Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah çok güzel bir değer.bu aralar gruptan pozitif haberler duymak ne güzel.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah.Kadinlar gününde güzel bir hediye oldu .Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun bu arada ☺

Bu arada dediginiz gibi sıfır belirti yaşadım hatta dün gece yatak da çok ağladım aman nasilsa olmadı deyip yüz üstü uyudum sabah ilaçlarımı almadım merdivenleri zıplayarak indim kanı verirkende hemşire hiç mi birşey hissetmiyordun diye sordu negatif olacak dedim .

Bakalım ben de aynıyım hiçbirşey hissetmiyorum ama daha önce de böyle olmuştum ve negatifti. Herkeste farklı olabilir. Yine de hayırlısı diyelim. Sana bugüne güzel bir hediye geldi alalhım sonuna kadar mutlıluğunu daim etsin canım benim.

Senden de güzel haberi alacağız inşallah canım. Hepimiz mutlu olacağız inanıyorum

Kızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Sabahtan beri birşey vardı bugün ama neydi hatırlayamadım. Az önce birden aklıma geldi senin tahlil günün. Heyecanla mesajını aradım valla. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı papatyamın başına ve diğerlerine

Benimde degerim 264 cikti iki gün önce:) soner bey bu deger cok iyi dedi bana.
Bana da hemşire dedi çok sevindim yaa. Canım şimdi süreç nasıl ilerleyecek bana 2 gün sonra kan testi verin dedi.Merkezde sanırım pakete dahil değil başka yerde mi vericez .Sonra mart sonu gibi kese için çağıracağız dedi tabi 2.kan tahlili iyi çıkarsa. Sonra napıcaz ne çok soru sordum

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun sen hissetmiştin eşime bile yazdığını okumuştum. Iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…