- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Umut bey 3.tedaviye başlamak için gittiğimde ilk karşılaşmıştım beni vazgeçirmişti tedavimden daha sonra ameliyatımı yaptı. Sakin sorularına cevap veren biri.Biraz mutsuz duruyor bıkmış gibi ama işini düzgün yapacağına inanıyorum. Kimle iletisiminiz tutarsa onunla devam edin.Benim ilk görüşmeden bu yana fulya hoca takiplerimi yapıyor seviyorum onu. Mesela ilk tedavimin 2.muayenesinde gönül hoca vermişlerdi randevu nedense ısınamadım transferimin onun yapıcağını duyunca da pek hoşnut kalmamıştım ama inşallah eli uğurlu gelirKızlar umut göktürk nasıl giden var mı? Randevu almak istedim ona verdiler en erken.
Sağol canım bir denerim bende. İlk tedavim de adet günüm uzamıştı 40/50 oluyordu. Bu tedavimde 18/19 güne düştü hiç kırmızıya dönmedi bile kahverengi siyah. Son kanamamda son 2 gün kırmızı olmuştu inşallah bir sonrakinde düzelir bende transfere başlarım.
Vermediler. Muayeneye gittim sorun görünmedi. Tahlil istediler onda da sorun görünmedi aktif kanama bekleyin dediler bende bekliyorum.Bunun için ilaç vermediler mi peki sana cyclo gibi bi ilaç veriyordu eski tedavi old yer tam gününde geliyordu.insallah düzelir canım stres yapmamaya çalış vücudumuz resmen bizimle oynuyor
Merhabalar ben ilk tedavimde yücel beyle devam ettim ve her seferinde yücel bey olsun diye de ısrar etmiştim fakat olumsuz sonuç aldım kısmet değilmiş ikinci transfer sürecimde hiç doktor seçmedim ilk muayenede umut beye randevu verdiler eşim umut beyi çok beğendi olumsuz sonuçla ilgili detaylı bilgi verdi sorduğumuz herşeyi çok güzel cevapladı ve sonra umut beyle devam ettik çok şükür olumlu sonuç aldık. Bence de tüm doktorlar işinde oldukça başarılı doktora takılmayın aksine popüler olan doktorlar çok yoğun oluyorKızlar umut göktürk nasıl giden var mı? Randevu almak istedim ona verdiler en erken.
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ikiz olmasına rağmen hiç belirti yaşamadım bu arada değeriniz çok artmış sizinde çoğul gebelikmi acabaArkadaslar hic bir belirtim yok hafif bel agrim var boylemi oluyordu hamilelik
Ya ne güzel benim de 4. günüm hiç ama hiç bir belirti yok üzülüyordum ama inşallah ben de hamileyimdirArkadaslar hic bir belirtim yok hafif bel agrim var boylemi oluyordu hamilelik
Çoğul gebelik değildir canım.çünkü benim ki de 9.gün 290 çıkmıştı:)Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ikiz olmasına rağmen hiç belirti yaşamadım bu arada değeriniz çok artmış sizinde çoğul gebelikmi acaba
Arkadaslar hic bir belirtim yok hafif bel agrim var boylemi oluyordu hamilelik
İkinci değer iki katından fazla artmış benim ilk değer 127 ikinci değer 385 ti:)Çoğul gebelik değildir canım.çünkü benim ki de 9.gün 290 çıkmıştı:)
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin test günün pazardı dimi.elinde ovulasyon test varsa sen de denesene.ben bile çok merak ediyorum .beyhude58 ovulasyon testi yapmıştı.eger koyulaşma varsa pozitif olabilme ihtimali yüksekO zaman bende ümit etmeye devam edebilirim ☺
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesinKizlar kan sonucum 264
Amin insallahHayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin
Bana da çoğu kişi ikiz olabilir mi demişti 7.gün 59.....9.gün 290....16.gün 7000 çıkmıştı.sonuç tek gebelikİkinci değer iki katından fazla artmış benim ilk değer 127 ikinci değer 385 ti:)
Umut beye gidiyorum uzun süredir. Titiz biri. Gerçekçi ben alıştım başta az konuşuyordu ama sonra o da alıştıKızlar umut göktürk nasıl giden var mı? Randevu almak istedim ona verdiler en erken.
Tebrik ederim canim saglikla ilerlesin insallah. Cok guzel sonuclar geldi insallah bizim de oyle gelir bekleyen herkesinKizlar kan sonucum 264
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?