Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar gunaydin bir program var 4+6gunluk gorunuyorum programda ama bende gogus dolgunlugu disinda hic bir belirti yok oda jel kullaniyorum neden oyle oldu biri yazabilirmi korkuyorum cok.

Belirtiler genelde kalp atışını duyunca başlıyor belki de hiçbir belirtin olmayacak. Mide bulantısı yaşamayan şanslı gebelerden olacaksın

Canım sen bursada perinatologa gittin mi?

Memorialda perinatolog doc.dr. Resul Arisoy bence harika bir doktor. Cok ilgili, muayene sirasinda devamli anlatiyo her gordugu seyi, cok guler yuzlu. Ben 2 defa gittim, 32.ci hafta tekrar gidicem sanirim. Gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim :)

Merhaba evet yumurta rezervi az ve boş çıkıyordu
Canim benimde yumurta azligi ve dollenme sorunu. Nasil asildi bu sorun sende paylasabilirmisin. Bugun kontrole gittim bir folukul var dedi doktor. O yuzden baslamayi dusunmuyorum. Napicam onuda bilmiyorum. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin. Git gel yiprandim artik.

Tüp Bebek hastalarının diğer bölümlerde %50 indirimi var, bunu bir sorun isterseniz doğum için de geçerliyse müthiş bir fırsat olur bir yakınım memorial da figen hanım da iki kez normal doğum yaptı çok memnundu, Benim tutarsa inşallah burada doğum yapmak isterdim

Kızlar ilk muayeneye adetinizin tam 2. Günü mü gittiniz? Adet olduğunda arayıp 2. Güne randevu al dediler normalde düzenli olur adetim ama bu ara bi şaştı. İştende en az iki gün öncesinden izin almam gerek. Yani 3. Gün filan gidemem mi?

Ben 3. Günü gittim canm

Memorialda perinatolog doc.dr. Resul Arisoy bence harika bir doktor. Cok ilgili, muayene sirasinda devamli anlatiyo her gordugu seyi, cok guler yuzlu. Ben 2 defa gittim, 32.ci hafta tekrar gidicem sanirim. Gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim :)
Normal gebelik surecinimi takip ediyor canım

Inşallah canım kalp atışını keseyi inş görelim memorial görüşmen ıstiyorum evim biraz uzak ama olsun doktor çok önemli çok zor geldim bu duruma riske atmak ıstemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…