Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlaaaarr size ilginç birşey soylicem. Bu akşam (Allah kabul etsin) aksam namazından sonra yasin okudum. Sonra işaret isimli bir kitapta okuduğum şey geldi aklıma.kuran okuduktan sonra duamı edip hepimiz için,gözlerimi kapattım kuran-i kerimi açtım ve parmağımı rastgele bir yere koydum ve gözlerimi açtım birde ne gördüm biliyormusunuz zümer süresi 9.ayete koymuşum parmağımı. Türkçesini okuyunca tüylerim diken diken oldu. Gece kalkıp secdeye varmaktan bahsediyordu sürede. Gözlerim kapalıyken demistimki Allahım bana bir işaret gönder dualarımı kabul et dedim ve bu süre çıktı karşıma bu gece namaza kalkacaktık yaa

O kitaplari ben de okudum bazen cok cok icimden geldiginde yapiyorum hep duama cevap seyler cikiyor Allah kabul etsin dualarinizi

Özel günümdeyim namaz kılmıyorum ama ayeti ezbere biliyorum. Özel günümde olduğum için okuyamaz mıyım ezbere bildiğim için okuyabilir miyim bir fikriniz var mı.
Okuyamazsın canım. Başka şeyler yapabilirsin ama. Bende bu güzel günü değerlendiremeyenlerdenim. Bizler için dua ederseniz çok mutlu olurum.

Kızlar genetik test için ne düşünüyorsunuz semra hoca ileri yaşlarda az yumurta olunca çok önermiyorum dedi kfam karıştı bende nasipse 2 aya kadar başlıcam ama rahmimi de ince gördü bidahaki ay da bi bakıcak incelik durumuna

Gene bişey sorucam 2 aya başlayıp Öbür da görecekmiş ya semra hoca herhangi bir para fln verdiniz mi? Yada sözleşme gibi birşey?
sen yine sor canım telefonla ama ben dahil değil diye biliyorum pahalı olur diye devlette yaptırıyorum gitmeden önce
En mantıklısını yapıosun o zaman canım arar sorarım yarın merak ettim

Siz kaç yaşındasınız? Tam aksine Semra hoca ileri yaş için genetik taraftarıdır? Yanlış anlamış olmayasınız
Kaç yaşındasınız ? Şaşırdım asl

Allah razı olsun canim hepinize teşekkür ederim .Ama içim çok kötü paramparça ağlayıp duruyorum şehit haberleri yıktı beni sabah haberim oldu bu moralle nasıl olucak bilmiyorum

Siz kaç yaşındasınız? Tam aksine Semra hoca ileri yaş için genetik taraftarıdır? Yanlış anlamış olmayasınız

Kaç yaşındasınız ? Şaşırdım asl
41 yaşındayım bende şaşırdım genetik test için öyle demesibe hatta üstünde baya bi konuştuk yumurta az ben size çok önermem dedi çok yumurtası olanlarda tercüh ediyoruz ama siz istiyosanız dosyanıza pgt istiyor diye yazalım dedi bu genetik testlerde en iyisi pgt mi başka testler de varmı

Başlamadan önce yapılması gereken testleri (amh hariç) devlet hastanesinde yaptırdım ben. Amh dışındakilerin orada yapılması şartı yok
o zaman niye herşey dahil paket diyorlar ki anlamadım... benim raporum var çıkarırken eşim test vermişti bir daha mı vermemiz gerek ? ekim ayında yapılmıştı? bununla ilgili bilginiz varmıydı sordum ama

Kızlar raporlu yaptıranlara soruyorum. Eğer ki yumurta toplama yapılamadı yada transfer. Ücret iadesi oluyor mu? Özellikle raporlu diye soruyorum. Raporlu olunca iade etmiyor olabilir? Haber olan var mi? Sağolsun bahçeci iade falan etmedi ondan soruyorum.

Belgede yazıyor. Yüzde 20 tutarında ücret iadesi oluyor.

Eklentiler

• IMG_20200228_121737.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 30
Allah razı olsun canim hepinize teşekkür ederim .Ama içim çok kötü paramparça ağlayıp duruyorum şehit haberleri yıktı beni sabah haberim oldu bu moralle nasıl olucak bilmiyorum
Başımız sağolsun evet hepimiz üzüldük. Kendini yıpratma sen şimdi transferine odaklan. Nezaman olacak hastane de değil misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…