Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de cuma günü transfer oldum canım ilk gecemde bile sırt üstü yatamadım sağa sola sürekli döndüm bi ara yüz üstü dönmüşüm eşim sabaha kadar beni düzeltti. Unutup gerindifkmde oluyor napayım unutuyorum.Bacaklarimi neredeyse ağzıma getirecem o şekilde uzanıyorum çok stresli. Bende hiç belirti yok ama buradaki arkadaşlarım belirti arama dediker zaten en ufak bi harekette yok.insallah güzel sonuçlanır

Sirt ustu mu yatmak gerekiyormus onu bilmiyordum ben de dondum hep. Amin insallah guzel sonuclanir hepimizin tum isteyenlerin

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.. Aranizda memorialde lenfosit aşısı olanlar varmı. Varsa nasıl yapılıyor anlatır misiniz.ucreti ne kadar ve ne kadar sürüyor

Kizlar transfer sonrasi bugun 11.gunum ama uykum yok herkes uykun gelir diyodu yazabilirmi bilen

Bence kendinizi bu kadar kısıtlamayın şuan nokta kadar büyüklükte sağa sola ya fa yüz üstü yatmaniz ona zarar vermez ama bu kaygılı haliniz stres hormonlarınızı çoğaltır. Özellikle eşiniz sizi rahatlatması lazım, uyurken sizi düzeltmesi kötü niyetli olmasa da sizi daha çok strese sokar diye düşünüyorum

Arkadaşlar 300 ünite lik kalem gonal f kullanan var mı? İçinden kaç ünite çıkıyor? Bilginiz var mı?
350-400 civarı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 225 vuruluyordum ben 185 ünite ya da 135 ünite kalmıştı gibi kalmış aklimda

Kizlar transfer sonrasi bugun 11.gunum ama uykum yok herkes uykun gelir diyodu yazabilirmi bilen
4 hamilelik yaşadım, sonuncu da kucağıma aldım oğlumu çok şükür. Hepsinde ortak belirtim aşırı dinç uykusuz olmamdi.
Doğuma kadar da bu şekilde devam etti sonunda. Anormal bir durum yok yani, hormonun sende etkisi böyle demek.ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…