- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
Canım şimdilik pozitifi gördüm ama ben bebekleri kalp atım aşamasında kaybettiğim için onu bekliyorum.. inşallah kalbi attığı zaman çok sevineceğim.. 20 martta öğreneceğiz..Cok tesekkur ederim cevabin icin canim. Peki sen suan ne durumdasin insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine.
Canım işin aslı nasip olunca tutuyor, nasip olmayınca tutmuyor. Ben tedavileri kimseye söylemedik. Hep kendi aramızda hallettik. Transfer sonrası temizlik, yemek, bulaşık, gün misafiri ağırlamak, çocuğu kucaklamak gibi herşeyi yaptım. Aşırı kabızlık. 2. Gebeliğimde kalp atışını duyduktan galiba 2 hafta sonraydı. Tatile çıkmıştık ve eşimin zoruyla Aqua parkta kaymıştım. O anki korku, stres anlatılmaz. Forumda bir kaç arkadaş hiçbirşey yapmamışlardı. Tuvalette pijamasını bile eşi çekmiş. Ama nasip olmadı, tutmadı. Rahat olmak lazım ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Özellikle transfer sonrası 2-3 gün dinlenmekte fayda var bence. Ağır kaldırma , yükseğe uzanma. Diğer türlü işlerini yapabilirsin.Ya kizlar neleri yapmamak gerek ben anlamiyormdoktorlar normal hayatiniza devam edin diyorlar ki memorial sayfasjnda halk arasnda sanilanin aksine agir kaldirmak yuksege uzanmak embriyoya zarar vermez yaziyor ama burada ev supurmekten bahsediyorsunuz yapma diye. Bana kimsr bunu soylemedi ben de bgn supurge actim biraz ve yemek fln yaptim. Doktorlar hemsireler bir tek ilaclariniza devam edin diyorlar
Maalesef canım ısrar etmeme rağmen yapmadılarMerhaba canım bebeğin için embriyo pgt yaptırmış mıydın?
İnş canım sağlıkla büyüsün başka bişey istemiyorum evet hayatı akışına bırakmak lazım birazdaEvet canımhatırladım anlatmıştın. Hayırlısı diyelim down sendromlu embriyolar da aslında kendini arıyormuş çok küçük kısmı doğuyormuş. Senin minnoş onlardan oldu. Ne tatlıdır ama maaşallah. Ben inanıyorum ki sen meleğini güzel yetiştirip eğiteceksin.2. İçin sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla canım. Ya da bir git konuş nasıl Yol izlenecek ona göre program yaparsın ama senin programına da hayat pek uymuyor. Kendimden biliyorum. geçen anneler gününe hamişe olarak girerim herhalde diyordum olmadı bu tedavide eşimin Doğum gününe kadar sonuç alırım belki sürpriz yaparım diyordun transfer olamadım. O yüzden çok da ötelememek lazım sanki. Planladığın gibi olmayabiliyor. Bebişin inşallah daha da iyi olur kilo alır canım.
Ne zor sey ya anlamadim diyelim ki poztif cikti, ne zamana kadar bu supurmeme olayi devam edecek ki
Canım tahlil yapacaktın sanki bugün herşey yolundadır inşallahTahlil sonucuna biz mi bakıyoruz yoksa hastane arıyor mu canım
Inanmiyorummn cok guzel cikmis degerin masallah. Gozun aydin canim bu donemde forum costu sanirim pozitifler ust uste denk geliyor her zaman. Senin tek embriyo transferi miydi. Tebrik ederimKızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Ay çok güzel bir haber bu allahım sağlıkla kat kat artırsın canım. Darısı bana ve diğer arkadaşlara. Ay çok güzel bir motive oldu bu..Kızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinKızlar kan değerim 262 pozitif
Teşekkür ederim canımInanmiyorummn cok guzel cikmis degerin masallah. Gozun aydin canim bu donemde forum costu sanirim pozitifler ust uste denk geliyor her zaman. Senin tek embriyo transferi miydi. Tebrik ederim
Yaaa çok sağol canım Allah ım hepinize nasip etsin hep dualarımda olacaksınızAy çok güzel bir haber bu allahım sağlıkla kat kat artırsın canım. Darısı bana ve diğer arkadaşlara. Ay çok güzel bir motive oldu bu..
Teşekkür ederim canım inşallah zor bir süreç beni bekliyorÇok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Hayırlı olsun,maşallah bu ara herkes pozitif aliyor,sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar kan değerim 262 pozitif
Bak hislerin cıktı canımÇok pozitif düşünüyorum seninle ilgili! İnşallah sen de yarın bize müjdeyi verirsin canım. Hayırla sağlıkla en güzel şekilde nasip olsun kuzucuğun
Sağol canım benim inşallah.Bir ara negatif leri görünce modum düşmüştü açıkçası çok şükür ilk kez böyle bir değer gördüm bin şükürHayırlı olsun,maşallah bu ara herkes pozitif aliyor,sağlıcakla kucağına al inşallah
Kızlar kan değerim 262 pozitif
Maşallah çok güzel bir değer.bu aralar gruptan pozitif haberler duymak ne güzel.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi de nasip etsin inşallahKızlar kan değerim 262 pozitif
Çok şükür canım Allah razı olsun beni düşündüğün için. Ben sabaha kadar uyuyamadım ağladım durdum olmadı olmadı diye Rabbim sağlıkla ilermesini nasip etsincanım benim yaa nasıl sevindim anlatamam.sabah eşime bile dedim noldu acaba bir arkadaş var sonuç bekliyor diye.ben bile meraktan çatladım. Allahım kucağına almayı da nasip etsin. Kizzlaaaarrrr sıra sizde hadi verin güzel haberleri.dualarimiz tek tek kabul oluyor. Kurban olduğum Rabbim hepimize nasip etsin. O kadar umut olsunki bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?