- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Kızlar ben de transferimi pzt günü oldum ve hiçbir şey hissetmiyorum. Başkaları yazardı 2. gün bişey hissetmiyorum diye kendi kendime derdim ne kadar evham yapıyorlar insan 2 günde ne hissetsin diye ama ben de şimdi o durumlara düştüm:) Bir de herkes bel ağrılarından fln bahsediyordu hakikaten bende hiçbir şey olmadı. Bir de gerinme uzanma yasak dediler ben iki gecedir uykumda bir taraftan öbür tarafa dönerken gerinip duruyorum ve gerindiğimi anlar anlamaz uyanıyorum. Muhtemelen her zaman yaptığım bir şeydi de şimdi fark ettim. Elimde değil. İnşallah kötü etkilemiyordur=((
Sirt ustu mu yatmak gerekiyormus onu bilmiyordum ben de dondum hep. Amin insallah guzel sonuclanir hepimizin tum isteyenlerinBen de cuma günü transfer oldum canım ilk gecemde bile sırt üstü yatamadım sağa sola sürekli döndüm bi ara yüz üstü dönmüşüm eşim sabaha kadar beni düzeltti. Unutup gerindifkmde oluyor napayım unutuyorum.Bacaklarimi neredeyse ağzıma getirecem o şekilde uzanıyorum çok stresli. Bende hiç belirti yok ama buradaki arkadaşlarım belirti arama dediker zaten en ufak bi harekette yok.insallah güzel sonuçlanır
Bilgi icin cok tesekkur ederimEvet maalesef o sentetik formda olan, eczaciniza metilfolat form folik asit derseniz verir size? Ocean, venatura, folidaysM, osende gibi markaları alabilirsiniz
Bence kendinizi bu kadar kısıtlamayın şuan nokta kadar büyüklükte sağa sola ya fa yüz üstü yatmaniz ona zarar vermez ama bu kaygılı haliniz stres hormonlarınızı çoğaltır. Özellikle eşiniz sizi rahatlatması lazım, uyurken sizi düzeltmesi kötü niyetli olmasa da sizi daha çok strese sokar diye düşünüyorumBen de cuma günü transfer oldum canım ilk gecemde bile sırt üstü yatamadım sağa sola sürekli döndüm bi ara yüz üstü dönmüşüm eşim sabaha kadar beni düzeltti. Unutup gerindifkmde oluyor napayım unutuyorum.Bacaklarimi neredeyse ağzıma getirecem o şekilde uzanıyorum çok stresli. Bende hiç belirti yok ama buradaki arkadaşlarım belirti arama dediker zaten en ufak bi harekette yok.insallah güzel sonuçlanır
Rica ederim, şifa olsunBilgi icin cok tesekkur ederim
Ben yan da yattim cnm onlar sorun degil iyi haberlerleSirt ustu mu yatmak gerekiyormus onu bilmiyordum ben de dondum hep. Amin insallah guzel sonuclanir hepimizin tum isteyenlerin
350-400 civarı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 225 vuruluyordum ben 185 ünite ya da 135 ünite kalmıştı gibi kalmış aklimdaArkadaşlar 300 ünite lik kalem gonal f kullanan var mı? İçinden kaç ünite çıkıyor? Bilginiz var mı?
350 çıktı350-400 civarı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 225 vuruluyordum ben 185 ünite ya da 135 ünite kalmıştı gibi kalmış aklimda
4 hamilelik yaşadım, sonuncu da kucağıma aldım oğlumu çok şükür. Hepsinde ortak belirtim aşırı dinç uykusuz olmamdi.Kizlar transfer sonrasi bugun 11.gunum ama uykum yok herkes uykun gelir diyodu yazabilirmi bilen
Çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah arkandan ben ve bütün transfer olanların güzel haberi de gelsin inşallahMerhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
Sen ne durumdasın nasıl gidiyor?? Var mı acı sızı??Maşallah canim benim o kadar sevindim kiSağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah
Ben kalkmıştımKızlar çok merak ettim geçen kandil akşamı kimler gece namazına kalkmıştı benimle beraber. Herkes yazsın.
Yok canım dün sadece regl sancim vardı bugün sadece şişkinlik var karnımda sen nasilsinSen ne durumdasın nasıl gidiyor?? Var mı acı sızı??
Bende de bir belirti yok. Bugün evime dönüyorum. Yolculuk var:) ğnşallah güzel haberler veririz biribirimizeYok canım dün sadece regl sancim vardı bugün sadece şişkinlik var karnımda sen nasilsin
Inşallah canım yolunuz açık olsun dikkatli gidinBende de bir belirti yok. Bugün evime dönüyorum. Yolculuk var:) ğnşallah güzel haberler veririz biribirimize
Allah razı olsun canimTransfer olan arkadaşlarım Hepinizden hayırlı güzel haberler bekliyorum. Duacınızım.
Çok teşekkürler..Almanya da .Inşallah canım yolunuz açık olsun dikkatli gidinnerede yasiyordun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?