Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

On görüşme değil direk muane ye gittin sen o zaman canim neden 2 ay sonra onlarmi iki ay sonra gel dediler nasıl muane ettiler çok soru soruyorum ama randevu alırken kiminle görüşmek istediğini sen mi söyledin onlarmi seni yönlendirdi

Memorial Şişli değil mi? Semra hanım orda yani? Telefonla bir görüşcem şimdi bakalım.

Arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller..Rabbim evladı olanlara sağlık ve uzun ömürler nasip etsin,evlat isteyenlere de bu kandil günü yüzü suyu hurmetine tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben bu gece namaza kalkicam. Hep birlikte dua etmeye ne dersiniz.gece 3 te kalkabilecek arkadaşlar 2 rekat namaz kılıp gönderdiğim duayı okusunlar. Ben daha önce kayinvalidemle perşembe akşamı kalkıp dua etmiştim ve Rabbim duamı kabul etti. Bu akşam burdaki arkadaşlarım için de dua edicem sizlerde kalkarsanız benim için dua edin. Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.bu duayı iki rekat namaz kılıp secdeden başımızı kaldırmadan 40 defa okuyoruz. Allah dualarımızı kabul etsin

bahçeci adı var diye hem daha çok para istiyor hemde ilgilenmiyor, ben memorialde yücel beyde başldım çok ilgililer.hem fiyat olarakta daha uygun hemde çok çok ilgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…