- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Allah razı olsun . Çok umutlanmak istemiyorum sonra ayağa kalkmak zor oluyor ama bir taraftan da heyecanlıyım defalarca pgtden sağlıklı dönmeyince insan farklı hissediyor
[/QUOTE
Umudunuzu hiç yitirmeyin benim olduysa inşallah sizlerinde olur artık olmayacak herande derken oldu yavrularım kismetleri simdiymis demek
Rabbimin hazine büyük geniş tüm kullarina yetecek kadar var
Bana derlerdiki hayirsizsa olmasın bende içimden Allahım hayirsizsa sen benim için hayirliya dondurup ver kaderimde evlat yoksa edilen dualrin hatrina ver hazinen geniş buyuk benim kalbime göre değil kendi merhametine göre ver
Nasıl yani neden unutsunlar? Dondurulmuş transfer mi olacaksın?Transfer için henüz aramadılar unutmuş olamazlar dimi beni
Siz adet kanamaniz baslayinca arayip haber verdiniz mi. 2. Gun muayenenizden sonra onlar opu surecindeki gibi mesajla randevu veriyorlar kullanacaginiz ilaclari soyluyorlarTransfer için henüz aramadılar unutmuş olamazlar dimi beni
Nasıl yani neden unutsunlar? Dondurulmuş transfer mi olacaksın?
Siz adet kanamaniz baslayinca arayip haber verdiniz mi. 2. Gun muayenenizden sonra onlar opu surecindeki gibi mesajla randevu veriyorlar kullanacaginiz ilaclari soyluyorlar
Hadi hayırlısı olsun çok güzel. Sağlıkla tutunsun inşallahDondurulmuş transfer canım aradılar yarın transferim var
Bende kalkarım. Yalnız secdeden kalkmadan demilsin selam vermeden duayı 40 defa okuyup bitirdikten sonra mı selam vereceğiz.Arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller..Rabbim evladı olanlara sağlık ve uzun ömürler nasip etsin,evlat isteyenlere de bu kandil günü yüzü suyu hurmetine tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben bu gece namaza kalkicam. Hep birlikte dua etmeye ne dersiniz.gece 3 te kalkabilecek arkadaşlar 2 rekat namaz kılıp gönderdiğim duayı okusunlar. Ben daha önce kayinvalidemle perşembe akşamı kalkıp dua etmiştim ve Rabbim duamı kabul etti. Bu akşam burdaki arkadaşlarım için de dua edicem sizlerde kalkarsanız benim için dua edin. Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.bu duayı iki rekat namaz kılıp secdeden başımızı kaldırmadan 40 defa okuyoruz. Allah dualarımızı kabul etsin
Amin kaderimizi dua değiştirir bol dua ve sadakaBen de hep öyle dua ediyorum . Rabbim hayırsızsa hayırlıya çevir diyorum . Allah çok büyük . İnşallah devamı da gelir
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum . Bize çocuğunuz olmaz dediler o günlerden geldik bu günlere. Tüp bebek sürecindeki insanlara bile gıptayla bakardım ben. En azından deneyebiliyorlar diye . Bu kadar yol aldıktan sonra inşallah Rabbim sonunu da güzel eylemiştirAmin kaderimizi dua değiştirir bol dua ve sadaka
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin ❤Dondurulmuş transfer canım aradılar yarın transferim var
Rahim kalınlığı 7,5 üstü olması gerekiyor diye biliyorum.adetin 18.günü transfer olmuştum ben.ama bu kişiye göre değişiyor.16-22 günler arasında transfer olanları duydum.Kızlar bugün adetimin 18. Günü rahim anca 8 mm oldu yumurta yokmuş zaten yumurtalar baskılanmıyormuydu? Daha hastaneden cevap gelmedi. Adete 12 gün kaldı sizce transfer olur mu?
İnşallah inşallahKesinlikle ben de öyle düşünüyorum . Bize çocuğunuz olmaz dediler o günlerden geldik bu günlere. Tüp bebek sürecindeki insanlara bile gıptayla bakardım ben. En azından deneyebiliyorlar diye . Bu kadar yol aldıktan sonra inşallah Rabbim sonunu da güzel eylemiştir
Kızlar bugün adetimin 18. Günü rahim anca 8 mm oldu yumurta yokmuş zaten yumurtalar baskılanmıyormuydu? Daha hastaneden cevap gelmedi. Adete 12 gün kaldı sizce transfer olur mu?
Hadi hayırlısı olsun çok güzel. Sağlıkla tutunsun inşallah
Teşekkkürler canım bilgi içinRahim kalınlığı 7,5 üstü olması gerekiyor diye biliyorum.adetin 18.günü transfer olmuştum ben.ama bu kişiye göre değişiyor.16-22 günler arasında transfer olanları duydum.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin ❤
Ben 30 günde bir oluyorum bakalım hastane den ne cevap gelecekBen 22. gün transfer olmuştum. Adetim de 28 günde bir oluyordu. Kalan gün sayısı o kadar da önemli değil sanırım.
8 çıktı 18. Gündeyim bakalım hastaneden ne diyecekler. Saat kaçta transferinTeşekkür ederim canım bugün muayenen vardı rahim kalınlığın iyidir inşallah
Bende reglimin 20.günü adete 8 gün kala olmuş oluyorumTeşekkkürler canım bilgi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?