Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar umut göktürk nasıl giden var mı? Randevu almak istedim ona verdiler en erken.
Umut bey 3.tedaviye başlamak için gittiğimde ilk karşılaşmıştım beni vazgeçirmişti tedavimden daha sonra ameliyatımı yaptı. Sakin sorularına cevap veren biri.Biraz mutsuz duruyor bıkmış gibi ama işini düzgün yapacağına inanıyorum. Kimle iletisiminiz tutarsa onunla devam edin.Benim ilk görüşmeden bu yana fulya hoca takiplerimi yapıyor seviyorum onu. Mesela ilk tedavimin 2.muayenesinde gönül hoca vermişlerdi randevu nedense ısınamadım transferimin onun yapıcağını duyunca da pek hoşnut kalmamıştım ama inşallah eli uğurlu gelir

Hanımlar çok sayfa olunca hepsine bakamadım yardımcı olursanız sevinirim. Selma hanıma histeroskopi yaptıran oldu mu rahimde perde için? Bahcecide yaptırdım daha önce ama perdenin bir kısmı bırakılmıştı. Şimdi bebeklerimin kalbi durunca bundan kaynaklı diye düşünüyorum. Eğer tavsiye ederseniz selma hanımı denemek istiyoru. var mı bu işlemi selma hanıma yaptıran?

Bunun için ilaç vermediler mi peki sana cyclo gibi bi ilaç veriyordu eski tedavi old yer tam gününde geliyordu.insallah düzelir canım stres yapmamaya çalış vücudumuz resmen bizimle oynuyor

Bunun için ilaç vermediler mi peki sana cyclo gibi bi ilaç veriyordu eski tedavi old yer tam gününde geliyordu.insallah düzelir canım stres yapmamaya çalış vücudumuz resmen bizimle oynuyor
Vermediler. Muayeneye gittim sorun görünmedi. Tahlil istediler onda da sorun görünmedi aktif kanama bekleyin dediler bende bekliyorum.

Kızlar umut göktürk nasıl giden var mı? Randevu almak istedim ona verdiler en erken.
Merhabalar ben ilk tedavimde yücel beyle devam ettim ve her seferinde yücel bey olsun diye de ısrar etmiştim fakat olumsuz sonuç aldım kısmet değilmiş ikinci transfer sürecimde hiç doktor seçmedim ilk muayenede umut beye randevu verdiler eşim umut beyi çok beğendi olumsuz sonuçla ilgili detaylı bilgi verdi sorduğumuz herşeyi çok güzel cevapladı ve sonra umut beyle devam ettik çok şükür olumlu sonuç aldık. Bence de tüm doktorlar işinde oldukça başarılı doktora takılmayın aksine popüler olan doktorlar çok yoğun oluyor

Arkadaşlar merkez negatif veya pozitif sonucu arayarak mi haber veriyor. Ne diyorlar mesela merak ettim de

O zaman bende ümit etmeye devam edebilirim ☺
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin test günün pazardı dimi.elinde ovulasyon test varsa sen de denesene.ben bile çok merak ediyorum .beyhude58 ovulasyon testi yapmıştı.eger koyulaşma varsa pozitif olabilme ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…