Amin insallah cok tesekkur ederim cevabiniz icinCanım ben naturel transferde sadece bir kaç gün estorfem kullanmıştım. Başak’a ilaç kullanmadım. Progesteron vermediler. Ve çok güzel bir süreçti. Pozitif sonuçlandı çok şükür. Öyle korkmana gerek yok. Tutacağı varsa tutuyor zaten. Yani eğer onlar öneriyorsa güven onlara. En doğru kararı verdiklerini düşünüyorum. İnşallah sen de pozitif sonucu alırsın
Bir arkadaş vardı forumdan o da yavrusunu kucağına aldı. Çok örnekleri var canım. Rahat ol. Pozitif ol. Yaşa takılma. Bir yumurta yetiyor nasip olduktan sonra. Sayıdan ziyade yumurta kalitesi önemli. Beslenmeni düzenle. İnşallah Rabbim yavrunu nasip eder.Kızlar içinizde 42 yada 43 yaşlarında semra hocada deneyip olumlu sonuçla doğum yapan varmı ☺
Mesajınızı şimdi gördüm kusura bakmayınBenimde kafam karıştı ama ben pgt yapılmasını isticem inşallah bu sefer genetikten sağlam gelicek diye olumlu düşünmek istiyorum siz 3 kerede semra hocada mı denediniz
amin canım inşallahTeşekkür ederim canlar inş bu sefer pozitifi görürüm
Bir arkadaş vardı forumdan o da yavrusunu kucağına aldı. Çok örnekleri var canım. Rahat ol. Pozitif ol. Yaşa takılma. Bir yumurta yetiyor nasip olduktan sonra. Sayıdan ziyade yumurta kalitesi önemli. Beslenmeni düzenle. İnşallah Rabbim yavrunu nasip eder.
Canım dediğin gibi Rabbim nasip edecekse hüç bür şey engel değil. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı kolaylıkla nasip etsin hepimiz içinBir arkadaş vardı forumdan o da yavrusunu kucağına aldı. Çok örnekleri var canım. Rahat ol. Pozitif ol. Yaşa takılma. Bir yumurta yetiyor nasip olduktan sonra. Sayıdan ziyade yumurta kalitesi önemli. Beslenmeni düzenle. İnşallah Rabbim yavrunu nasip eder.
Kızlar eski takip ettiğim forumda transfer sonrası için arkadaş bir şeyler paylaşmıştı tecrübelerinden yararlanarak belki işimize yarar burada bulunsun.
ALINTIDIR.
Transfer olan arkadaşlarım için naçizane tavsiyeler;
Kivi, çiğ badem, ananas, avakado, yumurta, süt, yoğurt, dut kurusu, muz, mango, bol bol su, ayrıca peynir zeytin ton balığı somon ve palamut balığı tüketin ve özellikle akdeniz usulü beslenin. İlikli kemik suyu, tedavi öncesi ve sonrası (transfer sonrası) çok faydalı bilginiz olsun.
Salam sucuk pastırma yemek yasak. Çok yağlı yemekten kaçınılmalı. Maydonoz taze nane çok fazla tüketilmemeli. Bitki çayları, kahve içilmemeli çay ise çok açık günde 1-2 bardak içilebilir. Ağrı kesici almayın dr söylemediği sürece (ve parol) dışında. İlaçları saati saatine alın. İlk üç gün dinlenerek geçirin.
Merdiven inip çıkmak, yürümek, öksürmek, hapşırmak..vs hiç bir zararı yok. Embriyo zaten sabit yerinde durmuyor kendine yuvalanacak yer arıyor.
Banyoda uzun kalmayın ılık su ile ayakta yıkanın.
5. Gün transferi sonrası tutunma transfer günü ya da ertesi 2 gün içinde olur.
3. Gün transferinde ise tutunma transfer sonrası 3. 4. günlerde olabilir.
Uyurken sağa sola dönmekten bir şey olmaz, yan yatmakta faydalı sürekli dümdüz yatmak zorunluluğu yok. Arada evin içinde küçük yürüyüşler iyi gelir.
Tamamen hareketsiz kalınmamalı kan akışı sağlanmalı.
Yükseğe uzanmayın, ani eğilip kalkmayın ağır kaldırmak yasak. (Bunların kanıtlanmışlığı yok ancak psikolojik açıdan soru işareti olmaması adına dikkat edilmeli).
Stresten kesinlikle kaçınılmalı. En uzak durulması gereken stres! Üşütmemeye çalışın enfeksiyonlu kişilerden kesinle uzak drumali
Rica ederim canım benim rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinÇok faydalı bilgiler canım teşekkür ederiz
Canim eğer yorulduysan en güzeli yaparsın ama çok ta arayı açmamaya bak yinede...sizde ki sorun neydi canım bi de yas kaç ?Amiiin Rabbim hepimize en hayırlısını en güzelini nasip etsin insallah. Ben 1 sene kadar ara vereceğim, küllerimden doğmak için biraz moral depolayacağım
Senin bugun 7.gununmu bugun benimde oyleMerhaba arkadaşlar 9. Gun beta hcg değeri kaclarda olması gerekiyor bir de 7. Günde çıkar mi acaba
80,90 lar iyi galiba ama çok daha düşük olup gebeliği sağlıklı ilerleyenler de var.Ben sekizinci gün kan vermiştim çıkmıştı,yedinci günde çıkar ama düşük değer çıkarsa sonrasında beklemek çok stresli olabilir,gününde kan vermek en sağlıklısı benveMerhaba arkadaşlar 9. Gun beta hcg değeri kaclarda olması gerekiyor bir de 7. Günde çıkar mi acaba
Teşekkür ederim80,90 lar iyi galiba ama çok daha düşük olup gebeliği sağlıklı ilerleyenler de var.Ben sekizinci gün kan vermiştim çıkmıştı,yedinci günde çıkar ama düşük değer çıkarsa sonrasında beklemek çok stresli olabilir,gününde kan vermek en sağlıklısı benve
Bugün benim 4. Gun ama heyecanlanyımSenin bugun 7.gununmu bugun benimde oyle
bende tek gen hastalık taşıyıcılıgı var o yüzden tüp bebek setup ve transfer dondurma pgt dahil35 bini bulur dediler maksimum dolar usulu tahliller. ama tüp bebk 9250 raporsuz ilaç hariç şimdilik bunu diyeblrm.yücel bey çok çok iyi bir doktor.ben saglıkcıyım bütün süreci çok iyi biliyor olmama ragmen tek tek anlatıyor herşeyi.sen ön görüşmeye gittin mi canım ben geç gördüm mesajınıCanim ne kadar a çıkıyor memorialde peki ne kadar a anlaştınız bende yarın arıcam ön görüşme için
Genetik test mi yaptırdınız ? Hangi hastanede yapıldı?bende tek gen hastalık taşıyıcılıgı var o yüzden tüp bebek setup ve transfer dondurma pgt dahil35 bini bulur dediler maksimum dolar usulu tahliller. ama tüp bebk 9250 raporsuz ilaç hariç şimdilik bunu diyeblrm.yücel bey çok çok iyi bir doktor.ben saglıkcıyım bütün süreci çok iyi biliyor olmama ragmen tek tek anlatıyor herşeyi.sen ön görüşmeye gittin mi canım ben geç gördüm mesajını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?