Ben yanlis anlamisim anlik sevindik ama onda zaten cift cizgi cikiyormusBirini bana bisey desin ovulasyon testiyle gebelik testi pozitif cikti kizlar olurmuki onla
Bir aksilik olmaz ise salı günü. Transfer sabahdan mı oldu akşam üstü mü? Hep mi yattınız?Benim doktorum bana transfer günü dinlen ertesi gün ucabilirsin dedi. Ztn bebis ilk 3-5 saate tutunuyomus heralde. Yani canim benim transfer 26.02 daydi 27.02 de geri uctum. Sadece transfer günü hep yattim yoksa normal hayatima devam ediyorum. Sizin transfer günü ne zaman?
Benimde kafam karıştı ama ben pgt yapılmasını isticem inşallah bu sefer genetikten sağlam gelicek diye olumlu düşünmek istiyorum siz 3 kerede semra hocada mı denedinizBenden 3 OPU’dur 4’er tane yumurta toplanıyor 2 tanesi 5. Güne gidiyor ancak genetikten dönen yok... gerçekten anlamadım benim durumum da sizden çok farklı değil ama bana da şiddetle genetiği tavsiye ediyor Semra hoca ??
Birde ilaç kullanıyormusunuz ??Benim doktorum bana transfer günü dinlen ertesi gün ucabilirsin dedi. Ztn bebis ilk 3-5 saate tutunuyomus heralde. Yani canim benim transfer 26.02 daydi 27.02 de geri uctum. Sadece transfer günü hep yattim yoksa normal hayatima devam ediyorum. Sizin transfer günü ne zaman?
Evet crinone jel,estrofen, folik asit ve kan sulandirici hap. Sizin doktorunuz kim?Birde ilaç kullanıyormusunuz ??
Gönül hanım dı sizinEvet crinone jel,estrofen, folik asit ve kan sulandirici hap. Sizin doktorunuz kim?
Ay iğne vermemişler bana da vermezler inşallah burada yaptırmak sıkıntı olur gibi geliyor.Evet crinone jel,estrofen, folik asit ve kan sulandirici hap. Sizin doktorunuz kim?
Evt igne yoktu allahtan:) crinone jel Yurtdisindada var ama ben Istanbuldan aldim gelirken 1 paket dahaAy iğne vermemişler bana da vermezler inşallah burada yaptırmak sıkıntı olur gibi geliyor.
Soner bey.. transferimide Yücel bey yaptiGönül hanım dı sizin
Aksam saat 18:00 da transferim oldu 30 dk yat dedi doktorum sonra giderbilirsin deri o gün direk otele gidip yattim ertesi gün 10/00 kadar.Bir aksilik olmaz ise salı günü. Transfer sabahdan mı oldu akşam üstü mü? Hep mi yattınız?
Vardır mutlaka ama iğne olursa benim doktorum 1 saat uzakta zor olabilir deEvt igne yoktu allahtan:) crinone jel Yurtdisindada var ama ben Istanbuldan aldim gelirken 1 paket daha
Bende aynı nı yaparım. İnşallah herşey yolunda gider de. :) otele yakınmıydı uzakmıydı yürüdünüz mü?Aksam saat 18:00 da transferim oldu 30 dk yat dedi doktorum sonra giderbilirsin deri o gün direk otele gidip yattim ertesi gün 10/00 kadar.
Ben 34 yazın 35 olcam. O kadar da genç değilimSiz ne güzel gençsiniz... denemek için daha uzun yıllarınız var bu büyük bir avantajeninde sonunda sağlıklı yumurtayı bulabilirsiniz
Vardır mutlaka ama iğne olursa benim doktorum 1 saat uzakta zor olabilir de
Benim 2 tane var 6a 4a 10 tane toplanmıştı 2 tane kaldı. Pgt liBende vermedi sadece o söyledigim ilaclari almami istedi. Sizin embryonusun kalitesi nasil?
Dün transferim yapıldı gece regl sancisiyla uyandım bence normal biseyKizlar 6.gunden siddetli adet agrilariyla gunaydin
Ben 34 yazın 35 olcam. O kadar da genç değilim
Siz ne güzel gençsiniz... denemek için daha uzun yıllarınız var bu büyük bir avantajAy ne güzel ya benden 4 tane toplanmıştı ama hiçbiri gitmedi 2. Günden ileriye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?