Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sen naptın canım bu ay gitmedin galiba
Hayır canım ben daha başlayamadım. Ben opu sonrası adetlerde sorun yaşadım. Hiç yoğunlaşmadı adetin 3. Gününü bulamadım oldum mu olmadım mı anladım. 18/19 günde bir kanamam oldu. Tahlil falan yaptılar sorun görünmüyor ama neden böyle oldu anlam da veremedik. Bir sonraki yoğun kanamayı bekliyoruz. Benim transferler hep böyle gecikiyor. Hayırlısı artık. Siz ne yapıyorsunuz? Meleğimiz nasıl?

Geç olsun güç olmasın canım

Soğan suyu iyi geliyor düzene sokuyor adeti yine öyle olursan ki inşaAllah normale döner soğan kürü dene derim..

İyi nolsun bizde bu minnak kızla uğraşıyoruz gecemiz gündüzümüz o oldu
Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Kist oluşuyor bazen soğan kürü ondan da korkuyorum. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Kızlar umut göktürk nasıl giden var mı? Randevu almak istedim ona verdiler en erken.
Ben de umut beye gidiyorum .. bir sıkıntı yaşamadım..
gözlemlediğim kadarıyla Semra hnla irtibatı iyi.. ben odaya girdiğimde hep kafasına takılan bir şeyi ona soruyor veya odadan çıkıp cep telefonundan onunla görüşüyor .. o yüzden benim hoşuma gidiyor..
diğer Arkadaşlar yazsın ama bir kaç fikir al bence..

Kızlar umut göktürk nasıl giden var mı? Randevu almak istedim ona verdiler en erken.

biz ilk gorusmeye gittigimizde Umut beye randevu vermislerdi. Cok sakin konuskan biri, birlikte form doldurduk ve cok rahattik doktorun yaninda esimde bende :) tedaviye basladigimizda tekrar Umut beye randevu istedik fakat 1 hafta izinde oldugu icin Yucel beye vermislerdi. Enerjinizin tutmasi ve doktorun yaninda rahat hissetmeniz cok onemli, insallah olumlu sonuclar alirsiniz

Evet canım öyle bir riski var ben ilk denedigim ay çok güzel yoğun kanamam gelmişti sonradan hep yaptigimda kist oluştu ve regl miktarım azdı. Ben kanama sokulsun istedigimde kekik kaynatıp içiyorum hep istersen bi araştır.Lekelenmem basladiginda içiyordum
Kist oluşuyor bazen soğan kürü ondan da korkuyorum. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Teşekkürler canım saol. Değiştirdim Beril hanım aldım şimdi sen böyle deyince tekrar umut beye alasım geldi.

Teşekkürler canım saol. Değiştirdim Beril hanım aldım şimdi sen böyle deyince tekrar umut beye alasım geldi.

:))) kafani karistirmak istemezdim. Valla bence doktorlarin hepsi cok iyiler, zaten Semra haminin haberi olmadan hicbirsey yapilmiyor. Benim enerjim Gonul hanimla tutmamisti mesela :) . Hislerinle hareket et bence, sonucta iki gunde bir gorusuceksin doktorla, yaninda rahat hissetmen ve doktoruna guvenmen cok onemli

Canım benim doktorum Gönül Hanımdı, ama opudan önce 4 ya da 5 kere muayaneye gitmiştim 2 3 kere Gönül Hanım girebildi mesela bir muayenem pazar gününe denk geldi Gönül Hanım yoktu İpek Hanım girdi, sonra 1 Ocakta denk geldi onda da yoktu. Opuyu Melih Bey yaptı, dondurulduktan sonra transfer sürecindeki muayenelerimin hepsine İpek Hanım girdi sadece bir kere Beril Hanım girdi. Transferimi Gönül hanım yaptı ama o da tesadüf oldu bence. Yani bence takip doktorun diye bişey yok kim varsa ona veriyorlar ve bişey fark etmiyor galiba. Haklı olarak orada her doktor her tatil gününde olamayacağı için ve benim muayenelerim tatil günlerine çok denk geldiği için böyle olmuş olabilir.

Sağol canım bir denerim bende. İlk tedavim de adet günüm uzamıştı 40/50 oluyordu. Bu tedavimde 18/19 güne düştü hiç kırmızıya dönmedi bile kahverengi siyah. Son kanamamda son 2 gün kırmızı olmuştu inşallah bir sonrakinde düzelir bende transfere başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…