Ohh çok şükür maşallah allah sağlıkla kucaklamayi nasip etsin, tebrik ederimKızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Cok tesekkür ederimOyy maşallah hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin❤
Çok teşekkür ederimOhh çok şükür maşallah allah sağlıkla kucaklamayi nasip etsin, tebrik ederim
Canım eğer taze transfer olacaksan aynı ay içinde olur. Ama özellikle pcos hastasıysan çok yumurta toplanırsa rahim dinlendirmeye gidilebilir o zaman embriyoları dondurdum bir ay bekletiyorlar.Merhaba Bi sorum olacaktı sizlere yumurta toplama işlemi ile embriyo transferi hepsi bir ay içerisin de mi oluyor yoksa transferi diğer aya mı yapıyorlar
Bana da hemşire dedi çok sevindim yaa. Canım şimdi süreç nasıl ilerleyecek bana 2 gün sonra kan testi verin dedi.Merkezde sanırım pakete dahil değil başka yerde mi vericez .Sonra mart sonu gibi kese için çağıracağız dedi tabi 2.kan tahlili iyi çıkarsa. Sonra napıcaz ne çok soru sordum
Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim.Tüm arkadaşlara da Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsinMerhaba arkadaslar kan degerim 112.5 cikti
çok sevindim Allah tamamına erdirsinKızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Pelkş yumrtalar iğneyle gelişimi ben 3 hafta kullandım tık yok e2 hep 5 boyle olunca hıc borsey yapamıuormben yaptırdığım rutin tahlillerde fsh 23 estradiol almış başını gitmiş diger değerlerde çabası kadın doğum doktorum bana hızlı bir şekilde menopoza giriyorsun dediğinde şok olmuştum yani bebeğim olmayacakmi dedim bu değerlerle olmaz dedi tüp bebek şansım damı yok dedim zor dedi belki bir şans Trabzon daldım bu süreçte dedim ki tüp bebeğe gideyim o zaman dedi gideceksen semra kahramana git dedi kendisi hocalarında hocasidir dedi semra hocayla böyle karşılaştım ilk görüşmemiz de azarlamisti bile beni ne belli tüp bebek tedavisiyle çocuğunun olacağı tüp bebek en son çare dedi ondan sonra başka tedavi yok dedi ben ısrarcı olunca ilk aşılama deneyelim yumurta gelişiyor mu diye bakalım dedi aşılama negatif oldu sonra ameliyat laparoskopi histereskopi ikisi bir yapıldı 3 ay normal yolla gebelik denedik olmadı amh 1 bu arada ama ultrason 0.8 lik rezerv gösteriyor sonra tüp bebek ve oğlum yanımda ben hiç pişman olmadım hocama dair.
Saolun teşekkür ederimCanım eğer taze transfer olacaksan aynı ay içinde olur. Ama özellikle pcos hastasıysan çok yumurta toplanırsa rahim dinlendirmeye gidilebilir o zaman embriyoları dondurdum bir ay bekletiyorlar.
ben yaptırmadım ama galiba embriyolara genetik test istersen de bir ay sonra transfere geçilebiliyor bundan emin değilim..
Çok teşekkür ederim canım sağol.Kalp atışını duyduktan sonra oraya işimiz bitiyor yani .Ameliyatımdan sonra umut hoca 3.ayda rahme dikiş aticam dedi.Mecbur hastaneye devam edicem sanırım. Fiyatlar kadin doğum doktorları hakkında hiçbir fikrim yok dışarıya da çok güvenemiyorum çünkü yıllardır bir çok doktor canımı çok yaktı üzücü şeyler yaşadım. Merkezin kadin doğumu nasıldır acaba bilgin var mı canımHayırlı olsun bundan sonraki gebelik süreciniz sorunsuz ilerler bebeğinizle sağlıkla kavuşursunuz inşallah☺ 2 gün sonraki katlanma %60 ve üzeriyse ultrason gününü bekleyeceksiniz. İnşallah çok daha fazla katlanır. 6+3 iken ben kalp atışını duymuştum (son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz) Merkezde kalp atışı için yapılan ilk muayene ücretsiz, sonraki süreç için içinize sinen bir kadın doğum doktoru araştırabilirsiniz. Sonra da aylık kontrollerle devam edecek inşallah
Merhaba. Sizin sorununuz yumurta rezerv azlığı mıydı?Çok teşekkür ederim canım sağol.Kalp atışını duyduktan sonra oraya işimiz bitiyor yani .Ameliyatımdan sonra umut hoca 3.ayda rahme dikiş aticam dedi.Mecbur hastaneye devam edicem sanırım. Fiyatlar kadin doğum doktorları hakkında hiçbir fikrim yok dışarıya da çok güvenemiyorum çünkü yıllardır bir çok doktor canımı çok yaktı üzücü şeyler yaşadım. Merkezin kadin doğumu nasıldır acaba bilgin var mı canım
Hiç korkma bende de hiç belirti olmadı altinci hafta itibariyle bulantılarım başladı,kiminde bulantı bile geç basliyor,merak etme her şey yolundadır.Kizlar gunaydin bir program var 4+6gunluk gorunuyorum programda ama bende gogus dolgunlugu disinda hic bir belirti yok oda jel kullaniyorum neden oyle oldu biri yazabilirmi korkuyorum cok.
Normal canım bence belirtiler yani bulantı felan 15 20 güne baslar bünyeye bağlı olmaya da bilir. Gayet normal benceKizlar gunaydin bir program var 4+6gunluk gorunuyorum programda ama bende gogus dolgunlugu disinda hic bir belirti yok oda jel kullaniyorum neden oyle oldu biri yazabilirmi korkuyorum cok.
Canım rahat ol sıkıntı yok. Düşünsene spontan gebeliklerde kadın 3 aydan sonra farkediyor. İkiz gebeliklerde bile çok belirti yaşamayan var. Benim de sadece mide bulantılarım vardı. O da ilerleyen zamanlarda. Takılma bunlara. Herşey çok normalKizlar gunaydin bir program var 4+6gunluk gorunuyorum programda ama bende gogus dolgunlugu disinda hic bir belirti yok oda jel kullaniyorum neden oyle oldu biri yazabilirmi korkuyorum cok.
Aynen Kuzum ya misal normal gebe kalanlar bilmiyor bile günü Gece ne kadar çok belirti aramamak lazım o zaman tup bebekdede yani belirti olmadan da hamile olunabilirCanım rahat ol sıkıntı yok. Düşünsene spontan gebeliklerde kadın 3 aydan sonra farkediyor. İkiz gebeliklerde bile çok belirti yaşamayan var. Benim de sadece mide bulantılarım vardı. O da ilerleyen zamanlarda. Takılma bunlara. Herşey çok normal
Çok teşekkür ederim canım sağol.Kalp atışını duyduktan sonra oraya işimiz bitiyor yani .Ameliyatımdan sonra umut hoca 3.ayda rahme dikiş aticam dedi.Mecbur hastaneye devam edicem sanırım. Fiyatlar kadin doğum doktorları hakkında hiçbir fikrim yok dışarıya da çok güvenemiyorum çünkü yıllardır bir çok doktor canımı çok yaktı üzücü şeyler yaşadım. Merkezin kadin doğumu nasıldır acaba bilgin var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?