Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim sendede adet sancisi ve cok uyuma oldumu transferden sonra ?
Yok canım hatta ilk beş gün hiç en ufak sızı duymadım ve çok korktum tutmadı diye..
ama bu belirtiler tutunma belirtisi çoğu insanda oluyor bende hiç olmadı..
6. günden sonra hafif anlık bıçak saplanır ağrılar oldu.. sürekli değil..

Evet canım hatırlamaz mıyım, yaşadıklarını çok fazla yaşadığım için hem çok korkmuştum hem çok üzülmüştüm.. sürekli girip bakıyordum durumuna acaba nasılsın diye şükür dış gebelik olmadı..
evet bu merkezde para çok nadir konuşuluyor, ekstra işe yaramayan hiçbir şey de yaptırmazlar umut tacirliği de olmaz o yüzden doktorlar ümitli konuştuklarında güveniyorum etik ve dürüstler..
olabildiğince aynı doktora görünmeye çalış canım...

Cnm senin tutunma belirtilerin neydi anlatirmisin
Canım benim ilkinde ağrım olmuştu ilk tutunan gebeliğimde..
bu sefer ağrım olmadı çok korktum o yüzden hiçbir şey hissedemediklerini.
beşinci gün ve sonrası ani bıçak saplanır gibi ağrılar ama saniyelik ağrılar oldu..
göğüslerdeki dolgunluk ilaçlarla ilgili zaten. . Bir de gece terleme ben doğal da hamile kaldım onda da diğer düşüklerimde de gece çok terlediğimi farkettim..

Belgede yazıyor. Yüzde 20 tutarında ücret iadesi oluyor.
Evet okudum ama o raporsuz için geçerlidir, rapor olunca iade oluyor mu bu durumu yaşadım çünkü bahçecide. Raporlu olduğumdan iade etmediklerini söylediler. E böyle olunca raporlu olmanın bir faydası yok gibi birşey.

Nasıl yani ? Benim 1 tanecik embriyom var pgt Li bozulmuş olma ihtimali mi var Allahım korusun

Nasıl yani ? Benim 1 tanecik embriyom var pgt Li bozulmuş olma ihtimali mi var Allahım korusun
Yok canım Allah korusun.. bozulmamıştır tabii, öyle düşünme..
bu söylediğim herkes için geçerli değil, sadece bazı çok nadir vakalarda pgt işleminin embriyoyu zayıflatabileceğini söylemişlerdi.. zaten öyle olunca belli oluyor seninki temiz çıktıysa sonrasında niye bozulsun.. içini ferah tut..

2019 ocakta 2 yumurta toplandı genetiğe gidemeden elendiler 4.günde sonra nisanda 6 yumurta ama 2 tanesi kaldı genetiği geçemediler Yeditepe cem hocada denemiştim şimdi bu deneme için semra hocaya gidicem bakalım
Benden 3 OPU’dur 4’er tane yumurta toplanıyor 2 tanesi 5. Güne gidiyor ancak genetikten dönen yok... gerçekten anlamadım benim durumum da sizden çok farklı değil ama bana da şiddetle genetiği tavsiye ediyor Semra hoca ??

Natürel transfer dediklerinde de ilac ve progesteron jel kullaniyorsunuz. Kan sulandirici herkese standart verilmiyor pihtilasma olanlara veriliyor. yumurtanızın doğal yoldan ilaçsız gelişimi takip edilecek, çatlama iğnesi verecekler, prednol, rulid ve crinone jel verecekler.

Sizin sorununuz neydi tam olarak? Benim esimin anne baba amca çocuğu mesela 3 negatif, iki kimyasal gebeligik var. Sizde böyle bir akrabalık durumu var mı?

Göbegimin alti agriyo. Ve oturdugumda belimde batma oluyo. Sende?
Benimde
Cnm benimde 1 tane pgtli 4ab embriyom vardi simdi benimle insallah benimle kalir amin bizde transfer gunu gerildik ama yuzde yuz canli cozuldu.

Aaa oyle mi? Ben hic ilac vermiyorlar diye dusunuyordum. O zaman sadece estrofem verilmiyor ilacsiz transferde? Acikcasi kurumdan ve doktorlardan cok memnunum, ama %1 bile daha yuksek tutma ihtimali varsa ilacli transferi tercih ederim.

Ay ne güzel ya benden 4 tane toplanmıştı ama hiçbiri gitmedi 2. Günden ileriye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…