Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Menekşe hanıma sorun isterseniz. O konuda bilgim yok.

Aaa oyle mi? Ben hic ilac vermiyorlar diye dusunuyordum. O zaman sadece estrofem verilmiyor ilacsiz transferde? Acikcasi kurumdan ve doktorlardan cok memnunum, ama %1 bile daha yuksek tutma ihtimali varsa ilacli transferi tercih ederim.
Hastane ve doktorlardan yana içiniz ferah olsun gerçekten titizlikle çalışıyorlar. Ilacli transfer dedikleri yumurtası kendiliğinden gelişmeyen ya da yeteri kadar büyümeyen durumlarda oluyor sanırım. Sizin öyle bir durumunuz yoksa ilaçsız daha iyi vücuda çok müdahale olmamış olur. Benim burada iki transferim de natürel ikisi de tuttu sonradan kimyasal da olsa sağlık olsun herşey içime siniyor

Aaa oyle mi? Ben hic ilac vermiyorlar diye dusunuyordum. O zaman sadece estrofem verilmiyor ilacsiz transferde? Acikcasi kurumdan ve doktorlardan cok memnunum, ama %1 bile daha yuksek tutma ihtimali varsa ilacli transferi tercih ederim.
Estrofem de rahim kalinlasmasiyla ilgili. Bir sıkıntı yoksa onu da vermiyorlar herşey gönlünüzce olsun insallah yolunda gitsin

Eveet o konuda gercekten icim rahat cok sukur, Maslak Acibademden sonra burada ilk tedavim olacak ama bu sefer daha umitliyim nedense..
İnsallah sizin de en kisa zamanda buradan guzel haberlerinizi aliriz, bayadir takip ediyordum bu formu okuyordum, Rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin insAllah

Amiiin Rabbim hepimize en hayırlısını en güzelini nasip etsin insallah. Ben 1 sene kadar ara vereceğim, küllerimden doğmak için biraz moral depolayacağım

Canim insallah.. bende 28 tane yumurta toplandi ve 11 tanesi 5AA dediler bana simdide bekliyorum insallah bebisim tutunmustur. Allah isteyen herkeze nasip etsin
Transferden hemen sonra mı uçtunuz. Bende yurt dışındayım. Bir hafta kalsam mı diye düşünüyorum.

Transferden hemen sonra mı uçtunuz. Bende yurt dışındayım. Bir hafta kalsam mı diye düşünüyorum.
Benim doktorum bana transfer günü dinlen ertesi gün ucabilirsin dedi. Ztn bebis ilk 3-5 saate tutunuyomus heralde. Yani canim benim transfer 26.02 daydi 27.02 de geri uctum. Sadece transfer günü hep yattim yoksa normal hayatima devam ediyorum. Sizin transfer günü ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…