Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba incir kurunu ben tedavim esnasında yapmadım canım çünkü yumurtaları iğnelerle kontrol ediyorlar zararı olabilirdi ben reglin 2.günü başladım 25 gün sabah aksam ıctim regl oldum 2.tedavime gittiğimde 9 tane falan yumurta görünüyordu bazıları büyümedi. Tedavi esnasinda doktorun dediği dışına çıkmadım. Ari sütünü ben 1 yıl boyunca egricayir dan aldim içime sinmiyordu zaten 5 ay falan kullandıktan sonra müşteri hizmetleri arayip sormustum yumurtamda bir artış olmadı diye devam edin demişlerdi ama değişmedi. Hani bizzat ailenizde bu işi yapan biri varsa yada tanıdıktan almak daha içine siner. Pahalı birşey old için gerçek değil çin den ve yada katkılı oluyor.
Merhaba arı sütünün gerçeğini nerden bulabilirim acaba? incir kürünü iğnelere başladığımda yapmayı düşünüyorum

Saraçoğlunun kürünü uyguluyorum onlar gönderdi erken menıpoz kürü bende çikolata kistinden 3 dega ameliyat oldum tüplerim aşındı ve bir yumurtalığım uok birininde birazını aldım dedi doktor işte benden de bir iki yumurta çıkıyodı işte artık o da çıkmaz sanırım fsh bu kadar yüksek olduğuna göre inş düştüğünü görürüm yumurta toplamada sizin fshınız yüksek miydi

Teşekkür ederim iğnelerle birlikte incir kürü yapanlar var sanmıştım yanlış anlamışım. Arı sütü içinde tanıdığım kimse yok maalesef aktarlara bakmam lazım umarım gerçek arısütü satan bi yer bulurum

Görüşmeye gittiğimde 7 lerde 2 ay sonra ilk tedavimde 10 kusur 2.tedavimde ise 15 leri gördü

Bencede içiniz rahat olsun,pozitif düşünün Bu konuda tecrübeli doktorlar transfer yaptırıyorlar

Hangi Dr a gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben de başlayacağım.
Gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.Ben çok memnun kaldım .Güvenilir ,tecrübeli,işinin ehliler.Ekip halinde çalışıyorlar,fazla sayıda doktorlar var bazen elektiriğiniz tutmayabiliyor.Söylerseniz o durumda değişiklik yapıyorlar

Aktarlarda hiç bulaşmayın bence. BEEO marka var onu da bir araştırın. Alacağınız ürün sertifikalı olsun muhakkak. Bu markayi doğal yaşam festivalinde görmüştüm iyi bir marka olduğu söyleniyor.

Merhaba ben tekrarlayan dusuk hastasiyim 2 gun once kurtaj oldum ve doktorum bagisiklik sistemimde sorun oldugunu ve yapilacak test sonuclarima gore bana lenfosit asisi tedavisi uyguluycagini soyledi tek hatam bu doktora hamile gitmekti doktoruma cok guveniyorum ve cok arastirdim burda ortalama 10 kadindan 2si hamile kaliyo diyebilirim. Zor bi tedavi maddi manevi bir de esinizin kani size nakledilirken cok caniniz yaniyomus. Allah yardimcimiz olsun emeklerimizi bosa cikarmasin ins.

Egricayir marka ari sutu bal polen ve clife macun kullan macun icerigindeki bitkiler sayesinde hormonlarini dengeliycek doktorun bile sasiricam garanti veriyorum sana.macunu ac karna yiyosun 20 dk sonra Ari sutu bal polen karisimini yiyosun ise yariycagindan eminim transferim negatif sonuclandi ve 2 ay sonra dogal yoldan ikiz hamile kaldim bu sekilde tabi multivitaminde kullandim ovulasyon takibi yaptim. Ikizlerim artik benimle degil ama olsun doktor kontrolunde hamile kalmam gerektigini anladim artik.

Çok teşekkürler siz hangi Dr lara gittiniz, tecrübenizi yazar mısınız?

Herşeyi çok güzel anlatmışsın canım. Aslında bu fsh in neden bu kadar olduğunu da anlamış değilim aslında. Doktorlar korkutuyor beni.zira ben 2019 yılında 29 fsh'a rağmen çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım

Çok üzüldüm canım ikizlerine. Bende doğal ikizlere hamile kalmıştım 2019 da ama ben de kaybettim.seni cok iyi anlıyorum. Şu anda hamilesin sanırım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.peki egricayiri ve clife macunu nerden bulurum canım.internettekilere guvenebilirmiyim .sen nerden almistin.Allah senden razı olsun arkadaşım hemen alı cam bu dediklerini

Canım çok ama çok üzüldüm. Başka bir mesajda seni hamile sanıp Rabbim kucağına almayı nasip etsin dedim.ama olsun yine de Rabbim hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin en içten duygularımla diliyorum bunu.ben de tekrarlayan düşük hastasıyım seni cok iyi anlıyorum. Acaba ben de senin gibi testler yaptirsammi bagisiklikla ilgili.canim bu doktor nerde ve ismi nedir. Ben de gitmek istiyorum.belki benimde sorunum budur .lütfen beni gelişmelerden haberdar eder misin.hangi ildesin bilmiyorum.insallah istanbuldur

Anlamıyorum gerçekten bu insanları.millet doğurup sokağa atıyor, biz ise bulmak için kapı kapı gezip resmen bebek dileniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…