Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende kalkarım. Yalnız secdeden kalkmadan demilsin selam vermeden duayı 40 defa okuyup bitirdikten sonra mı selam vereceğiz.

Amin kaderimizi dua değiştirir bol dua ve sadaka
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum . Bize çocuğunuz olmaz dediler o günlerden geldik bu günlere. Tüp bebek sürecindeki insanlara bile gıptayla bakardım ben. En azından deneyebiliyorlar diye . Bu kadar yol aldıktan sonra inşallah Rabbim sonunu da güzel eylemiştir

Kızlar bugün adetimin 18. Günü rahim anca 8 mm oldu yumurta yokmuş zaten yumurtalar baskılanmıyormuydu? Daha hastaneden cevap gelmedi. Adete 12 gün kaldı sizce transfer olur mu?

Kızlar bugün adetimin 18. Günü rahim anca 8 mm oldu yumurta yokmuş zaten yumurtalar baskılanmıyormuydu? Daha hastaneden cevap gelmedi. Adete 12 gün kaldı sizce transfer olur mu?
Rahim kalınlığı 7,5 üstü olması gerekiyor diye biliyorum.adetin 18.günü transfer olmuştum ben.ama bu kişiye göre değişiyor.16-22 günler arasında transfer olanları duydum.

İnşallah inşallah

Ben 22. gün transfer olmuştum. Adetim de 28 günde bir oluyordu. Kalan gün sayısı o kadar da önemli değil sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…