Ama öyle olsa donasyon yaptıranların tutmazdı diye düşünüyorumaynen benim 21di ilaçlarla 16ya düşürdüm ama dahada düşmesi lazımdı sanırım transferim tutmadı
Yaşınız kaç acaba?Aynen doğru hatırlıyorsunuz . İlk kez sağlıklı 1 tanecik embriyom geldi . Çok şükür bin şükür
5. Gün embriyosu diye biliyorum çünkü 5. Gün aramışlardı 6. Güne embriyo kalmamıştı diğerlerinin gelişimi durmuştu5. Gün embriyosumu
6. Gunmu
34Yaşınız kaç acaba?
nasıl yani ?Ama öyle olsa donasyon yaptıranların tutmazdı diye düşünüyorum
On görüşme değil direk muane ye gittin sen o zaman canim neden 2 ay sonra onlarmi iki ay sonra gel dediler nasıl muane ettiler çok soru soruyorum ama randevu alırken kiminle görüşmek istediğini sen mi söyledin onlarmi seni yönlendirdiCanım gittim 2,5 saat benimle görüştüler önce doç.Beril hanım ardından Semra hoca geldi muayne ettiler detaylı bilgilendirdiler çok beğendim yaklaşımlarını orada karar verdik nasipse 2 ay sonra tedaviye başlamauı düşünüyoruz o esnada kan tahlillerini yaptırıp ileteceğim kendilerine de kosaca mutlaka git görüş iç sesini dinle hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsun
Memorial Şişli değil mi? Semra hanım orda yani? Telefonla bir görüşcem şimdi bakalım.Canım gittim 2,5 saat benimle görüştüler önce doç.Beril hanım ardından Semra hoca geldi muayne ettiler detaylı bilgilendirdiler çok beğendim yaklaşımlarını orada karar verdik nasipse 2 ay sonra tedaviye başlamauı düşünüyoruz o esnada kan tahlillerini yaptırıp ileteceğim kendilerine de kosaca mutlaka git görüş iç sesini dinle hakkımızda en güzeli en hayırlısı olsun
ben bunlari burdaki forumlardan okuyatak ogrendim. Asinin tanesi 250 tl ymis spermiyogramda 140 tl ymis fiyatlari gercekten cok uygun
Çok teşekkür ederim canım. Bilmiyordum öyle olduğunu. Peki bu dediğin asiyi her kadın doğumcu biliyormu ki. 3 kez aşı demissin.ayda bir kez mi olacak aşı. Çok soru soruyorum hakkını helal et
ben bunlari burdaki forumlardan okuyarak
ogrendim. Asinin tanesi 250 tl ymis spermiyogramda 140 tl ymis fiyatlari gercekten cok uygun ayrica bu asiyi bildigim kadariyla tup bebek doktorlari yapiyo bana cd56 ve cd19 tahlillerinizi yaptirin dediler kadin dogumcular devlet hastanesinde yapiyolarmis. Ben uzun bi ara vericem icim zamani gelince yaptiririm dedim.
Çok teşekkür ederim canım. Bilmiyordum öyle olduğunu. Peki bu dediğin asiyi her kadın doğumcu biliyormu ki. 3 kez aşı demissin.ayda bir kez mi olacak aşı. Çok soru soruyorum hakkını helal et
bahçeci adı var diye hem daha çok para istiyor hemde ilgilenmiyor, ben memorialde yücel beyde başldım çok ilgililer.hem fiyat olarakta daha uygun hemde çok çok ilgililerBahçeci düşünüyordum ama orası hakkında da bazı olumsuz haberler dönüyor internette. Memorial bana pek olumlu şeyler soylemedi yani yumurta rezervin düşük diye sanki tedavi bile yapmak istemedi diye algıladım ben.bilemiyorum birazda hislerle alakalı ben hislerine çok güvenirim.
Ben de yapayım ozmn
Ben inşallah eşimle birlikte kalkacağım mübarek kandil gecesi hepimiz için dua edeceğimKimler namaza kalkabilecek arkadaşlar
Çok iyi hayırlısı olsun5. Gün embriyosu diye biliyorum çünkü 5. Gün aramışlardı 6. Güne embriyo kalmamıştı diğerlerinin gelişimi durmuştu
Allah razı olsun . Çok umutlanmak istemiyorum sonra ayağa kalkmak zor oluyor ama bir taraftan da heyecanlıyım defalarca pgtden sağlıklı dönmeyince insan farklı hissediyorÇok iyi hayırlısı olsun
Hayırlı olsun şimdiden, transferiniz ne zaman?Allah razı olsun . Çok umutlanmak istemiyorum sonra ayağa kalkmak zor oluyor ama bir taraftan da heyecanlıyım defalarca pgtden sağlıklı dönmeyince insan farklı hissediyor
Allah razı olsun . Çok umutlanmak istemiyorum sonra ayağa kalkmak zor oluyor ama bir taraftan da heyecanlıyım defalarca pgtden sağlıklı dönmeyince insan farklı hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?