- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Yok canım hatta ilk beş gün hiç en ufak sızı duymadım ve çok korktumCanim sendede adet sancisi ve cok uyuma oldumu transferden sonra ?
Göbegimin alti agriyo. Ve oturdugumda belimde batma oluyo. Sende?Su anda bendede deli gibi sol karin agrisi var senin ne tarz agrin kasiklardami beldemi
Evet canım hatırlamaz mıyım, yaşadıklarını çok fazla yaşadığım için hem çok korkmuştum hem çok üzülmüştüm.. sürekli girip bakıyordum durumuna acaba nasılsın diye şükür dış gebelik olmadı..Sağol canım amin hatirliyorsundur beni. Başıma geleni. Ama bu merkez gerçekten çok içime sindi çok güzel ilgileniyorlar hiç paraci değiller transfer tarihim belli oldu bu sürecte kaç kere gittim geldim beş kuruş istemediler gidin parayı görüşün demediler. Florance nightingale ilk parayı konuşuyordu
Canım benim ilkinde ağrım olmuştu ilk tutunan gebeliğimde..Cnm senin tutunma belirtilerin neydi anlatirmisin
Evet okudum ama o raporsuz için geçerlidir, rapor olunca iade oluyor mu bu durumu yaşadım çünkü bahçecide. Raporlu olduğumdan iade etmediklerini söylediler. E böyle olunca raporlu olmanın bir faydası yok gibi birşey.Belgede yazıyor. Yüzde 20 tutarında ücret iadesi oluyor.
Nasıl yani ? Benim 1 tanecik embriyom var pgt Li bozulmuş olma ihtimali mi var Allahım korusunPgt yapılırken de bozulma olabiliyor ondan önermemiş olabilir canım..
tam emin değilim ama Ngs sanırım daha detaylı inceleyen bir test.. ama hangisinde embriyoya zarar verme olasılığı daha az bilmiyorum araştırmak lazım..
Canim bende PGT yaptirdim ve embryolarima cok sükür birsey olmadiNasıl yani ? Benim 1 tanecik embriyom var pgt Li bozulmuş olma ihtimali mi var Allahım korusun
Yok canım Allah korusun.. bozulmamıştır tabii, öyle düşünme..Nasıl yani ? Benim 1 tanecik embriyom var pgt Li bozulmuş olma ihtimali mi var Allahım korusun
Benden 3 OPU’dur 4’er tane yumurta toplanıyor 2 tanesi 5. Güne gidiyor ancak genetikten dönen yok... gerçekten anlamadım benim durumum da sizden çok farklı değil ama bana da şiddetle genetiği tavsiye ediyor Semra hoca ??2019 ocakta 2 yumurta toplandı genetiğe gidemeden elendiler 4.günde sonra nisanda 6 yumurta ama 2 tanesi kaldı genetiği geçemediler Yeditepe cem hocada denemiştim şimdi bu deneme için semra hocaya gidicem bakalım
Natürel transfer dediklerinde de ilac ve progesteron jel kullaniyorsunuz. Kan sulandirici herkese standart verilmiyor pihtilasma olanlara veriliyor. yumurtanızın doğal yoldan ilaçsız gelişimi takip edilecek, çatlama iğnesi verecekler, prednol, rulid ve crinone jel verecekler.Merhaba arkadaslar, bana da gecen ay rahim dinlendirme yapildi, adetimle transfer surecine gecicez insallah, ilk 2 deneme bulent tiras negatif sonuclandi, bu 3. Tup bebek denemem olacak ve gonul hocanin hastasiyim.
Sizlere bisey danismak istiyorum. 29 yasindayim, duzenli adet goruyorum bu sebeple natural transfer oneriyorlar bana. Ama nedense benim icime sinmiyor, sanki progesteron hormonu, yada kan sulandirici igneler bi tik daha tutma sansini arttiriyor gibime geliyor. Bu konuda ne dusunuyorsunuz, lutfen naturel yada ilacli yaptiranlar farki biraz anlatabilir mi?
Sizin sorununuz neydi tam olarak? Benim esimin anne baba amca çocuğu mesela 3 negatif, iki kimyasal gebeligik var. Sizde böyle bir akrabalık durumu var mı?Benden 3 OPU’dur 4’er tane yumurta toplanıyor 2 tanesi 5. Güne gidiyor ancak genetikten dönen yok... gerçekten anlamadım benim durumum da sizden çok farklı değil ama bana da şiddetle genetiği tavsiye ediyor Semra hoca ??
BenimdeGöbegimin alti agriyo. Ve oturdugumda belimde batma oluyo. Sende?
Cnm benimde 1 tane pgtli 4ab embriyom vardi simdi benimle insallah benimle kalir amin bizde transfer gunu gerildik ama yuzde yuz canli cozuldu.Nasıl yani ? Benim 1 tanecik embriyom var pgt Li bozulmuş olma ihtimali mi var Allahım korusun
Cnm senin harfleri neydi embriyinun transfer edilenCanim bende PGT yaptirdim ve embryolarima cok sükür birsey olmadi
Akrabalık yok.. eşim ve ben genetik testlerimiz temiz... erkek faktörü de yok yani elle tutulur tek neden yaş faktörü olabilir 42Sizin sorununuz neydi tam olarak? Benim esimin anne baba amca çocuğu mesela 3 negatif, iki kimyasal gebeligik var. Sizde böyle bir akrabalık durumu var mı?
Aaa oyle mi? Ben hic ilac vermiyorlar diye dusunuyordum. O zaman sadece estrofem verilmiyor ilacsiz transferde? Acikcasi kurumdan ve doktorlardan cok memnunum, ama %1 bile daha yuksek tutma ihtimali varsa ilacli transferi tercih ederim.Natürel transfer dediklerinde de ilac ve progesteron jel kullaniyorsunuz. Kan sulandirici herkese standart verilmiyor pihtilasma olanlara veriliyor. yumurtanızın doğal yoldan ilaçsız gelişimi takip edilecek, çatlama iğnesi verecekler, prednol, rulid ve crinone jel verecekler.
Nasil yani ne harfleri? Bana sadece 5AA dedilerCnm senin harfleri neydi embriyinun transfer edilen
Ay ne güzel ya benden 4 tane toplanmıştı ama hiçbiri gitmedi 2. Günden ileriye.Benden 3 OPU’dur 4’er tane yumurta toplanıyor 2 tanesi 5. Güne gidiyor ancak genetikten dönen yok... gerçekten anlamadım benim durumum da sizden çok farklı değil ama bana da şiddetle genetiği tavsiye ediyor Semra hoca ??
Evet ama maalesef pek bir işe yaramıyorAy ne güzel ya benden 4 tane toplanmıştı ama hiçbiri gitmedi 2. Günden ileriye.
Gönül hanımKızlar merhaba transferinizi hangi doktorlar yaptı yazar mısınız acaba
Siz ne güzel gençsiniz... denemek için daha uzun yıllarınız var bu büyük bir avantajAy ne güzel ya benden 4 tane toplanmıştı ama hiçbiri gitmedi 2. Günden ileriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?