2019 ocakta 2 yumurta toplandı genetiğe gidemeden elendiler 4.günde sonra nisanda 6 yumurta ama 2 tanesi kaldı genetiği geçemediler Yeditepe cem hocada denemiştim şimdi bu deneme için semra hocaya gidicem bakalımEmbriyoya genetik tanı tek seçenek PGT diye biliyorum... peki sizde ortalama kaç yumurta toplanıyor OPU başına
Pgt yapılırken de bozulma olabiliyor ondan önermemiş olabilir canım..41 yaşındayım bende şaşırdım genetik test için öyle demesibe hatta üstünde baya bi konuştuk yumurta az ben size çok önermem dedi çok yumurtası olanlarda tercüh ediyoruz ama siz istiyosanız dosyanıza pgt istiyor diye yazalım dedi bu genetik testlerde en iyisi pgt mi başka testler de varmı
yücel bey tuttu ama kürtajKızlar merhaba transferinizi hangi doktorlar yaptı yazar mısınız acaba
bendede uyuşmazlık var şöyle fsh 21 amh 2.20Inşallah canım inşallah bebişin kucağına alacaksın bizde burdan haberler ver umut olyücel bey tuttu ama kürtaj
Günseli Hn tuttu ama düşük
gönül Hn tuttu inşallah doğurmayı çok istiyorum bu sefer
bitane de tutmayan var o da sanırım Yücel bey olabilir tam emin değilim..
Senin hamile olmana coookkk sevindim canımmm darısı başıma inşallahyücel bey tuttu ama kürtaj
Günseli Hn tuttu ama düşük
gönül Hn tuttu inşallah doğurmayı çok istiyorum bu sefer
bitane de tutmayan var o da sanırım Yücel bey olabilir tam emin değilim..
Canım zaten benim bildiğim bütün doktorlar transfer yapmıyor..Benim transferim peesembs günü olcak kismetse fulya hn gunseni hn semra hnm hepsi izinli. Ben de sıradan birine yaptırmak istemiyorum yaa
Ben Pers günü kontrole gittim düzgüner soyadlı karı kocalar vardı başka tanıdık doktor gormedim bileCanım zaten benim bildiğim bütün doktorlar transfer yapmıyor..
mesela benim doktorum umut bey hiç bana transfer yapmadı.. bu benim saydığım doktorlar dışında ben duymadım .. Semra Hn da yapıyor tabii, arkadaşlar da yazsın ..
ama bence içini ferah tut transferi çok iyi yapıyorlar.
benim kendi kadın doğumcum başka hastanede , çok güzel yerleştirilmiş der hep ..
Yücel beyKızlar merhaba transferinizi hangi doktorlar yaptı yazar mısınız acaba
İnşallah canım daha kan testimi bugün yaptım umarım ikiye katlar..Senin hamile olmana coookkk sevindim canımmm darısı başıma inşallah
Canim sendede adet sancisi ve cok uyuma oldumu transferden sonra ?İnşallah canım daha kan testimi bugün yaptım umarım ikiye katlar..
benim korkum hep kalp atışları, onu da atlatırsak biraz rahatlarım ..
burası sana uğurlu gelecek inşallah canım , tez zamanda hayırlısıyla güzel keyifli gebeliklerimiz olsun inşallah..
sonrasında hayırlı sağlıklı bebeklerimiz..
Sağol canım amin hatirliyorsundur beni. Başıma geleni. Ama bu merkez gerçekten çok içime sindi çok güzel ilgileniyorlar hiç paraci değiller transfer tarihim belli oldu bu sürecte kaç kere gittim geldim beş kuruş istemediler gidin parayı görüşün demediler. Florance nightingale ilk parayı konuşuyorduİnşallah sen de en koşa zamanda hayırlı haberlerini alırsın canım :)..
Cnm cok yatmak iyi degil gezin evin icinde kan dolasimi icin benimde 5.gun adet agrim var merkeze yazdim normal dediler.artik ne olur bilememhayirlisiSelam kizlar? benim transferim 26.02 deydi.
Ve bendede adet sancisi gibi sancilar var, ara ara gidip geliyolar. Ve abartmiyorum günde 15 saat uyuyorum sizde nasil?
Cnm senin tutunma belirtilerin neydi anlatirmisinİnşallah sen de en koşa zamanda hayırlı haberlerini alırsın canım :)..
Tabi orasi öyle transfer günü dinlendim sonra ertesi gün ucagim vardi. Yurtdisinda Yasiyorum ben. Simdide eve geldigimden beri uyuma istegi basladi. Ama adet sancisi biraz korkutti acikcasiCnm cok yatmak iyi degil gezin evin icinde kan dolasimi icin benimde 5.gun adet agrim var merkeze yazdim normal dediler.artik ne olur bilememhayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?