüşmede neler sormalıyım ben ilk kez tüp bebek yaptircam kısmetse maddiyatin dışında neler sormam lazım bi çoğunuz on görüşmeyi atlatti bama da yardımcı olur musunuz maddiyatin dışında neler sormalıyım

Nar suyunun Rahimde kasilmaya sebep olmasi iyi birsey mi kötü birseymi yani ben anlayamadım canım rahim kalınlaşması için nar suyu içebilir miyiz
Nar suyu rahimde kalinllasmayi sağlar canım ama ne kadar icilmeli ne zaman başlanilmlı onu bilmiyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen netten de arastirabilirsin

Bende bilmiyorum ki ben hem kalınlaşmaya hemde sağlıklı birşey diye iş yerinde ara öğün olarak ıctim arkadaşım da memorial da tedavi görüyor onun embriyoları toplandı şuan döllenme aşamasında benim ise dondurulmuş transferim var reglle aramızda hatta 1 gün var embriyolari dollenirse taze transfer olacak. Bizzat o da iciyordu rahmi güzel kalinlassin diye pazartesi görüşmeye gitti benim hiç aklıma sormak gelmedi semra hocaya sormuş o da biz tavsiye etmiyoruz rahimde kasilmaya sebep oluyor demiş. Yani kız transferi yapılmadan bunu sordu transferden sonra sorsaydı belki farklı birşey diyebilirdi hemen bana yazdı sağolsun. Bende evde olanı bile eşim sevmediği için attım. Yine de isterseniz bi danışın hassas bir dönem kaş yaparken göz çıkarmayalım. Ama semra hoca dediyse güvenim sonsuz

Önce idrar testim bi iki tane de aşırı silik çıktı üstüne 6 test daha yaptım hiçbirinde çıkmadı canım çok korkuyorum çıkmazsa ne yapacaklar sıradaki işlem ne beni neler bekliyor acaba

Arkadaşlar nolur bana yardım edin çok kötüyüm. Fsh testim 31.4 çıktı aranizda böyle yüksek fsh la tedaviye başlayan ve olumlu sonuçlar alanlar varmı. Nolur bisey yazın çok kötüyüm. Amh testim de bir hafta sonra çıkacak. O da kötü çıkarsa benim tup bebek şansım bile olmayacak mı yani

Hiç bitkisel kür denedin mi canım kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…