Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu aşamada uyku pozisyonu hiç önemli değil,gebelik olursa insallah, ilerleyen aylarda üçüncü dördüncü aydan sonra sola yatmak oneriliyor, bebege kan akışı daha sağlıklı olsun diye.

Hadi hayırlısı kalbini bozma tutacaksa herşekilde tutar sen dua et.

Birini bana bisey desin ovulasyon testiyle gebelik testi pozitif cikti kizlar olurmuki onla
Ben gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim canım.sonra gebelik testi yapmıştım oda silik pozitif çıkmıştı. Adetime iki gün kalaydı. Sen transfermi oldun canım.eger çatlama iğnesi falan olmadıysan büyük ihtimalle pozitiftir

Cnm en bastakini aksam yaptim ikincisini 10.30 da sabah digerlerinide demin yaptim ama okuduklarima gore c ve t cizgisi ayni koyulukta olmaliymis en yakin 2.si oluyor

Cnm en bastakini aksam yaptim ikincisini 10.30 da sabah digerlerinide demin yaptim ama okuduklarima gore c ve t cizgisi ayni koyulukta olmaliymis en yakin 2.si oluyor
Evet canım aynı koyulukta olması gerekiyor c ile t nin. Ama eğer gebelik varsa ovulasyon testi her gün biraz daha koyulaşıyor. Yarın aynı saatte yine yap.eger bugünküne göre koyulasiyorsa inşallah pozitif olacaktır sonucun. Bak ben gebeligimi öğrendiğim ovulasyon testimi atayım sana bakarsın

Inşallah canım teşekkür ederim çok kasik agrım var sanki regl sancısı daha 1 gün bile olmadı transfer olalı benim normalde reglimden 1 hafta önce hep lekem gelirdi biraz endişeliyim aklıma kötü şeyler getirmek istemiorum ama ne biliyim
Transferin hayırlı olsun canım. Rabbim inşallah pozitif görmeyi nasip etsin

56 yazan lh testini adete iki gün kala yapmıştım.kan testim 56 çıkmıştı. 10. Yazanda adetin onuncu günü yaptığım testlerdi.sirf ovulasyon testinin gebeliği gösterdiğini ispatlamak için yapmıştım

Cnm bhcg baktirdigin 10.gunden sonramiydi oncemiydi
Önceydi canım.beta hcg 56 iken ovü testimin üzerinde gülen yüz çizdim.56 çıktığında adete iki gün vardı.10.gün yazanların biri li testi biri gebelik testi yani aderimi 10 gun gecmisti.10 Yazdıklarımda beta hcg 300 lerdeydi ve çok koyuydu. Ama gebeliğin ilk günlerinde ovü testi hemen hemen aynı koyulukta çıkıyor.biraz karışık oldu umarım aciklayabilmisimdir

Canım ben naturel transferde sadece bir kaç gün estorfem kullanmıştım. Başak’a ilaç kullanmadım. Progesteron vermediler. Ve çok güzel bir süreçti. Pozitif sonuçlandı çok şükür. Öyle korkmana gerek yok. Tutacağı varsa tutuyor zaten. Yani eğer onlar öneriyorsa güven onlara. En doğru kararı verdiklerini düşünüyorum. İnşallah sen de pozitif sonucu alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…