- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Ama benim daha bir transfer öncesi ilaçları kullanmam gerekiyor ya ondan belki bu ay olmaz gibi geliyor. Hastanenin aramasını bekliycem artıkBende reglimin 20.günü adete 8 gün kala olmuş oluyorum
Evet canım aynen. Basın secdedeyken 40 defa okuyup sonra selam vericez.Bende kalkarım. Yalnız secdeden kalkmadan demilsin selam vermeden duayı 40 defa okuyup bitirdikten sonra mı selam vereceğiz.
Mübarek günlerde olacak canım inşallah transferin hayırlı ve pozitif olsun inşallah. Dualarımız kabul olsun bu gece inşallah. Toplu halde ve müslüman kardeşlerin için yapılan dualar geri çevrilmezmis. Dua kapıları açık bu gece .Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.ben çok inanıyorum buradaki çoğu arkadaş bebeğine kavuşacak. Birbirimiz içinde dua edelimDondurulmuş transfer canım aradılar yarın transferim var
Mübarek günlerde olacak canım inşallah transferin hayırlı ve pozitif olsun inşallah. Dualarımız kabul olsun bu gece inşallah. Toplu halde ve müslüman kardeşlerin için yapılan dualar geri çevrilmezmis. Dua kapıları açık bu gece .Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.ben çok inanıyorum buradaki çoğu arkadaş bebeğine kavuşacak. Birbirimiz içinde dua edelim
İnşallah canım güzel sonuçlar alırız.Hadi hayırlı olsun Allah nasip etsin canım bak boşuna stres yaptık inş güzel sonuçlanacak kalben inanıyorum
Namazı bitirdikten sonra duayı secdede yapacaksınız birde ali imran 38 de hz zekeriyya nin duası bunuda çok söyleyin bende gece namaza kalkıp hem duamı edip hemde bu ayetleri okumuştum rabbim hepimizin dualarını kabul etsinBende kalkarım. Yalnız secdeden kalkmadan demilsin selam vermeden duayı 40 defa okuyup bitirdikten sonra mı selam vereceğiz.
Çok teşekkürler allah kabul etsin inşallah..Namazı bitirdikten sonra duayı secdede yapacaksınız birde ali imran 38 de hz zekeriyya nin duası bunuda çok söyleyin bende gece namaza kalkıp hem duamı edip hemde bu ayetleri okumuştum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Canim ne kadar a çıkıyor memorialde peki ne kadar a anlaştınız bende yarın arıcam ön görüşme içinbahçeci adı var diye hem daha çok para istiyor hemde ilgilenmiyor, ben memorialde yücel beyde başldım çok ilgililer.hem fiyat olarakta daha uygun hemde çok çok ilgililer
Özel günümdeyim namaz kılmıyorum ama ayeti ezbere biliyorum. Özel günümde olduğum için okuyamaz mıyım ezbere bildiğim için okuyabilir miyim bir fikriniz var mı.Kimler namaza kalkabilecek arkadaşlar
Sonuçta menapozdaki kadınlar genelde donasyona yöneliyor fsh yüksektir. Onu demek istedim. Rahim önemli hormonların katkısı yok transferdenasıl yani ?
evet canımMemorial Şişli değil mi? Semra hanım orda yani? Telefonla bir görüşcem şimdi bakalım.
canım ben kan tahlillerimi dışarda yaptırıp gittim orda ücrete dahil değil haricen ödüyorsunHayırlısı olsun şey sorucam ilk kan tahlillerini kendileri yapmıyor mu? Bana paket dahil herşey içinde dediler de?
aminnnnn canım inşallahCanim tedavin hayirli uğurlu olsun. Çok isabetli karar.umarim olumlu sonuç alirsinz
Bildiğim kadarıyla ezbere bildiğin duayı okuyabilirsin canım.sonucta eline kuran-i kerim almıyorsun. Ama tabiiki ben bu konunun uzmanı değilim kandil günü yanlış birşey söylemek istemem haşa. Tv de hocalarda böyle söylüyordu sanki hatırladığım kadariylaÖzel günümdeyim namaz kılmıyorum ama ayeti ezbere biliyorum. Özel günümde olduğum için okuyamaz mıyım ezbere bildiğim için okuyabilir miyim bir fikriniz var mı.
Aaaa öylemi bana herşey paket halinde dediler demekki ben yanlış anladım yada tlfdaki kız yanlış anlattıcanım ben kan tahlillerimi dışarda yaptırıp gittim orda ücrete dahil değil haricen ödüyorsun
Ben tam menopoz değilim daha başlangıç aşaması o yüzden fshyi düşürmeye çalışıyoruzSonuçta menapozdaki kadınlar genelde donasyona yöneliyor fsh yüksektir. Onu demek istedim. Rahim önemli hormonların katkısı yok transferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?