Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

o zaman niye herşey dahil paket diyorlar ki anlamadım... benim raporum var çıkarırken eşim test vermişti bir daha mı vermemiz gerek ? ekim ayında yapılmıştı? bununla ilgili bilginiz varmıydı sordum ama

Eşinin testini ve amh ı başka hastaneden kabul etmiyorlar, çünkü başka labatoruarlara güvenmiyorlar haklı olarak çünkü dışarıdaki sperm testi çok farklı olup burada çok farklı olan ben dahil çok kişi biliyorum. Başlamadan önce de normal hormon değerlerinize bakılmasını istiyorlar istedikleri tetkikleri mesela insülin tsh gibi şeyleri siz eğer yakın zamanda başka yerde yaptırdıysanız süresine bağlı olarak muhtemelen kabul ederler. Başladıktan sonra ne kadar muayeneye çağırırlarsa çağırsınlar ne kadar kan verirseniz verin ekstra para ödemiyorsunuz. Hemen hemen 2 günde bir muayaneye çağırılıyorsunuz, kan veriyorsunuz e2 ve lh'a bakılıyor. Opu günü eşiniz sperm veriyor buna da tabiki para ödenmiyor. Eğer doktorlar tarafından embriyolarınızın dondurulması istenirse dondurma ücreti de vermiyorsunuz. Paket dahil dedikleri bu.

Başlamadan önce yapılması gereken testleri (amh hariç) devlet hastanesinde yaptırdım ben. Amh dışındakilerin orada yapılması şartı yok
Benim dışarı da yapma şansım yoktu sadece orada nekadar tuttuğunu söylemek istedim. Amh almanya da yaptırmıştım. Onu unutmuşum açıklamayı.

anladım çok teşekkür ederim açıklamanız için... aynen haklılar mesela benim amh özelde 2.20 gibi çıktı devlette 4.00 gibi çıktı ama amh de bozukluk var diyip dikkate almadılar beni

anladım çok teşekkür ederim açıklamanız için... aynen haklılar mesela benim amh özelde 2.20 gibi çıktı devlette 4.00 gibi çıktı ama amh de bozukluk var diyip dikkate almadılar beni
Nesi bozuk anlamadım ki ikisi de normal referans aralığında. Kim dikkate almadı seni devlet mi memorial mı

Aaaa öylemi bana herşey paket halinde dediler demekki ben yanlış anladım yada tlfdaki kız yanlış anlattı
Pakete dahil olan testler, tedaviye başladığınızda adetin 2. Ve 5. gunu yapılan e2 progesteron gibi testleriniz bir de ilk gebelik testiniz

Allah kabul etsin insallah gönlünüze göre versin

Amh testi çok önemli. Benim devlette yapılan tahlilinde 4.50 hatta birinde 6.17 çıkmıştı hatta bu değerlerle tedavi oldum iki kez devlette ve 1 kez de acıbadem atakent te. Kimse de bana demedi ki muayenedeki yumurta rezerviniz ile kandaki değer uyuşmuyor. Memorial a ilk geldiğimizde günseli hocam farketti hatta tekrar muayene edeyim dedi. Testi memorial da yaptırdık 2.76 cıktı yani olması gerektiği gibi. Bu yüzden bence de bu testi kesinlikle önemseyin burada yaptırın

Embriyoya genetik tanı tek seçenek PGT diye biliyorum... peki sizde ortalama kaç yumurta toplanıyor OPU başına

bendede uyuşmazlık var şöyle fsh 21 amh 2.20 çıktı özelde ama ultrasonla bakıldığında bir tarafta 4 yumurta diğer tarafta 6 tane yumurtam çıktı sonra devlet amh istedi ordada 4.00 gibi çıktı ama amh vücud yanlış gösteriyo diye umursamadılar

Arkadaslar merhaba transferin 5.günü sol karnim adet oncesi agrilarim gibi siddetli agiriyor merkeze sordum hemsireye normal dedi boyle bir durumu yasayan varmi

Memorial da başlayacaksanız testi burada yeniden yaptırın bence

Arkadaslar merhaba transferin 5.günü sol karnim adet oncesi agrilarim gibi siddetli agiriyor merkeze sordum hemsireye normal dedi boyle bir durumu yasayan varmi
Ümitlendirmek istemem ama benim de adet ağrılarım oldu transferden önce hatta kesin tutmadı diye 7.gün test yaptırmıştım.çok şükür bin şükür ki o ağrılar bende tuttuğunun göstergesiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…