Güzel haberlerini bekliyoruz canımÇok teşekkürler..Almanya da .
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin test günün pazardı dimi.elinde ovulasyon test varsa sen de denesene.ben bile çok merak ediyorum .beyhude58 ovulasyon testi yapmıştı.eger koyulaşma varsa pozitif olabilme ihtimali yüksek
Maşallah maşallah sağlıkla ilerlesin sana evlat olsun arkadaşımKizlar kan sonucum 264
Ya sonradan değiştirdim Beril hanıma aldım. Şimdi kararsız kaldımUmut beye gidiyorum uzun süredir. Titiz biri. Gerçekçi ben alıştım başta az konuşuyordu ama sonra o da alıştıbayağı ilgili
İnşallah bende güzel haber vermek istiyorum.Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Bir kere Beril hanıma da denk geldim naif biri o da ilgiliYa sonradan değiştirdim Beril hanıma aldım. Şimdi kararsız kaldım
Kist varsa iyi geliyor diye biliyorum ve inse doğumdan sonra 10 günü buluyor kanamalarım doktora gittim bişey yok dedi drlar ikinci çocuk için ısrarcı bi daha olur mu bilmiyorum nasip ve hayırlısı...Kist oluşuyor bazen soğan kürü ondan da korkuyorum. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Evet canim:)Maşallah maşallah sağlıkla ilerlesin sana evlat olsun arkadaşımTek embriyomu transfer edilmişti
Allah bütün isteyenlere nasip etsin canimTebrik ederim canim saglikla ilerlesin insallah. Cok guzel sonuclar geldi insallah bizim de oyle gelir bekleyen herkesin
Insallah canim benimKat kat artacak inşallah..1
Canim sakli cennet bende senin gibi bekleyenlerdenim. Bende sogan kuru kullandim regl olamadim leke leke oldu gerisi yok. Bende bekliyorum bakalim.Geç olsun güç olmasın canım
Soğan suyu iyi geliyor düzene sokuyor adeti yine öyle olursan ki inşaAllah normale döner soğan kürü dene derim..
İyi nolsun bizde bu minnak kızla uğraşıyoruz gecemiz gündüzümüz o oldu
Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Onu yazmayi unutmusum bende kocaman bir kist olusturdu bende sasirdim.Kist oluşuyor bazen soğan kürü ondan da korkuyorum. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Ooo masallah. Hayirli olsun canim.Kizlar kan sonucum 264
Ben iki siklus Beril hanımla devam ettim. Çok kibar, rahatlatıcı, bilgilendirici biriydi. Tedavinin süresince her gelişmeden(Farklı bir kan değeri varsa ya da embriyo ile ilgili kararlarda) beni hep bizzat kendisi arayarak bilgilendirdi. Çok memnun kalmıştım. Umarım siz de memnun kalırsınızYa sonradan değiştirdim Beril hanıma aldım. Şimdi kararsız kaldım
Cok tesekkür ederim.Ooo masallah. Hayirli olsun canim.
Cnm senin 9.gunun kan testimi bu sonucCok tesekkür ederim.
Hayirlisiyla sonucunu bekloyoruz insallah tum transfer olanlar yazssin umut olalim arkadaslara bir kalp atisinida hayirlusiyla duysak arkadaslarO zaman bende ümit etmeye devam edebilirim ☺
Evet canimCnm senin 9.gunun kan testimi bu sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?