Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet, kadın doğum ikisini de yazabilir. İlaçları ilk alışta raporlu da olsa en fazla 1 aylık alabilirsiniz. 1er tane kullanıyorsanız da 2*1 olarak yazdırın bu şekilde daha fazla kutu alıp sürekli doktora gitmek zorunda kalmazsınız. Clexane için rapor çıkarmıştım ben ama hematoloji den, kadın doğum olur mu sormak lazım. Rapor sonrası da en fazla 3 aylık ilaç alabiliyorsunuz aklınızda bulunsun. Clexane i rapor çıktıktan sonra aile hekimi de yazabilir..

Sağolun teşekkür ederim :)

Canım allah razı olsun seninde inşallah rabbim yüzüne baksin

Evet mutlaka bekliyorum haberini canım inşallah çok güzel olur herşey
Canım gittim 2,5 saat benimle görüştüler önce doç.Beril hanım ardından Semra hoca geldi muayne ettiler detaylı bilgilendirdiler çok beğendim yaklaşımlarını orada karar verdik nasipse 2 ay sonra tedaviye başlamauı düşünüyoruz o esnada kan tahlillerini yaptırıp ileteceğim kendilerine de kosaca mutlaka git görüş iç sesini dinle hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsun

Kendin alabılrsn de ben 15 yıldır kullanıyorum nerdeyse kendiliğimden adet gormuyorm çünkü
Bitkisel kürler denedinmi canım. Ben şahsen hayit otu kullanmıştım. Adetlerim duzensizdi .düzene soktu ve adet ağrılarımı dindirdi. Birde clife çok övüyorlar. Ben yeni aldim ilk reglimde kullanicam.Adeti düzenliyormuş clife.Incir kürü kullandığım aylarda da düzenli geliyordu ve tam 14.gün yumurtam çatliyordu çünkü yumurta takibi yaptiriyordum o dönem. Bir dene istersen. Peki o zaman senin fsh hiç yukselmiyordur. Cyclo kullanıyorsun ya

Olurmu png 20 lerdeydı Cylo progunavoyı kullanirken iğnelerle baş

Olurmu png 20 lerdeydı Cylo progunavoyı kullanirken iğnelerle baş

Canim tedavin hayirli uğurlu olsun. Çok isabetli karar.umarim olumlu sonuç alirsinz

Hayırlısı olsun şey sorucam ilk kan tahlillerini kendileri yapmıyor mu? Bana paket dahil herşey içinde dediler de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…