Ben Beril hanımla başladım çok düşünceli açıklayıcı kibar bir kadınBir kere Beril hanıma da denk geldim naif biri o da ilgili
Canım benimde hiç belirtim olmamıştı hatta tahlil verdiğim gün sabah ilaçlarımı almadım tutmadi diye bi güzel evi süpürdüm ve mis gibi bi duş aldım tabi tahlilden sonra koşarak ilaçlarımı almaya geldim eveMucizen seninle annesi çok şükür bu uzun hasret ve özlemle geçirdiğin yılların acısını artık çıkarmalısın
Ay çok güzel hepimize nasip olsun inşallah.Canım benimde hiç belirtim olmamıştı hatta tahlil verdiğim gün sabah ilaçlarımı almadım tutmadi diye bi güzel evi süpürdüm ve mis gibi bi duş aldım tabi tahlilden sonra koşarak ilaçlarımı almaya geldim eve
Sonucun belli olana kadr yapma canım ben sonra çok vicdan azabı çektim değer artmasaydı kendimi suçlayacaktım hep çok şükür az da olsa arttı umut oldu ama aksi de olabilirdiAy çok güzel hepimize nasip olsun inşallah.Benim de temizliğe girişesim var
Tamam yapmam. Perşembeye kadar bekliyelim. İnşallah bizde hayırlı haberler alırız.Sonucun belli olana kadr yapma canım ben sonra çok vicdan azabı çektim değer artmasaydı kendimi suçlayacaktım hep çok şükür az da olsa arttı umut oldu ama aksi de olabilirdi
İnşallah canım ❤Tamam yapmam. Perşembeye kadar bekliyelim. İnşallah bizde hayırlı haberler alırız.
Sonucun belli olana kadr yapma canım ben sonra çok vicdan azabı çektim değer artmasaydı kendimi suçlayacaktım hep çok şükür az da olsa arttı umut oldu ama aksi de olabilirdi
Ben de evi süpürüyorum yemek bulaşık makinesi dizme her şeyi yapıyorum.. yaptıktan sonra bi kendimi dinliyorum bakıyım bir ağrım var mi diye yoksa tamam diyorum bişey olmadı..Ya kizlar neleri yapmamak gerek ben anlamiyormdoktorlar normal hayatiniza devam edin diyorlar ki memorial sayfasjnda halk arasnda sanilanin aksine agir kaldirmak yuksege uzanmak embriyoya zarar vermez yaziyor ama burada ev supurmekten bahsediyorsunuz yapma diye. Bana kimsr bunu soylemedi ben de bgn supurge actim biraz ve yemek fln yaptim. Doktorlar hemsireler bir tek ilaclariniza devam edin diyorlar
Tahlil sonucuna biz mi bakıyoruz yoksa hastane arıyor mu canımCanım benimde hiç belirtim olmamıştı hatta tahlil verdiğim gün sabah ilaçlarımı almadım tutmadi diye bi güzel evi süpürdüm ve mis gibi bi duş aldım tabi tahlilden sonra koşarak ilaçlarımı almaya geldim eve
Ben transferden 3 gün sonra istanbul dan ayrıldım canım özel hastanede kendim yaptırdım tahlilleriTahlil sonucuna biz mi bakıyoruz yoksa hastane arıyor mu canım
Canım biraz nasip işi galiba daha önceki iki transferimde birinde iki gün dinlendikten sonra normal davrandım birinde tam on gün evde yattım ıkisinde de tutmadı hiç bunda en çok kabız olmamaya dikkat ettim diğer ikisinde bu konuda çok zorluk yaşamıştım çünkü başka da iş yapmadım hiç sonucu öğreneceğim gün yaptım ne yaptıysam oda tutmadı diye düşünerek yapmıştımYa kizlar neleri yapmamak gerek ben anlamiyormdoktorlar normal hayatiniza devam edin diyorlar ki memorial sayfasjnda halk arasnda sanilanin aksine agir kaldirmak yuksege uzanmak embriyoya zarar vermez yaziyor ama burada ev supurmekten bahsediyorsunuz yapma diye. Bana kimsr bunu soylemedi ben de bgn supurge actim biraz ve yemek fln yaptim. Doktorlar hemsireler bir tek ilaclariniza devam edin diyorlar
Canim nasilsin. Bizde burda bekleyenlerdeniz. Rabbim bizede nasip eder hayirli saglikli evlatlar. Bende gecen regl doneminde lekelenme yasadim maalesef tam hasta olamadim. Bu ayda boyle oluyorum. Sende de sanirim boyle oldu. Ilac falan verdi mi doktor. Niye olamiyorum hic anlamiyorum. Gene gidecegim mecbur ucuncu gun aktif kanamam olmasada. Ne yapacagimida bilemiyorum. Sogan kurunden sonra boyle oldu. Keske yapmasaydim. Hem de kist olusturmus. Doktor ondan hasta olamamis olabilirsin demisti bu ayda aynisi oldu. Of ne kadar can sikici allah im. Duzenli regl olabilmek bile ayri bir sukur arkadaslar inanin. Rabbim yardimcimiz olsun. Sende bundan dolayi transferini yaptiramadin sanirim.Evet canım biz hala bekleyenlerdeniz. Tez zamanda bizde buraya güzel haber veririz inşallah
Bana dun aksamdan beri adet olacakmisim gibi bir agri oluyor bugun 5. Gunum bitti. Bu agri dun aksam basladi. Beni de biraz umitlendiren bir agri ama normalde de adet olmadan 2 3 gun once baslar zaten oyuzden bana bir sey ifade etmemesi lazim suan..Kızlar sizde de adet olacakmış gibi karın ve sırt ağrısı oluyor mu
Ben de evi süpürüyorum yemek bulaşık makinesi dizme her şeyi yapıyorum.. yaptıktan sonra bi kendimi dinliyorum bakıyım bir ağrım var mi diye yoksa tamam diyorum bişey olmadı..
benim daha önce de iki transferim tuttu kalpleri atmadı. Birini kürtaj oldum. Diğerini doktorum düşer belki bekleyelim dedi, önce bekledik bir iki gün ve o iki gün yapmadığım kalmadı merdivenlerden zıpladım bildiğim tüm ağır işleri yaptım sırf kürtaj olmasın diye düşmeyince düşmüyor..
Tabii ki dikkat etmek gerek koltukları itip kakmıyorum ama diğer işlerimi yapıyorum.
bir de benim doktorum perde asma hareketi yapma dedi. Yani boyunun yetmediği yere uzanma.. benim boyum da bişeye yetmezAni eğilip kalkma dedi, bunları memorialdeki doktorum değil kadın doğumcu söyledi..
imkanınız varsa temizliği de başkası yapabilir ama en önemlisi stres yapmamak bence..
İşin garibi ben hiçbir bitkisel ürün kullanmadan böyle oldum. Kanamam kırmızı bile olmuyor kahverengi siyah. Tortulu toprak gibi. Ama sonra 18. Gün tekrar oldum onda 1 haftaya yakın zaman da 2/3 gün kırmızı lekelenmem oldu. İnşallah sonrakinde düzgün adet olurum. Ben opu sonrası 5 gün cetrotide oldum diğer denememden tek fark oydu. Neye yoracağımı şaşırdım. Gönül hanım sürekli bitkisel kür yaptın mı bir şeyler kullandın mı diye sordu sanırım onlar çok etkiliyor.Canim nasilsin. Bizde burda bekleyenlerdeniz. Rabbim bizede nasip eder hayirli saglikli evlatlar. Bende gecen regl doneminde lekelenme yasadim maalesef tam hasta olamadim. Bu ayda boyle oluyorum. Sende de sanirim boyle oldu. Ilac falan verdi mi doktor. Niye olamiyorum hic anlamiyorum. Gene gidecegim mecbur ucuncu gun aktif kanamam olmasada. Ne yapacagimida bilemiyorum. Sogan kurunden sonra boyle oldu. Keske yapmasaydim. Hem de kist olusturmus. Doktor ondan hasta olamamis olabilirsin demisti bu ayda aynisi oldu. Of ne kadar can sikici allah im. Duzenli regl olabilmek bile ayri bir sukur arkadaslar inanin. Rabbim yardimcimiz olsun. Sende bundan dolayi transferini yaptiramadin sanirim.
Evet gonul hanim banada sordu. Ben zaten kullanicam demistim. Fsh im 18 e cikmisti. Ondan once sogan kuru sonra aslan pencesi yapayim dedim. 9 gun yaptim sonra devam etmedim. Ne bileyim ben tekrar baslicam tedaviye onu bekliyorum bakalim hasta olabilirsem insallah. Rabbim versin muradimizi insallah.İşin garibi ben hiçbir bitkisel ürün kullanmadan böyle oldum. Kanamam kırmızı bile olmuyor kahverengi siyah. Tortulu toprak gibi. Ama sonra 18. Gün tekrar oldum onda 1 haftaya yakın zaman da 2/3 gün kırmızı lekelenmem oldu. İnşallah sonrakinde düzgün adet olurum. Ben opu sonrası 5 gün cetrotide oldum diğer denememden tek fark oydu. Neye yoracağımı şaşırdım. Gönül hanım sürekli bitkisel kür yaptın mı bir şeyler kullandın mı diye sordu sanırım onlar çok etkiliyor.
İnşallah. Hepimize en güzelinden hayırlısından nasip etsin.Evet gonul hanim banada sordu. Ben zaten kullanicam demistim. Fsh im 18 e cikmisti. Ondan once sogan kuru sonra aslan pencesi yapayim dedim. 9 gun yaptim sonra devam etmedim. Ne bileyim ben tekrar baslicam tedaviye onu bekliyorum bakalim hasta olabilirsem insallah. Rabbim versin muradimizi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?