Masallah seninki daha iyi embriyo cnm saglikla tutunsunNasil yani ne harfleri? Bana sadece 5AA dediler
Çözünürken yüzde 3 bozulma ihtimali varmış. Benim 1 tane pgtli embriyom yüzde 20 oranında canlılığını yitirdi.Nasıl yani ? Benim 1 tanecik embriyom var pgt Li bozulmuş olma ihtimali mi var Allahım korusun
Menekşe hanıma sorun isterseniz. O konuda bilgim yok.Evet okudum ama o raporsuz için geçerlidir, rapor olunca iade oluyor mu bu durumu yaşadım çünkü bahçecide. Raporlu olduğumdan iade etmediklerini söylediler. E böyle olunca raporlu olmanın bir faydası yok gibi birşey.
Canim insallah.. bende 28 tane yumurta toplandi ve 11 tanesi 5AA dediler bana simdide bekliyorum insallah bebisim tutunmustur. Allah isteyen herkeze nasip etsinMasallah seninki daha iyi embriyo cnm saglikla tutunsun
Ohh çok şükür aman olmasınAkrabalık yok.. eşim ve ben genetik testlerimiz temiz... erkek faktörü de yok yani elle tutulur tek neden yaş faktörü olabilir 42
Hastane ve doktorlardan yana içiniz ferah olsun gerçekten titizlikle çalışıyorlar. Ilacli transfer dedikleri yumurtası kendiliğinden gelişmeyen ya da yeteri kadar büyümeyen durumlarda oluyor sanırım. Sizin öyle bir durumunuz yoksa ilaçsız daha iyi vücuda çok müdahale olmamış olur. Benim burada iki transferim de natürel ikisi de tuttuAaa oyle mi? Ben hic ilac vermiyorlar diye dusunuyordum. O zaman sadece estrofem verilmiyor ilacsiz transferde? Acikcasi kurumdan ve doktorlardan cok memnunum, ama %1 bile daha yuksek tutma ihtimali varsa ilacli transferi tercih ederim.
Estrofem de rahim kalinlasmasiyla ilgili. Bir sıkıntı yoksa onu da vermiyorlarAaa oyle mi? Ben hic ilac vermiyorlar diye dusunuyordum. O zaman sadece estrofem verilmiyor ilacsiz transferde? Acikcasi kurumdan ve doktorlardan cok memnunum, ama %1 bile daha yuksek tutma ihtimali varsa ilacli transferi tercih ederim.
Eveet o konuda gercekten icim rahat cok sukur, Maslak Acibademden sonra burada ilk tedavim olacak ama bu sefer daha umitliyim nedense..Hastane ve doktorlardan yana içiniz ferah olsun gerçekten titizlikle çalışıyorlar. Ilacli transfer dedikleri yumurtası kendiliğinden gelişmeyen ya da yeteri kadar büyümeyen durumlarda oluyor sanırım. Sizin öyle bir durumunuz yoksa ilaçsız daha iyi vücuda çok müdahale olmamış olur. Benim burada iki transferim de natürel ikisi de tuttusonradan kimyasal da olsa sağlık olsun herşey içime siniyor
Amiiin Rabbim hepimize en hayırlısını en güzelini nasip etsin insallah. Ben 1 sene kadar ara vereceğim, küllerimden doğmak için biraz moral depolayacağımEveet o konuda gercekten icim rahat cok sukur, Maslak Acibademden sonra burada ilk tedavim olacak ama bu sefer daha umitliyim nedense..
İnsallah sizin de en kisa zamanda buradan guzel haberlerinizi aliriz, bayadir takip ediyordum bu formu okuyordum, Rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin insAllah
Yüzde yirmi yüksek bir oran . Peki sonrasında ne oldu ? O embriyoyu transfer ettiler mi tuttu mu ?Çözünürken yüzde 3 bozulma ihtimali varmış. Benim 1 tane pgtli embriyom yüzde 20 oranında canlılığını yitirdi.
O ve 1 pgtli daha transfer ettiler tutmadı ama benim rahim yeterli değil.Yüzde yirmi yüksek bir oran . Peki sonrasında ne oldu ? O embriyoyu transfer ettiler mi tuttu mu ?
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah, dogru zaman cok onemliAmiiin Rabbim hepimize en hayırlısını en güzelini nasip etsin insallah. Ben 1 sene kadar ara vereceğim, küllerimden doğmak için biraz moral depolayacağım
Rahim yeterli değilse bununla ilgili bir tedbir alınmadı mı ?O ve 1 pgtli daha transfer ettiler tutmadı ama benim rahim yeterli değil.
Alındı. Gelebildiği nokta bu.Rahim yeterli değilse bununla ilgili bir tedbir alınmadı mı ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun .Alındı. Gelebildiği nokta bu.
AminAllah hepimizin yardımcısı olsun .
Transferden hemen sonra mı uçtunuz. Bende yurt dışındayım. Bir hafta kalsam mı diye düşünüyorum.Canim insallah.. bende 28 tane yumurta toplandi ve 11 tanesi 5AA dediler bana simdide bekliyorum insallah bebisim tutunmustur. Allah isteyen herkeze nasip etsin
Benim doktorum bana transfer günü dinlen ertesi gün ucabilirsin dedi. Ztn bebis ilk 3-5 saate tutunuyomus heralde. Yani canim benim transfer 26.02 daydi 27.02 de geri uctum. Sadece transfer günü hep yattim yoksa normal hayatima devam ediyorum. Sizin transfer günü ne zaman?Transferden hemen sonra mı uçtunuz. Bende yurt dışındayım. Bir hafta kalsam mı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?