Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Embriyoya genetik tanı tek seçenek PGT diye biliyorum... peki sizde ortalama kaç yumurta toplanıyor OPU başına
2019 ocakta 2 yumurta toplandı genetiğe gidemeden elendiler 4.günde sonra nisanda 6 yumurta ama 2 tanesi kaldı genetiği geçemediler Yeditepe cem hocada denemiştim şimdi bu deneme için semra hocaya gidicem bakalım

Pgt yapılırken de bozulma olabiliyor ondan önermemiş olabilir canım..
tam emin değilim ama Ngs sanırım daha detaylı inceleyen bir test.. ama hangisinde embriyoya zarar verme olasılığı daha az bilmiyorum araştırmak lazım..

Selam kizlar? benim transferim 26.02 deydi.
Ve bendede adet sancisi gibi sancilar var, ara ara gidip geliyolar. Ve abartmiyorum günde 15 saat uyuyorum sizde nasil?

Kızlar merhaba transferinizi hangi doktorlar yaptı yazar mısınız acaba
yücel bey tuttu ama kürtaj
Günseli Hn tuttu ama düşük
gönül Hn tuttu inşallah doğurmayı çok istiyorum bu sefer
bitane de tutmayan var o da sanırım Yücel bey olabilir tam emin değilim..

Benim transferim peesembs günü olcak kismetse fulya hn gunseni hn semra hnm hepsi izinli. Ben de sıradan birine yaptırmak istemiyorum yaa

Benim transferim peesembs günü olcak kismetse fulya hn gunseni hn semra hnm hepsi izinli. Ben de sıradan birine yaptırmak istemiyorum yaa
Canım zaten benim bildiğim bütün doktorlar transfer yapmıyor..
mesela benim doktorum umut bey hiç bana transfer yapmadı.. bu benim saydığım doktorlar dışında ben duymadım .. Semra Hn da yapıyor tabii, arkadaşlar da yazsın ..
ama bence içini ferah tut transferi çok iyi yapıyorlar.
benim kendi kadın doğumcum başka hastanede , çok güzel yerleştirilmiş der hep ..

Ben Pers günü kontrole gittim düzgüner soyadlı karı kocalar vardı başka tanıdık doktor gormedim bile

Senin hamile olmana coookkk sevindim canımmm darısı başıma inşallah
İnşallah canım daha kan testimi bugün yaptım umarım ikiye katlar..
benim korkum hep kalp atışları, onu da atlatırsak biraz rahatlarım ..
burası sana uğurlu gelecek inşallah canım , tez zamanda hayırlısıyla güzel keyifli gebeliklerimiz olsun inşallah..
sonrasında hayırlı sağlıklı bebeklerimiz..

Canim sendede adet sancisi ve cok uyuma oldumu transferden sonra ?

İnşallah sen de en koşa zamanda hayırlı haberlerini alırsın canım :)..
Sağol canım amin hatirliyorsundur beni. Başıma geleni. Ama bu merkez gerçekten çok içime sindi çok güzel ilgileniyorlar hiç paraci değiller transfer tarihim belli oldu bu sürecte kaç kere gittim geldim beş kuruş istemediler gidin parayı görüşün demediler. Florance nightingale ilk parayı konuşuyordu

Selam kizlar? benim transferim 26.02 deydi.
Ve bendede adet sancisi gibi sancilar var, ara ara gidip geliyolar. Ve abartmiyorum günde 15 saat uyuyorum sizde nasil?
Cnm cok yatmak iyi degil gezin evin icinde kan dolasimi icin benimde 5.gun adet agrim var merkeze yazdim normal dediler.artik ne olur bilememhayirlisi

Merhaba arkadaslar, bana da gecen ay rahim dinlendirme yapildi, adetimle transfer surecine gecicez insallah, ilk 2 deneme bulent tiras negatif sonuclandi, bu 3. Tup bebek denemem olacak ve gonul hocanin hastasiyim.
Sizlere bisey danismak istiyorum. 29 yasindayim, duzenli adet goruyorum bu sebeple natural transfer oneriyorlar bana. Ama nedense benim icime sinmiyor, sanki progesteron hormonu, yada kan sulandirici igneler bi tik daha tutma sansini arttiriyor gibime geliyor. Bu konuda ne dusunuyorsunuz, lutfen naturel yada ilacli yaptiranlar farki biraz anlatabilir mi?

Cnm cok yatmak iyi degil gezin evin icinde kan dolasimi icin benimde 5.gun adet agrim var merkeze yazdim normal dediler.artik ne olur bilememhayirlisi
Tabi orasi öyle transfer günü dinlendim sonra ertesi gün ucagim vardi. Yurtdisinda Yasiyorum ben. Simdide eve geldigimden beri uyuma istegi basladi. Ama adet sancisi biraz korkutti acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…