Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cok tesekkur ederim cevabin icin canim. Peki sen suan ne durumdasin insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine.
Canım şimdilik pozitifi gördüm ama ben bebekleri kalp atım aşamasında kaybettiğim için onu bekliyorum.. inşallah kalbi attığı zaman çok sevineceğim.. 20 martta öğreneceğiz..

Rabbim seninkini de kucağına almayı nasip etsin inşallah .. sen yine de ev işlerinin sıklığını azalt.. üstten üstten az az

Canım işin aslı nasip olunca tutuyor, nasip olmayınca tutmuyor. Ben tedavileri kimseye söylemedik. Hep kendi aramızda hallettik. Transfer sonrası temizlik, yemek, bulaşık, gün misafiri ağırlamak, çocuğu kucaklamak gibi herşeyi yaptım. Aşırı kabızlık. 2. Gebeliğimde kalp atışını duyduktan galiba 2 hafta sonraydı. Tatile çıkmıştık ve eşimin zoruyla Aqua parkta kaymıştım. O anki korku, stres anlatılmaz. Forumda bir kaç arkadaş hiçbirşey yapmamışlardı. Tuvalette pijamasını bile eşi çekmiş. Ama nasip olmadı, tutmadı. Rahat olmak lazım ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Özellikle transfer sonrası 2-3 gün dinlenmekte fayda var bence. Ağır kaldırma , yükseğe uzanma. Diğer türlü işlerini yapabilirsin.

İnş canım sağlıkla büyüsün başka bişey istemiyorum evet hayatı akışına bırakmak lazım birazda

Ne zor sey ya anlamadim diyelim ki poztif cikti, ne zamana kadar bu supurmeme olayi devam edecek ki

Ben hala yapmıyorum ve yapmadığım için de mutluyum Bebeğimizle kavuşma sürecimiz biraz zor olduğu için ben dikkat edince kendimi daha iyi hissediyorum. Yemek-çamaşır-ütü-bulaşık işlerime transferimin 3. gününden beri devam ediyorum sadece ev temizliği kısmının beni yoracak kısımlarını eşime pasladım. Bu biraz da sizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı, kendinizi yormadan yapabilirsiniz devam edecekse her şekilde ediyor. İlk 3 ay biraz dikkat etmek lazım. Sonrası da gebeliğinizin nasıl geçtiği ile alakalı.

Kızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Inanmiyorummn cok guzel cikmis degerin masallah. Gozun aydin canim bu donemde forum costu sanirim pozitifler ust uste denk geliyor her zaman. Senin tek embriyo transferi miydi. Tebrik ederim

Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Ay çok güzel bir haber bu allahım sağlıkla kat kat artırsın canım. Darısı bana ve diğer arkadaşlara. Ay çok güzel bir motive oldu bu..

Inanmiyorummn cok guzel cikmis degerin masallah. Gozun aydin canim bu donemde forum costu sanirim pozitifler ust uste denk geliyor her zaman. Senin tek embriyo transferi miydi. Tebrik ederim
Teşekkür ederim canım Bende inanamadim hatta sabah ilaç almadım giderkende merdivenlerden hoplaya zıplaya indim O kadar umutsuzdum çok şükür. Tek embriyo transfer edildi

canım benim yaa nasıl sevindim anlatamam.sabah eşime bile dedim noldu acaba bir arkadaş var sonuç bekliyor diye.ben bile meraktan çatladım. Allahım kucağına almayı da nasip etsin. Kizzlaaaarrrr sıra sizde hadi verin güzel haberleri.dualarimiz tek tek kabul oluyor. Kurban olduğum Rabbim hepimize nasip etsin. O kadar umut olsunki bize

Maşallah çok güzel bir değer.bu aralar gruptan pozitif haberler duymak ne güzel.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah

Çok şükür canım Allah razı olsun beni düşündüğün için. Ben sabaha kadar uyuyamadım ağladım durdum olmadı olmadı diye Rabbim sağlıkla ilermesini nasip etsin Burada hepimiz abla kardeş gibi olduk aynı derdin sahibiyiz derdi veren Allahım inş tüm arkadaşlarıma da dermanini verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…