Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Önce idrar testim bi iki tane de aşırı silik çıktı üstüne 6 test daha yaptım hiçbirinde çıkmadı canım çok korkuyorum çıkmazsa ne yapacaklar sıradaki işlem ne beni neler bekliyor acaba
Üst üstü yaptığın testlerdeki idrara hormon karışmadan yapmışsındır o yüzden çıkmamıştır. İdrarın içeride uzun saat kalması gerek çünkü zaten hcg daha düşüktür idrara geçmesi zaman alır. Stres yapma.

İnşallah tutunmuştur stres yapma vücudunu negatif etkilersin. Bu aşamaya kadar geldiysende gerisi gelir allahın izniyle
İşin en zor kısmına gelmişim meğer beklemek en zoru bakalım Cumartesi’ye kadar yani 8. Güne kadar kendime söz verdim o gün kan tes yaptırılan.Sen ne durumdasın canım.

Cnm benim fsh ın yüksek olması e 2 yi de etkiliyor.amh ta düşük sanırım dimi.aynı durumu yaşadım çünkü.yapmadığım şey kalmamıştı.sigara içiyordum bıraktım kahveyi kolayı asiti ambalajlı ürünleri bıraktım.nescafe çok içerdim bıraktım.türk kahvesi azalttım.sağlıklı beslenmeye çalıştım yeşil yapraklı sebzeler kuru baklagiller balık falan .hatta tavuğu bile bırakmıştım.o dönem aktardan macun aldım işe yaramadı.arı sütü bal polen karışımı kullandım,q enzim kullandım,balık yağı,d vitamini hep düzenli kullandım.arada hayır suyuda içtim.bi ara dhea ta kullandım.hangisi işe yaradı bilmiyorum ama benimde 0.25 amh ve yüksek fshtı sorunum.devlette yapılan denemelerde pek dikkat etmediler ama memorialda cycloprognava diye bi ilaç başlandı bi süre kullandım.o fsh ı düşürüyor ve düştüğü anda hep tedaviye başladım.tedavide semra hoca bi ilaç daha vermişti bayanlar için diye bişi woman dı ama adı tam yok aklımda bide insilün direncim olmamasına rağmen insilün ilacı başlatmıştı.işe yaradı şöle düşün ikizler tuttu.Rabbim nasip etsin herkese.hatta şöyle de hatırlatayım normal hamile bile kaldım çok şüküryani hangisi işe yaradı bilmiyorum ama hepsini yazdım sana belki yardımcı olur diye.ha bu arada sabah arı sütü balpolen karışımı yerken akşamda aç karna balçörek otu karışımı yerdim.bi dene istersen.incire dikkat et ama prolaktin hormonun yüksekse tAvsiye edilmez.ben boş yerdim inciri günde bi ik tane.bide sölemesi kolay oluyor dışardan diyceksin ama stresi azalt cnm en önemlisi bu.Rabbim kolaylaştırsın inşallah

İşin en zor kısmına gelmişim meğer beklemek en zoru bakalım Cumartesi’ye kadar yani 8. Güne kadar kendime söz verdim o gün kan tes yaptırılan.Sen ne durumdasın canım.
Bende bu adetimle başlayacaktım fakat öyle tuhaf bir adet yaşadım ki başlayamadım. Normalde opu sonrası 2. Adet gecikir bende aksine erken geldi kahverengi akıntı hiç adet diye düşünmedim sonra kesildi sonra tekrar geldi sonra kesildi 5 gün de sadece 3 kez gün aşırı geldi sorma çamur gibi geldi çok korktum ve o şekilde sürdü bitti. Tabi ben gideceğim günü kaçırdım. Hemşireler kırmızıya dönünce arayın diyor ama benim kahve ve siyahtı sürekli bende gitmedim. Rahim temizlensin istedim bir sonraki adete kaldı anlayacağın.
Sende rahat ol. Dünyaya gelmesi gerekiyorsa delecek kimse engel olamaz böyle düşün. İnşallah da olacaktır. Bu aşamaya kadar geldin pozitif ol bundan sonrası da gelecek. Trabzon’da yaptırdın değil mi? Orası senden güzel sonuç aldı gerisinde gelecek inanıyorum.

Benimde opudan sonraki adet erken oldu kahve lekelenme falan ama o adet değilmişim 8-9 gün sonra adet oldun siyah kanamadan sonra.Evet Trabzon’da bu defa doktor değiştirerek.Allahım hayırlısını versin hepimize inşallah.

Allah senden razı olsun canım. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Women dediğin promotil women olabilir.ben de kullanıyorum onu şu an.soylediklerini dikkate alicam. Inşallah ise yarar. Bana da daha önce doktorum dhea vermişti adi biesteron. Onu da kullanayim bari. Rabbim kimseye aratmadanversin inşallah. Olanlara da sağlık nasip etsin.

Merhaba bence sizin değerler gayet iyi
Benden örnek vereyim
9. gün 63
11. gün 103
13. gün 328

Benim kan değerlerinde çok fark vardı
6. hafta da keseyi gördük
7. hafta da kalp atışı duyduk
Şükür şimdi oğlum 1.5 yaşında

Rabbim sanada sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah BEBEĞİNİ

bende bugün fsh ölçtürdüm ve 26 çıktı geçen ay 18 di yükselmiş yine tedaviye başlamak için fsh ın düşmesini bekliyorum ama bu gidişle daha çok bekliycem gibi görünüyo :)

Ne demek cnm Allah senden de razı olsun duaların için amin cnm.ewet biesteron çok fazla tüketme yalnız bazen fayda sağlayacağımız yerde zararda verebiliyoruz.ağır bi ilaç çünkü.sana sadece şunu diyebilirim bence bana faydası olan arı sütü balpolen koenzim q 10,ve balık yağı sanırım.ayrıca memorialda verilen cyclo prognova gerçekten düşürüyor fsh ı cnm .Rabbim kolaylaştırsın inşallah Allahım yardım etsin herkese.kimseyi evlatla ve evlatsızlıkla sınamasın.gönlünü ferah tut olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…