- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Merhaba arı sütünün gerçeğini nerden bulabilirim acaba? incir kürünü iğnelere başladığımda yapmayı düşünüyorum
Belki kalinlasacak canım ilaca devam ediyorsunAma ilk kontrolde rahim kalınlığı düşük çıktı. Buraya da yazıp sormuştum demekki benim durumum da olan yok görünüyor.
Saraçoğlunun kürünü uyguluyorum onlar gönderdi erken menıpoz kürü bende çikolata kistinden 3 dega ameliyat oldum tüplerim aşındı ve bir yumurtalığım uok birininde birazını aldım dedi doktor işte benden de bir iki yumurta çıkıyodı işte artık o da çıkmaz sanırım fsh bu kadar yüksek olduğuna göre inş düştüğünü görürüm yumurta toplamada sizin fshınız yüksek miydiBenimde hızlıca yükseliyor transfer için fsh bakmadılar umarım zararı olmaz.Senin yerinde olsam saracoglunun bi şubesine gidip bilgi alırdım fsh benim araya transfer girdi diye yapamadim hayıt otu tohumu gercekten kadınlar icin yaratılmış bir bitli suyu degil ama tohumu. Testere dişli aslan pencesi birde ben tedaviye başlamadan aramıştım hormon tahlili isteyip ona gore alternatif tip uyguluyorlar. Ilaclarin masum old inanmıyorum annemin ısrarına rağmen incir kürü yapmazdım 2.toplamada yapayım ne olacak dedim tabi saracoğlu prolaktin yüksekse uzak durun diyor baktım değerim normal yaptım 1 yunurta si olan ben 6 tane toplanmıştı. Biesteron u eski merkezim kutu kutu vermişti bana çünkü ilaç firmasıyla anlaşması vardı gün de 3 tane içinde kalp çarpıntım artıyordu kalp krizi geçirecek gibi oluyordum doktora söyledim mutlaka içeceksin dedi 9 ay boyunca ona söylemeden gün de 2 tane aldım o 3 demişti ama fenalasiyordum hicbir faydası olmadı arkadaşım. Arkadasin dediği beslenme şekline katılıyorum arı sütünü gerçeğini bulursan hemen başla omega 3 q10 faydasını gördüm. Birde benim yapamadığım kilo sorunu fsh kilo verincede düşebilen bir hormon hoş ben bu tedavilerden önce dal gibiydim şimdi yarım dünya geziyorum. Bi tek ölüme çare yok Güzel düşünelim zamanın da 1.5 yıl önce her gün işten gelince ağlardım kendime yaptim değişen birsey oldu mu olmadı üstene yine ameliyatlar yine filmler yine igneler stres senden uzak olsun Rabbim neylerse güzel eyler .Gönlümüzden geçeni hayırlısıyla bize nasip etsin
Teşekkür ederim iğnelerle birlikte incir kürü yapanlar var sanmıştım yanlış anlamışım. Arı sütü içinde tanıdığım kimse yok maalesef aktarlara bakmam lazım umarım gerçek arısütü satan bi yer bulurumMerhaba incir kurunu ben tedavim esnasında yapmadım canım çünkü yumurtaları iğnelerle kontrol ediyorlar zararı olabilirdi ben reglin 2.günü başladım 25 gün sabah aksam ıctim regl oldum 2.tedavime gittiğimde 9 tane falan yumurta görünüyordu bazıları büyümedi. Tedavi esnasinda doktorun dediği dışına çıkmadım. Ari sütünü ben 1 yıl boyunca egricayir dan aldim içime sinmiyordu zaten 5 ay falan kullandıktan sonra müşteri hizmetleri arayip sormustum yumurtamda bir artış olmadı diye devam edin demişlerdi ama değişmedi. Hani bizzat ailenizde bu işi yapan biri varsa yada tanıdıktan almak daha içine siner. Pahalı birşey old için gerçek değil çin den ve yada katkılı oluyor.
Teşekkür ederim evet iğnelerle birlikte kür yapmak sanırım mantıklı değilBen eğriçayır arı sütü kapsülü kullanmıştım. Kendi sitesinden alabilirsiniz. İğnelerle birlikte bence kürleri yapmayın sadece vitamin kullanın. Ya da doktorunuza sorup yapın.
Saraçoğlunun kürünü uyguluyorum onlar gönderdi erken menıpoz kürü bende çikolata kistinden 3 dega ameliyat oldum tüplerim aşındı ve bir yumurtalığım uok birininde birazını aldım dedi doktor işte benden de bir iki yumurta çıkıyodı işte artık o da çıkmaz sanırım fsh bu kadar yüksek olduğuna göre inş düştüğünü görürüm yumurta toplamada sizin fshınız yüksek miydi
Bencede içiniz rahat olsun,pozitif düşünün Bu konuda tecrübeli doktorlar transfer yaptırıyorlarDoktora çok takılmayın bence, hepsi işinin ehli insanlar. Benim günseli hoca yapmıştı ve tuttu kimyasal oldu ama bu embriyo kalitemizle alakalıydı. Siz olumlu düşünün rabbim ol dedikten sonra transferi kim yaparsa yapsın önemli değil
Gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.Ben çok memnun kaldım .Güvenilir ,tecrübeli,işinin ehliler.Ekip halinde çalışıyorlar,fazla sayıda doktorlar var bazen elektiriğiniz tutmayabiliyor.Söylerseniz o durumda değişiklik yapıyorlarHangi Dr a gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben de başlayacağım.
8. Günüm canım var çok şükürCevabin icin sag ol cnm bencede mantikli senin kacinci gunundesin dondurulmusun varmi cnm
allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerinizi paylaşırsınızNasip olursa bu ay sonunda kuzum ya bakalım ne olacak
Aktarlarda hiç bulaşmayın bence. BEEO marka var onu da bir araştırın. Alacağınız ürün sertifikalı olsun muhakkak. Bu markayi doğal yaşam festivalinde görmüştüm iyi bir marka olduğu söyleniyor.Teşekkür ederim iğnelerle birlikte incir kürü yapanlar var sanmıştım yanlış anlamışım. Arı sütü içinde tanıdığım kimse yok maalesef aktarlara bakmam lazım umarım gerçek arısütü satan bi yer bulurum
teşekkür ederim araştırıcamAktarlarda hiç bulaşmayın bence. BEEO marka var onu da bir araştırın. Alacağınız ürün sertifikalı olsun muhakkak. Bu markayi doğal yaşam festivalinde görmüştüm iyi bir marka olduğu söyleniyor.
Merhaba ben tekrarlayan dusuk hastasiyim 2 gun once kurtaj oldum ve doktorum bagisiklik sistemimde sorun oldugunu ve yapilacak test sonuclarima gore bana lenfosit asisi tedavisi uyguluycagini soyledi tek hatam bu doktora hamile gitmekti doktoruma cok guveniyorum ve cok arastirdim burda ortalama 10 kadindan 2si hamile kaliyo diyebilirim. Zor bi tedavi maddi manevi bir de esinizin kani size nakledilirken cok caniniz yaniyomus. Allah yardimcimiz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin ins.Arkadaşlar memorialde lenfosit aşısı diye birşey duydunuzmu. Internette bir araştırın isterseniz. Lenfosit aşısı tekrarlayan düşüklere çözüm olabilirmiş.benim durumumda olanlar olabilir belki bir cozum bulabiliriz. Esinizin kanindan alip bu lenfosit asisini yapiyorlarmis.ona da bağışıklık aşısı diyorlar. O yüzden bende merak etmiştim dahiliye dr.nun bana verdiği bağışıklık aşısıyla aynimi diye ama değilmiş. Bu lenfosit başka bisey .memorial yakında gidecek arkadaşlar sorabilirmi acaba. Belki çözüm buluruz kim bilir
Egricayir marka ari sutu bal polen ve clife macun kullan macun icerigindeki bitkiler sayesinde hormonlarini dengeliycek doktorun bile sasiricam garanti veriyorum sana.macunu ac karna yiyosun 20 dk sonra Ari sutu bal polen karisimini yiyosun ise yariycagindan eminim transferim negatif sonuclandi ve 2 ay sonra dogal yoldan ikiz hamile kaldim bu sekilde tabi multivitaminde kullandim ovulasyon takibi yaptim. Ikizlerim artik benimle degil ama olsun doktor kontrolunde hamile kalmam gerektigini anladim artik.Arkadaşlar nolur bana yardım edin çok kötüyüm. Fsh testim 31.4 çıktıaranizda böyle yüksek fsh la tedaviye başlayan ve olumlu sonuçlar alanlar varmı. Nolur bisey yazın çok kötüyüm. Amh testim de bir hafta sonra çıkacak. O da kötü çıkarsa benim tup bebek şansım bile olmayacak mı yani
Çok teşekkürler siz hangi Dr lara gittiniz, tecrübenizi yazar mısınız?Gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.Ben çok memnun kaldım .Güvenilir ,tecrübeli,işinin ehliler.Ekip halinde çalışıyorlar,fazla sayıda doktorlar var bazen elektiriğiniz tutmayabiliyor.Söylerseniz o durumda değişiklik yapıyorlar
Herşeyi çok güzel anlatmışsın canım. Aslında bu fsh in neden bu kadar olduğunu da anlamış değilim aslında. Doktorlar korkutuyor beni.zira ben 2019 yılında 29 fsh'a rağmen çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldımBenimde hızlıca yükseliyor transfer için fsh bakmadılar umarım zararı olmaz.Senin yerinde olsam saracoglunun bi şubesine gidip bilgi alırdım fsh benim araya transfer girdi diye yapamadim hayıt otu tohumu gercekten kadınlar icin yaratılmış bir bitli suyu degil ama tohumu. Testere dişli aslan pencesi birde ben tedaviye başlamadan aramıştım hormon tahlili isteyip ona gore alternatif tip uyguluyorlar. Ilaclarin masum old inanmıyorum annemin ısrarına rağmen incir kürü yapmazdım 2.toplamada yapayım ne olacak dedim tabi saracoğlu prolaktin yüksekse uzak durun diyor baktım değerim normal yaptım 1 yunurta si olan ben 6 tane toplanmıştı. Biesteron u eski merkezim kutu kutu vermişti bana çünkü ilaç firmasıyla anlaşması vardı gün de 3 tane içinde kalp çarpıntım artıyordu kalp krizi geçirecek gibi oluyordum doktora söyledim mutlaka içeceksin dedi 9 ay boyunca ona söylemeden gün de 2 tane aldım o 3 demişti ama fenalasiyordum hicbir faydası olmadı arkadaşım. Arkadasin dediği beslenme şekline katılıyorum arı sütünü gerçeğini bulursan hemen başla omega 3 q10 faydasını gördüm. Birde benim yapamadığım kilo sorunu fsh kilo verincede düşebilen bir hormon hoş ben bu tedavilerden önce dal gibiydim şimdi yarım dünya geziyorum. Bi tek ölüme çare yok Güzel düşünelim zamanın da 1.5 yıl önce her gün işten gelince ağlardım kendime yaptim değişen birsey oldu mu olmadı üstene yine ameliyatlar yine filmler yine igneler stres senden uzak olsun Rabbim neylerse güzel eyler .Gönlümüzden geçeni hayırlısıyla bize nasip etsin
Çok üzüldüm canım ikizlerine. Bende doğal ikizlere hamile kalmıştım 2019 da ama ben de kaybettim.seni cok iyi anlıyorum. Şu anda hamilesin sanırım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.peki egricayiri ve clife macunu nerden bulurum canım.internettekilere guvenebilirmiyim .sen nerden almistin.Allah senden razı olsun arkadaşım hemen alı cam bu dedikleriniEgricayir marka ari sutu bal polen ve clife macun kullan macun icerigindeki bitkiler sayesinde hormonlarini dengeliycek doktorun bile sasiricam garanti veriyorum sana.macunu ac karna yiyosun 20 dk sonra Ari sutu bal polen karisimini yiyosun ise yariycagindan eminim transferim negatif sonuclandi ve 2 ay sonra dogal yoldan ikiz hamile kaldim bu sekilde tabi multivitaminde kullandim ovulasyon takibi yaptim. Ikizlerim artik benimle degil ama olsun doktor kontrolunde hamile kalmam gerektigini anladim artik.
Canım çok ama çok üzüldüm. Başka bir mesajda seni hamile sanıp Rabbim kucağına almayı nasip etsin dedim.ama olsun yine de Rabbim hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin en içten duygularımla diliyorum bunu.ben de tekrarlayan düşük hastasıyım seni cok iyi anlıyorum. Acaba ben de senin gibi testler yaptirsammi bagisiklikla ilgili.canim bu doktor nerde ve ismi nedir. Ben de gitmek istiyorum.belki benimde sorunum budur .lütfen beni gelişmelerden haberdar eder misin.hangi ildesin bilmiyorum.insallah istanbuldurMerhaba ben tekrarlayan dusuk hastasiyim 2 gun once kurtaj oldum ve doktorum bagisiklik sistemimde sorun oldugunu ve yapilacak test sonuclarima gore bana lenfosit asisi tedavisi uyguluycagini soyledi tek hatam bu doktora hamile gitmekti doktoruma cok guveniyorum ve cok arastirdim burda ortalama 10 kadindan 2si hamile kaliyo diyebilirim. Zor bi tedavi maddi manevi bir de esinizin kani size nakledilirken cok caniniz yaniyomus. Allah yardimcimiz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin ins.
Anlamıyorum gerçekten bu insanları.millet doğurup sokağa atıyor, biz ise bulmak için kapı kapı gezip resmen bebek dileniyoruzDun aksam 8 yasinda bir cocuk para istedi benden kim cikartiyor bu sogukta seni buraya dedim annem deyince ayri bi üzüldüm. Hepimize bol şanslar elimizden gelenin çok fazlasını yapıyoruz umarım karşılığını alırız
iç sesime tercüman oldunAnlamıyorum gerçekten bu insanları.millet doğurup sokağa atıyor, biz ise bulmak için kapı kapı gezip resmen bebek dileniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?