Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bir aksilik olmaz ise salı günü. Transfer sabahdan mı oldu akşam üstü mü? Hep mi yattınız?

Benimde kafam karıştı ama ben pgt yapılmasını isticem inşallah bu sefer genetikten sağlam gelicek diye olumlu düşünmek istiyorum siz 3 kerede semra hocada mı denediniz

Birde ilaç kullanıyormusunuz ??

Aksam saat 18:00 da transferim oldu 30 dk yat dedi doktorum sonra giderbilirsin deri o gün direk otele gidip yattim ertesi gün 10/00 kadar.
Bende aynı nı yaparım. İnşallah herşey yolunda gider de. :) otele yakınmıydı uzakmıydı yürüdünüz mü?

Arkadaşlar dün transferimi gönül hanım yaptı. 17.30 da yapılacaktı 18.20 de aldılar transferden sonra odama çıktım 15 dk sonra lavaboya kalktım biraz dinlenip çıkmak zorunda kaldım çünkü katta kimse kalmamıştı .Hemşirede yatıya kalsaydın gibi demsek bir cümle kurdu en sona bırakmaları sanki benim suçum trafik vardı 2.5 saatte evimize geldik hemen jelimi sıktım yürüdüm oturarak yemegimi yedim .uyumuşum gece Ben hep sağıma yatarım eşim sürekli sırt üstü çevirdi uykum kaçtı Uyku pozisyonunun önemi var mıdır sizce a

Ben 34 yazın 35 olcam. O kadar da genç değilim
Ay ne güzel ya benden 4 tane toplanmıştı ama hiçbiri gitmedi 2. Günden ileriye.
Siz ne güzel gençsiniz... denemek için daha uzun yıllarınız var bu büyük bir avantaj eninde sonunda sağlıklı yumurtayı bulursunuz
Gerçekten daha genç olduğunuzu zannettmiştim..tehlikeli sınıra gelmişsiniz artık Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…