- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Teşekkür ederim canım amin inşallah.Kadinlar gününde güzel bir hediye oldu .Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun bu arada ☺Maşallah çok güzel bir değer.bu aralar gruptan pozitif haberler duymak ne güzel.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım. Darısı tüm arkadaşlarımızaP Pelinimben cok tebrik ederim cnm benim masallah size daris diger bekleyen arkadaslarima
Bakalım ben de aynıyım hiçbirşey hissetmiyorum ama daha önce de böyle olmuştum ve negatifti. Herkeste farklı olabilir. Yine de hayırlısı diyelim. Sana bugüne güzel bir hediye geldi alalhım sonuna kadar mutlıluğunu daim etsin canım benim.Bu arada dediginiz gibi sıfır belirti yaşadım hatta dün gece yatak da çok ağladım aman nasilsa olmadı deyip yüz üstü uyudum sabah ilaçlarımı almadım merdivenleri zıplayarak indim kanı verirkende hemşire hiç mi birşey hissetmiyordun diye sordu negatif olacak dedim .
Canim masallahKızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Bakalım ben de aynıyım hiçbirşey hissetmiyorum ama daha önce de böyle olmuştum ve negatifti. Herkeste farklı olabilir. Yine de hayırlısı diyelim. Sana bugüne güzel bir hediye geldi alalhım sonuna kadar mutlıluğunu daim etsin canım benim.
☺Canim masallah
Amiin canim. Hayirli olsun. Bu mubarek gunlerde rabbim dualarimizi kabul etsin.Kızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Benimde degerim 264 cikti iki gün önce:) soner bey bu deger cok iyi dedi bana.☺Sağol canım
Hayırlı olsun cnam kaçıncı günün bugün ve tek embriyo mu ? Maşallah değerin çok guzel gelmiş☺Sağol canım
Sabahtan beri birşey vardı bugün ama neydi hatırlayamadım. Az önce birden aklıma geldi senin tahlil günün. Heyecanla mesajını aradım valla. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı papatyamın başına ve diğerlerineKızlar kan değerim 262 pozitif
Bana da hemşire dedi çok sevindim yaa. Canım şimdi süreç nasıl ilerleyecek bana 2 gün sonra kan testi verin dedi.Merkezde sanırım pakete dahil değil başka yerde mi vericez .Sonra mart sonu gibi kese için çağıracağız dedi tabi 2.kan tahlili iyi çıkarsa. Sonra napıcaz ne çok soru sordumBenimde degerim 264 cikti iki gün önce:) soner bey bu deger cok iyi dedi bana.
Hayırlı olsun cnam kaçıncı günün bugün ve tek embriyo mu ? Maşallah değerin çok guzel gelmiş
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun sen hissetmiştin eşime bile yazdığını okumuştum. Iyiki varsınızSabahtan beri birşey vardı bugün ama neydi hatırlayamadım. Az önce birden aklıma geldi senin tahlil günün. Heyecanla mesajını aradım valla. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı papatyamın başına ve diğerlerine
Bana da hemşire dedi çok sevindim yaa. Canım şimdi süreç nasıl ilerleyecek bana 2 gün sonra kan testi verin dedi.Merkezde sanırım pakete dahil değil başka yerde mi vericez .Sonra mart sonu gibi kese için çağıracağız dedi tabi 2.kan tahlili iyi çıkarsa. Sonra napıcaz ne çok soru sordum
[/QUOTE
Banada aynisini söyledi canim. Ben yurtdisinda yasadigim icin, burdaki doktorum 31.3 icin termin verdi hemen:) benim anlamadigim biz simdi kac haftalik hamileyiz?
Bende bir kaç gün önce sordum ama görmedi sanırım inş olumlu sonuçlanmıştır
Oyy maşallah hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsinKizlar kan sonucum 264
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?