Ben Amh da devlette yaptırdım yani üni.haatanesindeBaşlamadan önce yapılması gereken testleri (amh hariç) devlet hastanesinde yaptırdım ben. Amh dışındakilerin orada yapılması şartı yok
o zaman niye herşey dahil paket diyorlar ki anlamadım... benim raporum var çıkarırken eşim test vermişti bir daha mı vermemiz gerek ? ekim ayında yapılmıştı? bununla ilgili bilginiz varmıydı sordum ama
Bunu bilmiyordum, bana amh hastanede yaptılar 2018 eylülde 100 lira para vermiştim sadece. Bir daha da yapmadılar ztn bizde sorun eşimdeydiBen Amh da devlette yaptırdım yani üni.haatanesinde
Benim dışarı da yapma şansım yoktu sadece orada nekadar tuttuğunu söylemek istedim. Amh almanya da yaptırmıştım. Onu unutmuşum açıklamayı.Başlamadan önce yapılması gereken testleri (amh hariç) devlet hastanesinde yaptırdım ben. Amh dışındakilerin orada yapılması şartı yok
Başımız sağolsun evet hepimiz üzüldük. Kendini yıpratma sen şimdi transferine odaklan. Nezaman olacak hastane de değil misin
Çok iyi yapmışsın evde zaman geçmezdi. Peki aç karnına gelmen gerekmiyormu? Kaçta hastane de olman gerekiyorYok canım işteyimöğleden sonra çıkacağım 17.30 da transfer yapılacakmış
anladım çok teşekkür ederim açıklamanız için... aynen haklılar mesela benim amh özelde 2.20 gibi çıktı devlette 4.00 gibi çıktı ama amh de bozukluk var diyip dikkate almadılar beniEşinin testini ve amh ı başka hastaneden kabul etmiyorlar, çünkü başka labatoruarlara güvenmiyorlar haklı olarak çünkü dışarıdaki sperm testi çok farklı olup burada çok farklı olan ben dahil çok kişi biliyorum. Başlamadan önce de normal hormon değerlerinize bakılmasını istiyorlar istedikleri tetkikleri mesela insülin tsh gibi şeyleri siz eğer yakın zamanda başka yerde yaptırdıysanız süresine bağlı olarak muhtemelen kabul ederler. Başladıktan sonra ne kadar muayeneye çağırırlarsa çağırsınlar ne kadar kan verirseniz verin ekstra para ödemiyorsunuz. Hemen hemen 2 günde bir muayaneye çağırılıyorsunuz, kan veriyorsunuz e2 ve lh'a bakılıyor. Opu günü eşiniz sperm veriyor buna da tabiki para ödenmiyor. Eğer doktorlar tarafından embriyolarınızın dondurulması istenirse dondurma ücreti de vermiyorsunuz. Paket dahil dedikleri bu.
Çok iyi yapmışsın evde zaman geçmezdi. Peki aç karnına gelmen gerekmiyormu? Kaçta hastane de olman gerekiyor
Hadi hayırlısı ....Yok ac olmaya gerek yok oraya gidince su içmeye başlıycam tabi az az kabusa çevirmek istemiyorum 3.5 burda olun dediler
Nesi bozuk anlamadım ki ikisi de normal referans aralığında. Kim dikkate almadı seni devlet mi memorial mıanladım çok teşekkür ederim açıklamanız için... aynen haklılar mesela benim amh özelde 2.20 gibi çıktı devlette 4.00 gibi çıktı ama amh de bozukluk var diyip dikkate almadılar beni
Pakete dahil olan testler, tedaviye başladığınızda adetin 2. Ve 5. gunu yapılan e2 progesteron gibi testleriniz bir de ilk gebelik testinizAaaa öylemi bana herşey paket halinde dediler demekki ben yanlış anladım yada tlfdaki kız yanlış anlattı
Allah kabul etsin insallah gönlünüze göre versinKizlaaaarr size ilginç birşey soylicem. Bu akşam (Allah kabul etsin) aksam namazından sonra yasin okudum. Sonra işaret isimli bir kitapta okuduğum şey geldi aklıma.kuran okuduktan sonra duamı edip hepimiz için,gözlerimi kapattım kuran-i kerimi açtım ve parmağımı rastgele bir yere koydum ve gözlerimi açtım birde ne gördüm biliyormusunuz zümer süresi 9.ayete koymuşum parmağımı. Türkçesini okuyunca tüylerim diken diken oldu. Gece kalkıp secdeye varmaktan bahsediyordu sürede. Gözlerim kapalıyken demistimki Allahım bana bir işaret gönder dualarımı kabul et dedim ve bu süre çıktı karşımabu gece namaza kalkacaktık yaa
anladım teşekkür ederim :)Pakete dahil olan testler, tedaviye başladığınızda adetin 2. Ve 5. gunu yapılan e2 progesteron gibi testleriniz bir de ilk gebelik testiniz
Amh testi çok önemli. Benim devlette yapılan tahlilinde 4.50 hatta birinde 6.17 çıkmıştı hatta bu değerlerle tedavi oldum iki kez devlette ve 1 kez de acıbadem atakent te. Kimse de bana demedi ki muayenedeki yumurta rezerviniz ile kandaki değer uyuşmuyor. Memorial a ilk geldiğimizde günseli hocam farketti hatta tekrar muayene edeyim dedi. Testi memorial da yaptırdık 2.76 cıktı yani olması gerektiği gibi. Bu yüzden bence de bu testi kesinlikle önemseyin burada yaptırınEşinin testini ve amh ı başka hastaneden kabul etmiyorlar, çünkü başka labatoruarlara güvenmiyorlar haklı olarak çünkü dışarıdaki sperm testi çok farklı olup burada çok farklı olan ben dahil çok kişi biliyorum. Başlamadan önce de normal hormon değerlerinize bakılmasını istiyorlar istedikleri tetkikleri mesela insülin tsh gibi şeyleri siz eğer yakın zamanda başka yerde yaptırdıysanız süresine bağlı olarak muhtemelen kabul ederler. Başladıktan sonra ne kadar muayeneye çağırırlarsa çağırsınlar ne kadar kan verirseniz verin ekstra para ödemiyorsunuz. Hemen hemen 2 günde bir muayaneye çağırılıyorsunuz, kan veriyorsunuz e2 ve lh'a bakılıyor. Opu günü eşiniz sperm veriyor buna da tabiki para ödenmiyor. Eğer doktorlar tarafından embriyolarınızın dondurulması istenirse dondurma ücreti de vermiyorsunuz. Paket dahil dedikleri bu.
41 yaşındayım bende şaşırdım genetik test için öyle demesibe hatta üstünde baya bi konuştuk yumurta az ben size çok önermem dedi çok yumurtası olanlarda tercüh ediyoruz ama siz istiyosanız dosyanıza pgt istiyor diye yazalım dedi bu genetik testlerde en iyisi pgt mi başka testler de varmı
Embriyoya genetik tanı tek seçenek PGT diye biliyorum... peki sizde ortalama kaç yumurta toplanıyor OPU başına41 yaşındayım bende şaşırdım genetik test için öyle demesibe hatta üstünde baya bi konuştuk yumurta az ben size çok önermem dedi çok yumurtası olanlarda tercüh ediyoruz ama siz istiyosanız dosyanıza pgt istiyor diye yazalım dedi bu genetik testlerde en iyisi pgt mi başka testler de varmı
bendede uyuşmazlık var şöyle fsh 21 amh 2.20 çıktı özelde ama ultrasonla bakıldığında bir tarafta 4 yumurta diğer tarafta 6 tane yumurtam çıktı sonra devlet amh istedi ordada 4.00 gibi çıktı ama amh vücud yanlış gösteriyo diye umursamadılarAmh testi çok önemli. Benim devlette yapılan tahlilinde 4.50 hatta birinde 6.17 çıkmıştı hatta bu değerlerle tedavi oldum iki kez devlette ve 1 kez de acıbadem atakent te. Kimse de bana demedi ki muayenedeki yumurta rezerviniz ile kandaki değer uyuşmuyor. Memorial a ilk geldiğimizde günseli hocam farketti hatta tekrar muayene edeyim dedi. Testi memorial da yaptırdık 2.76 cıktı yani olması gerektiği gibi. Bu yüzden bence de bu testi kesinlikle önemseyin burada yaptırın
Memorial da başlayacaksanız testi burada yeniden yaptırın bencebendede uyuşmazlık var şöyle fsh 21 amh 2.20 çıktı özelde ama ultrasonla bakıldığında bir tarafta 4 yumurta diğer tarafta 6 tane yumurtam çıktı sonra devlet amh istedi ordada 4.00 gibi çıktı ama amh vücud yanlış gösteriyo diye umursamadılar
açıkça daha karar veremedim hem bütçemi ayarlamaya çalışıyorum hemde kararsızım :)Memorial da başlayacaksanız testi burada yeniden yaptırın bence
Ümitlendirmek istemem ama benim de adet ağrılarım oldu transferden önce hatta kesin tutmadı diye 7.gün test yaptırmıştım.çok şükür bin şükür ki o ağrılar bende tuttuğunun göstergesiymişArkadaslar merhaba transferin 5.günü sol karnim adet oncesi agrilarim gibi siddetli agiriyor merkeze sordum hemsireye normal dedi boyle bir durumu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?