- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Üzüldüm ne umutlarla para emek döküyoruz. Olmayınca olmuyor hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun. Benimde pgt li emriyolarım var. Rahim kalınlığı olmayınca onlarıda kullanamıyacağım. Yani herşekilde birşey çıkıyor. Sıkma canınıO kadar para verip yaptiriyoruz ama o da garanti olamıyor ne yazik ki cok üzüldüm
Canım peki sana fsh düşürmek icin bir ilaç falan verdiler mi. Kendiliğinden mi düşmesini bekliyorlarbende bugün fsh ölçtürdüm ve 26 çıktı geçen ay 18 di yükselmiş yine tedaviye başlamak için fsh ın düşmesini bekliyorum ama bu gidişle daha çok bekliycem gibi görünüyo :)
Çok teşekkür ederim canım.cok tatlısın gercektenNe demek cnm Allah senden de razı olsun duaların için amin cnm.ewet biesteron çok fazla tüketme yalnız bazen fayda sağlayacağımız yerde zararda verebiliyoruz.ağır bi ilaç çünkü.sana sadece şunu diyebilirim bence bana faydası olan arı sütü balpolen koenzim q 10,ve balık yağı sanırım.ayrıca memorialda verilen cyclo prognova gerçekten düşürüyor fsh ı cnm .Rabbim kolaylaştırsın inşallah Allahım yardım etsin herkese.kimseyi evlatla ve evlatsızlıkla sınamasın.gönlünü ferah tut olurmu.
Ben daha görüşmeye gitmedim kendiliğinden düşsün öyle giderim düşünüyordum ama düşmeyecek sanırım soğan suyu hayıt falan kullanıyorum ama onlarda etkilememiş sanırım ne yapacağıma karar veremedim bi iki ay daha beklesemmi yoksa gitsemmi bilemedim ama benim işim çok zor ya belliCanım peki sana fsh düşürmek icin bir ilaç falan verdiler mi. Kendiliğinden mi düşmesini bekliyorlar
Allah senden razı olsun canım. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın. Women dediğin promotil women olabilir.ben de kullanıyorum onu şu an.soylediklerini dikkate alicam. Inşallah ise yarar. Bana da daha önce doktorum dhea vermişti adi biesteron. Onu da kullanayim bari. Rabbim kimseye aratmadanversin inşallah. Olanlara da sağlık nasip etsin.
Üzüldüm ne umutlarla para emek döküyoruz. Olmayınca olmuyor hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun. Benimde pgt li emriyolarım var. Rahim kalınlığı olmayınca onlarıda kullanamıyacağım. Yani herşekilde birşey çıkıyor. Sıkma canını
Dun aksam 8 yasinda bir cocuk para istedi benden kim cikartiyor bu sogukta seni buraya dedim annem deyince ayri bi üzüldüm. Hepimize bol şanslar elimizden gelenin çok fazlasını yapıyoruz umarım karşılığını alırız
Merhaba arı sütünün gerçeğini nerden bulabilirim acaba? incir kürünü iğnelere başladığımda yapmayı düşünüyorumBenimde hızlıca yükseliyor transfer için fsh bakmadılar umarım zararı olmaz.Senin yerinde olsam saracoglunun bi şubesine gidip bilgi alırdım fsh benim araya transfer girdi diye yapamadim hayıt otu tohumu gercekten kadınlar icin yaratılmış bir bitli suyu degil ama tohumu. Testere dişli aslan pencesi birde ben tedaviye başlamadan aramıştım hormon tahlili isteyip ona gore alternatif tip uyguluyorlar. Ilaclarin masum old inanmıyorum annemin ısrarına rağmen incir kürü yapmazdım 2.toplamada yapayım ne olacak dedim tabi saracoğlu prolaktin yüksekse uzak durun diyor baktım değerim normal yaptım 1 yunurta si olan ben 6 tane toplanmıştı. Biesteron u eski merkezim kutu kutu vermişti bana çünkü ilaç firmasıyla anlaşması vardı gün de 3 tane içinde kalp çarpıntım artıyordu kalp krizi geçirecek gibi oluyordum doktora söyledim mutlaka içeceksin dedi 9 ay boyunca ona söylemeden gün de 2 tane aldım o 3 demişti ama fenalasiyordum hicbir faydası olmadı arkadaşım. Arkadasin dediği beslenme şekline katılıyorum arı sütünü gerçeğini bulursan hemen başla omega 3 q10 faydasını gördüm. Birde benim yapamadığım kilo sorunu fsh kilo verincede düşebilen bir hormon hoş ben bu tedavilerden önce dal gibiydim şimdi yarım dünya geziyorum. Bi tek ölüme çare yok Güzel düşünelim zamanın da 1.5 yıl önce her gün işten gelince ağlardım kendime yaptim değişen birsey oldu mu olmadı üstene yine ameliyatlar yine filmler yine igneler stres senden uzak olsun Rabbim neylerse güzel eyler .Gönlümüzden geçeni hayırlısıyla bize nasip etsin
Merhaba. Yazdıklarınızı duymak çok güzel. Biraz vaktinizi alacağım ama bir kaç sorum olacaktı. Probleminiz neydi? Oğullarınızı farklı tedavilerle mi kucağınıza aldınız yoksa ikiz mi? Allah onlara hayırlı uzun ömür karnınızdakine de can versin inşallah.Memorial grubu merhaba benim bu merkezden iki oglum var bu ay da dondurulmus transferi oldum 19 subatta ayni tarihlerde olan varsa belirtileri paylasabiliriz. Hic baska bi merkez dusunmedim Semra hanim hem psikolojiden cok iyi anlar hemde sıkılmadan anlatir, Transferimi de Gunseli hanim yapti o gun tanıştık onun da enerjisine bayıldım
Ama ilk kontrolde rahim kalınlığı düşük çıktı. Buraya da yazıp sormuştum demekki benim durumum da olan yok görünüyor.Belki olacak canım daha kontrole gitmedin ki
İki oglumda farkli tedavi canim, en son dondurduk o dondurulmuslarla deniyoruz simdi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Merhaba. Yazdıklarınızı duymak çok güzel. Biraz vaktinizi alacağım ama bir kaç sorum olacaktı. Probleminiz neydi? Oğullarınızı farklı tedavilerle mi kucağınıza aldınız yoksa ikiz mi? Allah onlara hayırlı uzun ömür karnınızdakine de can versin inşallah.
Yazınızı şimdi gördüm.. Biraz içim rahatladı çok teşekkür ederim. Aminnnnnn, Allah razı olsunMerhaba bence sizin değerler gayet iyi
Benden örnek vereyim
9. gün 63
11. gün 103
13. gün 328
Benim kan değerlerinde çok fark vardı
6. hafta da keseyi gördük
7. hafta da kalp atışı duyduk
Şükür şimdi oğlum 1.5 yaşında
Rabbim sanada sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah BEBEĞİNİ
Merhaba arı sütünün gerçeğini nerden bulabilirim acaba? incir kürünü iğnelere başladığımda yapmayı düşünüyorum
Prednol bağışıklık için galiba vücut embriyoyu atmasın diye emin değilim ama rulid antibiyotik enfeksiyon riskine karşı canımPrednol ve rulid ne icin kullaniliyor bilen varmi
Cevabin icin sag ol cnm bencede mantikli senin kacinci gunundesin dondurulmusun varmi cnmPrednol bağışıklık için galiba vücut embriyoyu atmasın diye emin değilim ama rulid antibiyotik enfeksiyon riskine karşı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?