- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Çünkü Memorialin sgk ile anlaşması yokmuş. Bizde şaşırmıştık arayıp sorunca hastaneyi böyle öğrendik eczacida teyit etti.Farkındayım zateb eczacıdan kaynaklı peki memorial reçeteye yazıyor Neden sgk ödemiyor onu anlayamadım
Ben 4 kutu yazdirmistim. Yazan doktor o kadar anlayışliydıkı günde 2 kere kullanıyormuşsun gibi yazayım bir daha uğraşma yazdırmak için demişti.Canım peki bir seferde kaç kutu yazdırabiliriz.
iyi insanmış sağolsun.. 4. Transferim daha yeniBen 4 kutu yazdirmistim. Yazan doktor o kadar anlayışliydıkı günde 2 kere kullanıyormuşsun gibi yazayım bir daha uğraşma yazdırmak için demişti.
2x1 reçete ederse 4 kutu yazdırabilirsin.Canım peki bir seferde kaç kutu yazdırabiliriz.
Kızlar merhabalar bir şey soracağım,
clexane veya oksalar ve crinone jel ü özelde bir kadın doğuma yazdırsak da indirimli alabiliyor muyuz.. ya da hiç rapor çıkartan oldu mu bu ilaçalar için. Medicanaya gideceğim SGK anlaşmaları var..
Sağolun teşekkür ederim :)Evet, kadın doğum ikisini de yazabilir. İlaçları ilk alışta raporlu da olsa en fazla 1 aylık alabilirsiniz. 1er tane kullanıyorsanız da 2*1 olarak yazdırın bu şekilde daha fazla kutu alıp sürekli doktora gitmek zorunda kalmazsınız. Clexane için rapor çıkarmıştım ben ama hematoloji den, kadın doğum olur mu sormak lazım. Rapor sonrası da en fazla 3 aylık ilaç alabiliyorsunuz aklınızda bulunsun. Clexane i rapor çıktıktan sonra aile hekimi de yazabilir..
Canım allah razı olsun seninde inşallah rabbim yüzüne baksinCanım bizim o konu erken menopozdan dolayıydı diğer ay adet olmayı bekliyorum işte kan tahili yaptırıp bişeylere başlicam... amin zor süreç allahım senin kucağını boş bırakmasın yıprandığım günler güzel günleri görürüz inşallah❤
Kendin alabılrsn de ben 15 yıldır kullanıyorum nerdeyse kendiliğimden adet gormuyorm çünküBende mi kullansam bu cyclo 'yu acaba fsh 31. Kaç ay kullanmak gerekiyor bunu. Siz kac ay kullandiniz.Eczaneden kendim gidip alabilirmiyim acaba
Canım gittim 2,5 saat benimle görüştüler önce doç.Beril hanım ardından Semra hoca geldi muayne ettiler detaylı bilgilendirdiler çok beğendim yaklaşımlarını orada karar verdik nasipse 2 ay sonra tedaviye başlamauı düşünüyoruz o esnada kan tahlillerini yaptırıp ileteceğim kendilerine de kosaca mutlaka git görüş iç sesini dinle hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsunEvet mutlaka bekliyorum haberini canım inşallah çok güzel olur herşey
Bitkisel kürler denedinmi canım. Ben şahsen hayit otu kullanmıştım. Adetlerim duzensizdi .düzene soktu ve adet ağrılarımı dindirdi. Birde clife çok övüyorlar. Ben yeni aldim ilk reglimde kullanicam.Adeti düzenliyormuş clife.Incir kürü kullandığım aylarda da düzenli geliyordu ve tam 14.gün yumurtam çatliyordu çünkü yumurta takibi yaptiriyordum o dönem. Bir dene istersen. Peki o zaman senin fsh hiç yukselmiyordur. Cyclo kullanıyorsun yaKendin alabılrsn de ben 15 yıldır kullanıyorum nerdeyse kendiliğimden adet gormuyorm çünkü
Bitkisel kürler denedinmi canım. Ben şahsen hayit otu kullanmıştım. Adetlerim duzensizdi .düzene soktu ve adet ağrılarımı dindirdi. Birde clife çok övüyorlar. Ben yeni aldim ilk reglimde kullanicam.Adeti düzenliyormuş clife.Incir kürü kullandığım aylarda da düzenli geliyordu ve tam 14.gün yumurtam çatliyordu çünkü yumurta takibi yaptiriyordum o dönem. Bir dene istersen. Peki o zaman senin fsh hiç yukselmiyordur. Cyclo kullanıyorsun ya
Bitkisel kürler denedinmi canım. Ben şahsen hayit otu kullanmıştım. Adetlerim duzensizdi .düzene soktu ve adet ağrılarımı dindirdi. Birde clife çok övüyorlar. Ben yeni aldim ilk reglimde kullanicam.Adeti düzenliyormuş clife.Incir kürü kullandığım aylarda da düzenli geliyordu ve tam 14.gün yumurtam çatliyordu çünkü yumurta takibi yaptiriyordum o dönem. Bir dene istersen. Peki o zaman senin fsh hiç yukselmiyordur. Cyclo kullanıyorsun ya
Olurmu Pink Cylo progunavoyı kullanirken fsh 20 lerdeydı iğne yumurta büyütme tedavisine başladım 125 oldu şuna fsh hayıt var ara vermıstım şimdi tekrar başlıcamBitkisel kürler denedinmi canım. Ben şahsen hayit otu kullanmıştım. Adetlerim duzensizdi .düzene soktu ve adet ağrılarımı dindirdi. Birde clife çok övüyorlar. Ben yeni aldim ilk reglimde kullanicam.Adeti düzenliyormuş clife.Incir kürü kullandığım aylarda da düzenli geliyordu ve tam 14.gün yumurtam çatliyordu çünkü yumurta takibi yaptiriyordum o dönem. Bir dene istersen. Peki o zaman senin fsh hiç yukselmiyordur. Cyclo kullanıyorsun ya
Bu bana da çok enteresan geldiFarkındayım zateb eczacıdan kaynaklı peki memorial reçeteye yazıyor Neden sgk ödemiyor onu anlayamadım
Canim tedavin hayirli uğurlu olsun. Çok isabetli karar.umarim olumlu sonuç alirsinzCanım gittim 2,5 saat benimle görüştüler önce doç.Beril hanım ardından Semra hoca geldi muayne ettiler detaylı bilgilendirdiler çok beğendim yaklaşımlarını orada karar verdik nasipse 2 ay sonra tedaviye başlamauı düşünüyoruz o esnada kan tahlillerini yaptırıp ileteceğim kendilerine de kosaca mutlaka git görüş iç sesini dinle hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsun
Merional iğne kullandım göbekten yahu bu süreçte kestik Cylo progunavoyıTüp bebek sürecinde Cylo progunavoyı braktnmı pekı ne kullandın
Semra hanım uygulanacak işlemlere karar verdi .Günseli hanım,Yücel bey takip etti.Günseli hanımda kendimi çok rahat hissettim,Semra Hanım Yücel bey açıklamaları çok güven verdiÇok teşekkürler siz hangi Dr lara gittiniz, tecrübenizi yazar mısınız?
Hayırlısı olsun şey sorucam ilk kan tahlillerini kendileri yapmıyor mu? Bana paket dahil herşey içinde dediler de?Canım gittim 2,5 saat benimle görüştüler önce doç.Beril hanım ardından Semra hoca geldi muayne ettiler detaylı bilgilendirdiler çok beğendim yaklaşımlarını orada karar verdik nasipse 2 ay sonra tedaviye başlamauı düşünüyoruz o esnada kan tahlillerini yaptırıp ileteceğim kendilerine de kosaca mutlaka git görüş iç sesini dinle hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsun
5. Gün embriyosumuKızlar 6aa ne demek
O zaman en iyisi dahada üstü yok umarım altın yumurtandir benimde 6aa idi çok şükür oldu bu arada birde 3 ab vardı oda tuttu minik mucizem5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?