- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Kizlar gunaydin bir program var 4+6gunluk gorunuyorum programda ama bende gogus dolgunlugu disinda hic bir belirti yok oda jel kullaniyorum neden oyle oldu biri yazabilirmi korkuyorum cok.
Canım sen bursada perinatologa gittin mi?Ben ilk gebelik muayenesine de merkeze gitmemiştim(İstanbul dışında yaşıyorum) Riskli gebelik uzmanı, perinatolog bulursan onlar daha çok yardımcı olurlar. Fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok maalesef, telefonla arayıp sor istersen belki söylerler muayene ücretini. Bundan sonrası sizin için çok keyifli, çok güzel geçecek olumsuz düşünceleri uzaklara yolla, Allah karşına iyi doktorlar çıkarsın inşallah
Canım sen bursada perinatologa gittin mi?
Canım kime gittin sen ? Önerir misin gittiğin perinatologu?Detaylı ultrason için perinatoloğa gittim canım. Bebeğimin kalbinde parlaklık vardı doktor önemli değil demişti ama yine de bir görüş daha almak istedik.
Canım kime gittin sen ? Önerir misin gittiğin perinatologu?
Merhaba evet yumurta rezervi az ve boş çıkıyorduMerhaba. Sizin sorununuz yumurta rezerv azlığı mıydı?
O doktor esentepede mi? Sanırım acibademe geçmiş,doktorum öyle dediEsentepe Hastanesi’nde Mehmet Özgür Akkurt’a gittik. Bir saate yakın bizimle ilgilendi ben çok memnun kaldım her şeye tek tek bakıp açıkladı.
O doktor esentepede mi? Sanırım acibademe geçmiş,doktorum öyle dedi
Canim benimde yumurta azligi ve dollenme sorunu. Nasil asildi bu sorun sende paylasabilirmisin. Bugun kontrole gittim bir folukul var dedi doktor. O yuzden baslamayi dusunmuyorum. Napicam onuda bilmiyorum. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin. Git gel yiprandim artik.Merhaba evet yumurta rezervi az ve boş çıkıyordu
Tüp Bebek hastalarının diğer bölümlerde %50 indirimi var, bunu bir sorun isterseniz doğum için de geçerliyse müthiş bir fırsat olurÇok teşekkür ederim canım sağol.Kalp atışını duyduktan sonra oraya işimiz bitiyor yani .Ameliyatımdan sonra umut hoca 3.ayda rahme dikiş aticam dedi.Mecbur hastaneye devam edicem sanırım. Fiyatlar kadin doğum doktorları hakkında hiçbir fikrim yok dışarıya da çok güvenemiyorum çünkü yıllardır bir çok doktor canımı çok yaktı üzücü şeyler yaşadım. Merkezin kadin doğumu nasıldır acaba bilgin var mı canım
Ben 3. Günü gittim canmKızlar ilk muayeneye adetinizin tam 2. Günü mü gittiniz? Adet olduğunda arayıp 2. Güne randevu al dediler normalde düzenli olur adetim ama bu ara bi şaştı. İştende en az iki gün öncesinden izin almam gerek. Yani 3. Gün filan gidemem mi?
Sorun olmuyor dimi ilaç dozunu belirlicekler sanırımBen 3. Günü gittim canm
Hmm Benmki natürel transferdi canm ilaç kullanmadım.Sorun olmuyor dimi ilaç dozunu belirlicekler sanırım
Normal gebelik surecinimi takip ediyor canımMemorialda perinatolog doc.dr. Resul Arisoy bence harika bir doktor. Cok ilgili, muayene sirasinda devamli anlatiyo her gordugu seyi, cok guler yuzlu. Ben 2 defa gittim, 32.ci hafta tekrar gidicem sanirim. Gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim :)
Inşallah canım kalp atışını keseyi inş görelim memorial görüşmen ıstiyorum evim biraz uzak ama olsun doktor çok önemli çok zor geldim bu duruma riske atmak ıstemiyorumBen ilk gebelik muayenesine de merkeze gitmemiştim(İstanbul dışında yaşıyorum) Riskli gebelik uzmanı, perinatolog bulursan onlar daha çok yardımcı olurlar. Fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok maalesef, telefonla arayıp sor istersen belki söylerler muayene ücretini. Bundan sonrası sizin için çok keyifli, çok güzel geçecek olumsuz düşünceleri uzaklara yolla, Allah karşına iyi doktorlar çıkarsın inşallah
Benimde regl sancim varKizlar gunaydin bir program var 4+6gunluk gorunuyorum programda ama bende gogus dolgunlugu disinda hic bir belirti yok oda jel kullaniyorum neden oyle oldu biri yazabilirmi korkuyorum cok.
Hatırladım ben sizi. Yumurta çıkmıyordu ya da boş çıkıyordu. Bugünlere gelmeniz mucize.Allah tamamına erdirsin.
Merhaba evet yumurta rezervi az ve boş çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?