- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Evet canım biz hala bekleyenlerdeniz. Tez zamanda bizde buraya güzel haber veririz inşallahOnu yazmayi unutmusum bende kocaman bir kist olusturdu bende sasirdim.
BEbişinin kalp sorunu vardı onu ne yaptınız? Hepsi maddiyat. İşleri yoluna koyduysanız bir tane daha evlat sahibi ol canım. Sana destek olur büyüdüğünde annesi.Kist varsa iyi geliyor diye biliyorum ve inse doğumdan sonra 10 günü buluyor kanamalarım doktora gittim bişey yok dedi drlar ikinci çocuk için ısrarcı bi daha olur mu bilmiyorum nasip ve hayırlısı...
5 ay önce ameliyat oldu canım ameliyat iyi geçti dedi Dr ama sonrasında enfeksiyon dikiş açılması vs çok hırpalandı solunum sıkıntısı çektik çok o yüzden burundan besledik ki hala burnunda sondası takılı biberondan az yiyor mecbur kilo alması için biraz daha böyle devam etmemiz gerekiyormuş canı sağolsun geçer inşaAllah Rabbim beterinden korusun ❤ baya zor oluyor ikinci olursa başedemem diye korkuyorum Dr doğsun beraber büyüsünlerr arada kaynasın diyoBEbişinin kalp sorunu vardı onu ne yaptınız? Hepsi maddiyat. İşleri yoluna koyduysanız bir tane daha evlat sahibi ol canım. Sana destek olur büyüdüğünde annesi.
Evet canımhatırladım anlatmıştın. Hayırlısı diyelim down sendromlu embriyolar da aslında kendini arıyormuş çok küçük kısmı doğuyormuş. Senin minnoş onlardan oldu. Ne tatlıdır ama maaşallah. Ben inanıyorum ki sen meleğini güzel yetiştirip eğiteceksin.5 ay önce ameliyat oldu canım ameliyat iyi geçti dedi Dr ama sonrasında enfeksiyon dikiş açılması vs çok hırpalandı solunum sıkıntısı çektik çok o yüzden burundan besledik ki hala burnunda sondası takılı biberondan az yiyor mecbur kilo alması için biraz daha böyle devam etmemiz gerekiyormuş canı sağolsun geçer inşaAllah Rabbim beterinden korusun ❤ baya zor oluyor ikinci olursa başedemem diye korkuyorum Dr doğsun beraber büyüsünlerr arada kaynasın diyo
Evet ikinci için sıfırdan tedavi ve pgt mi derler yoksa dondurulmuşlardan mı pgtye gönderirler bilmiyorum... 7 embriyo dpnduruldu ilki 5aakalite tutundu kalp atışı durdu kromozom bozukluğu çıktı
ikinci şuan ki 5aa kalite down doğdu
Üçüncü 5aa diğerleri çift tüplerde yine 5aa ve orta kaliteler ile dondurulmuş bakalım herşeyin hayırlısı
Merhaba canım bebeğin için embriyo pgt yaptırmış mıydın?5 ay önce ameliyat oldu canım ameliyat iyi geçti dedi Dr ama sonrasında enfeksiyon dikiş açılması vs çok hırpalandı solunum sıkıntısı çektik çok o yüzden burundan besledik ki hala burnunda sondası takılı biberondan az yiyor mecbur kilo alması için biraz daha böyle devam etmemiz gerekiyormuş canı sağolsun geçer inşaAllah Rabbim beterinden korusun ❤ baya zor oluyor ikinci olursa başedemem diye korkuyorum Dr doğsun beraber büyüsünlerr arada kaynasın diyo
Evet ikinci için sıfırdan tedavi ve pgt mi derler yoksa dondurulmuşlardan mı pgtye gönderirler bilmiyorum... 7 embriyo dpnduruldu ilki 5aakalite tutundu kalp atışı durdu kromozom bozukluğu çıktı
ikinci şuan ki 5aa kalite down doğdu
Üçüncü 5aa diğerleri çift tüplerde yine 5aa ve orta kaliteler ile dondurulmuş bakalım herşeyin hayırlısı
Beril hanım benim doktorum. Ben gayet memnunum.Ya sonradan değiştirdim Beril hanıma aldım. Şimdi kararsız kaldım
twbrikler canım Maşallah çok güzel bir haberKizlar kan sonucum 264
Insallah canim benim. Allah isteyen herkeze nasip etsintwbrikler canım Maşallah çok güzel bir haberRabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
yarın sendeyiz canım. :) heyecanla beklemedeyim. Sen nasılsın herşey yolunda mı? P Pelinimben
Hiç kalbini bozma hiç belirti olmadan güzel haber alanlar da var. Bende yaşadım bunu. Ben yarın güzek sonuç alacağımızı düşünüyorumyolunda bir aksilik yok canim test de yapmadım. Çok korkuyorum hiç gitmek istemiyorum. Herhangi bir belirti yok bugün regl günüm şancı ağrı falanda yok .Bir tarafım olumlu bir tarafım olumsuz araftayim anlayacağın. Yarın ola hayrola
İnşallah duyarsın canım. Bu kadar mücadelenin karşılığını allahın izniyle alacaksındır.Kızlar birilerine umut olmak adına yazmak istedim birsürü ilaçlı tedavi üç aşılama iki tüp bebek deneyimim var ve bu 3. Tüp bebek denememdi çok şükür bin şükür tuttu ilk kanda gördüğüm değer 24 sonra 38 di düzenli bi artış olmadı basta çok korktum dış gebelik kimyasal herşey olabilir diye sonra değerlerim düzeldi düzenli olarak arttı çok şükür keseyi gördüm ama gününe göre biraz geride dedi doktor ama olsun bu bile benim için bi mucize kalbini de duyarm inşallah haftaya❤
Çok pozitif düşünüyorum seninle ilgili! İnşallah sen de yarın bize müjdeyi verirsin canım. Hayırla sağlıkla en güzel şekilde nasip olsun kuzucuğunyolunda bir aksilik yok canim test de yapmadım. Çok korkuyorum hiç gitmek istemiyorum. Herhangi bir belirti yok bugün regl günüm şancı ağrı falanda yok .Bir tarafım olumlu bir tarafım olumsuz araftayim anlayacağın. Yarın ola hayrola
İnşallah canım ya çok güzel bir haber oldu buKızlar birilerine umut olmak adına yazmak istedim birsürü ilaçlı tedavi üç aşılama iki tüp bebek deneyimim var ve bu 3. Tüp bebek denememdi çok şükür bin şükür tuttu ilk kanda gördüğüm değer 24 sonra 38 di düzenli bi artış olmadı basta çok korktum dış gebelik kimyasal herşey olabilir diye sonra değerlerim düzeldi düzenli olarak arttı çok şükür keseyi gördüm ama gününe göre biraz geride dedi doktor ama olsun bu bile benim için bi mucize kalbini de duyarm inşallah haftaya❤
Hiç kalbini bozma hiç belirti olmadan güzel haber alanlar da var. Bende yaşadım bunu. Ben yarın güzek sonuç alacağımızı düşünüyorum
Allah razı olsun dert ortamlarımÇok pozitif düşünüyorum seninle ilgili! İnşallah sen de yarın bize müjdeyi verirsin canım. Hayırla sağlıkla en güzel şekilde nasip olsun kuzucuğun
Kızlar birilerine umut olmak adına yazmak istedim birsürü ilaçlı tedavi üç aşılama iki tüp bebek deneyimim var ve bu 3. Tüp bebek denememdi çok şükür bin şükür tuttu ilk kanda gördüğüm değer 24 sonra 38 di düzenli bi artış olmadı basta çok korktum dış gebelik kimyasal herşey olabilir diye sonra değerlerim düzeldi düzenli olarak arttı çok şükür keseyi gördüm ama gününe göre biraz geride dedi doktor ama olsun bu bile benim için bi mucize kalbini de duyarm inşallah haftaya❤
Kızlar birilerine umut olmak adına yazmak istedim birsürü ilaçlı tedavi üç aşılama iki tüp bebek deneyimim var ve bu 3. Tüp bebek denememdi çok şükür bin şükür tuttu ilk kanda gördüğüm değer 24 sonra 38 di düzenli bi artış olmadı basta çok korktum dış gebelik kimyasal herşey olabilir diye sonra değerlerim düzeldi düzenli olarak arttı çok şükür keseyi gördüm ama gününe göre biraz geride dedi doktor ama olsun bu bile benim için bi mucize kalbini de duyarm inşallah haftaya❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?