Çok üzüldüm canım ikizlerine. Bende doğal ikizlere hamile kalmıştım 2019 da ama ben de kaybettim.seni cok iyi anlıyorum. Şu anda hamilesin sanırım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.peki egricayiri ve clife macunu nerden bulurum canım.internettekilere guvenebilirmiyim .sen nerden almistin.Allah senden razı olsun arkadaşım hemen alı cam bu dediklerini
Benim tedavi boyunca doktorum gönül hanımdı transferimi de o yaptı çok Şükür şuan oğlum kucağımdaKizlar tekrar merhaba yarin transfer olacagim gonul hanim varmis doktor olarak nasil biri ben yuvel beyi istiyodum kafami takmimmi puff gonul hanima transfer olan varmidir
İçini ferah tut. Olay doktor değil. Rabbim nasip ederse en güzel şekilde oluyor. Sanmıyorum ki Semra hocanın yaptığı tüm transferlerin tuttuğunu. Ki gönül hanım da yıllardır memorialde. Sakın vesvese yapma rahat ol ve güven. İnşallah pozitif sonucu görürsünKizlar tekrar merhaba yarin transfer olacagim gonul hanim varmis doktor olarak nasil biri ben yuvel beyi istiyodum kafami takmimmi puff gonul hanima transfer olan varmidir
Hayırlı olsun cnm şimdiden...doktor çok mühim diil emin ol.memeorialda ilk transferimi emre hoca vardı o yaptı tuttu ama kanamadan kürtaj olmak zorunda kaldım,ikinciyi semra hoca yaptı o olsun diye diretmiştim negatif oldu,üçüncü transferimi gönül hoca yaptı kim çıktıysa bahtıma olur dedim ve ikizlerim var çok şükürKizlar tekrar merhaba yarin transfer olacagim gonul hanim varmis doktor olarak nasil biri ben yuvel beyi istiyodum kafami takmimmi puff gonul hanima transfer olan varmidir
Benim doktorum gönül hanımdı ama transfer olmadım daha. İçini ferah tut bence.. önemli olan sağlıkla emriyonun sana tutunmasıKizlar tekrar merhaba yarin transfer olacagim gonul hanim varmis doktor olarak nasil biri ben yuvel beyi istiyodum kafami takmimmi puff gonul hanima transfer olan varmidir
Eğriçayır taze arı sütünü 5 ay düzenli kullandım zerre faydası olmadı.Benim kullandığım egricayir di canım bana güven vermedi sen yine de araştır. Ari sütü çok az alınan ve kıymetli bir besin. Tüm turkiyeye satış yapan yerlerin çok doğal old düşünmüyorum.
Biz transferden sonra kendi özel aracımızla Bursa'ya döndük, koltuğu biraz yatırıp uzanır pozisyonundaydim ben, üç saat yol gittik şükür bir problem olmadi.Sag olun kizlar dualarinizi bekliyorum.Gün icinde şehir disina gidenler arabada nasil yol izledi yazabilirmisiniz
Şehir dışında yaşayanlar için transfer ertesi gün şehirlerarası yolculuğa izin veriliyor.Biz transferden sonra kendi özel aracımızla Bursa'ya döndük, koltuğu biraz yatırıp uzanır pozisyonundaydim ben, üç saat yol gittik şükür bir problem olmadi.
Ben özellikle sordum Bursa yakın diye sorun olmaz dediler,zaten İstanbul ici de iki üç saatlik mesafe var dediler ama tabi daha uzak mesafelerde ertesi günü gitmek çok daha mantikliŞehir dışında yaşayanlar için transfer ertesi gün şehirlerarası yolculuğa izin veriliyor.
Herkese merhaba,
Bu seferki transferimi ailem dahil kimseye söylememiştim tutarsa da 3 4 ay söylemeyecektim ki çok şükür yine tutmuştu ama değerlerim istenilenden düşüktü ve artışlar da çok azdı. 6.gün embriyosu transfer edildi. 9.gün 79, 11.gün 115 çıktı. Semra hoca ile görüştük. Bir önceki transferim kimyasal olmuştu bu da öyle gibi duruyor dedi. Yine de jele devam edin 5 gün sonra yine kan verin dedi. Bugün 16.gün kan değerim 178 cıktı. Sağlıksız bir gebelik veya dış gebelik olabilirmiş. Pazartesi yine kan verip uultrason ile muayene olacagım. Ilk bastan beri hiç sevinememiştim bile korkudan ama umudum vardi ama hikaye kotuye gidiyor. Hayirlisi boyleymis demek ki
Benim de 3. Transferim öyle oldu. Geçmiş olsun.Herkese merhaba,
Bu seferki transferimi ailem dahil kimseye söylememiştim tutarsa da 3 4 ay söylemeyecektim ki çok şükür yine tutmuştu ama değerlerim istenilenden düşüktü ve artışlar da çok azdı. 6.gün embriyosu transfer edildi. 9.gün 79, 11.gün 115 çıktı. Semra hoca ile görüştük. Bir önceki transferim kimyasal olmuştu bu da öyle gibi duruyor dedi. Yine de jele devam edin 5 gün sonra yine kan verin dedi. Bugün 16.gün kan değerim 178 cıktı. Sağlıksız bir gebelik veya dış gebelik olabilirmiş. Pazartesi yine kan verip uultrason ile muayene olacagım. Ilk bastan beri hiç sevinememiştim bile korkudan ama umudum vardi ama hikaye kotuye gidiyor. Hayirlisi boyleymis demek ki
Cok sagolun size de cok gecmis olsun.Kendiliğinden düştü mü nasıl oldu sonrası sizin?Benim de 3. Transferim öyle oldu. Geçmiş olsun.
Amin çok sağolun hepimize en hayırlısı en sağlıklısı nasıp olsun insallahHayırlısı böyleymiş dediğin gibi. İnşallah olabilecek en kolay şekilde atlatırsın bu süreci.. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin, bir sonrakinde nasip etsin yavrunu sana..
Teşekkür ederim. İlaçları bıraktım. Değerlerim düştü.Cok sagolun size de cok gecmis olsun.Kendiliğinden düştü mü nasıl oldu sonrası sizin?
Cnm pgtlimiydi embriyon hepimiz icin hayirlisi olsun gercekten zor midem yaniyor simdidenHerkese merhaba,
Hayır pgt li degildi, 10 tane yumurtadan geriye 2 tane kalmıştı sayı az diye riske atmak istemediler sanırım gerek yok demişlerdi. Şimdi bir dahaki tedavide kesinlikle ptt yapılacak. Siz stres yapmayın ne olur, ben bu transferimde kimseye söylemedim. Hiç kendimi kasmadım. Markete pazara gittim. Her gün dışarda işlerimi hallettim. Iyi embriyo olunca tutunuyor içiniz ferah olsunCnm pgtlimiydi embriyon hepimiz icin hayirlisi olsun gercekten zor midem yaniyor simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?