- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Biraz bilgi edindim iyi bir doktormus memnun kalan sayısı bayağı fazla.Indirim olursa çok güzel olur çünkü artık 0 noktasını gördük canım görüşeceğimTüp Bebek hastalarının diğer bölümlerde %50 indirimi var, bunu bir sorun isterseniz doğum için de geçerliyse müthiş bir fırsat olurbir yakınım memorial da figen hanım da iki kez normal doğum yaptı çok memnundu, Benim tutarsa inşallah burada doğum yapmak isterdim
Insallah canım benim, bundan sonraki her aşamanız sizi mutlu etsin rabbim sağlıktan sihhatten ayırmasın. Senin, beyhude58 in, nare nin haberleri öyle iyi geldi ki icim kıpır kıpır kaç gündür. Insallah darısı papatyam a ve geride kalan hepimize olsunBiraz bilgi edindim iyi bir doktormus memnun kalan sayısı bayağı fazla.Indirim olursa çok güzel olur çünkü artık 0 noktasını gördük canım görüşeceğim
Umudunu kaybetme canım kısa ve özet geçmeye çalışayım seni sıkmadan.Canim benimde yumurta azligi ve dollenme sorunu. Nasil asildi bu sorun sende paylasabilirmisin. Bugun kontrole gittim bir folukul var dedi doktor. O yuzden baslamayi dusunmuyorum. Napicam onuda bilmiyorum. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin. Git gel yiprandim artik.
Insallah canım benim, bundan sonraki her aşamanız sizi mutlu etsin rabbim sağlıktan sihhatten ayırmasın. Senin, beyhude58 in, nare nin haberleri öyle iyi geldi ki icim kıpır kıpır kaç gündür. Insallah darısı papatyam a ve geride kalan hepimize olsunfiyatlar indirimler hakkında haber alırsan buradan bize de yaz aklımızda bulunsun canım. Allaha emanet olun ❤
Canım benim, ağlayarak okudum hikayeni.. içim doldu taştı o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki buradaki bir sürü insanla dua ederken ne diyeceğimi şaşırıyorum,, Allahım diyorum sen bilirsin hepimiz için zamanını ama ne olur benim gibi sabrı tükenmiş artık yaşamadığı olumsuzluk kalmamış arkadaşlarıma tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla ver..Umudunu kaybetme canım kısa ve özet geçmeye çalışayım seni sıkmadan.
2018 de eşim varikosal ameliyatı oldu ben doktorlara göre bugün istesem çocuğum olurdu.3 ayrı özel hastanede evlendigimden beri periyodik muayenemi sürekli olurdum kimse bana senin rezervin bitmiş Menepoz kapında demedi Eşimin ameliyatindan 6 ay geçti gebelik oluşmayınca ben ist vakıf has gittim 1.5 yıl boyunca git geller aglamakli bol açılı günler geçirdim o merkez Bana çok yüksek dozajli iğneler ilaçlar verdi .laparoskopi ve histeroskopi oldum yaklaşık 15 kilo aldim sonuç 1 kere opu oldum 4 Yunurta dan 1 tane 3.gün embriyosu cıktı ve tutmadı. Hatta semra hoca bu embriyoyu nasıl transfer etmişler ki dedi ve kullandığım iğne miktarına donup kaldılar çok sinirlenmişti bunlar nasıl iş yapmış nasıl doktor bunlar diye.
Sonra biz memorial görüşmeye gittik hiç araştırmadan .Ilk görüşmede fulya hocama yaşadıklarımı uzun uzun anlattım bana evet önümüzde uzun bir süreç var sıkılmadan dikkatli bir şekilde sonuca ulaşacağız dedi .Havuz uygulamasına karar verildi ve yapilan ameliyatın boşuna yapıldığı ilk rahim filmime göre hicbir sorun yokken ameliyattan dolayı yapışıklık ve eğim oluştuğundan bahsettiler. Biz ilk görüşmenin sonumda eşimle evet burası doğru yer ticari dertleri yok her şeyimiz varımızı yoğumuzu dokelim ve olmazsa bu defteri kapatalım dedik.
3 kez toplama yapılacaktı ve ameliyat çok para ama olsun bi arabamız var onu satarız diye düşündük.
Ekim reglimin 2.günü doktorlarlarin semra hoca fulya hoca ve gönül hoca femera uygulaması yapacağız vucudun iğneler tepki vermiyor dedi peki dedim 3 Yunurta en fazla gözüküyordu ve ben 10 gün içinde 1.tedavimi 1 tane dondurulmuş embriyoyla tamamladım. (Ilk görüşmedeki muayenemde 1 yumurta vardı )
1 ay dinlenip 2 .tedavime başlayalım dediler
Annemin yoğun ısrarına opudan sonra ilk reglimde reglin 2.günü incir kürüne başladım 25 gün boyunca ıctim bitince bir kaç gün içinde regl oldum. Ve 2 .tedavi için start verdik. Bu sefer Ganol f ve igne tedavisi uygulayim dediker peki dedim.Muayeneye geçtim doktorum çok şaşırdı ama ben söylemedim alternatif tıp uyguladigimi 8-9 yumurta oluşmuştu. Bana ilk kez bakan doktor yücel bey bile süper bu ay güzel embriyolar oluşacak demişti. Ve dedikleri de oldu 6 toplandı 1 i boş 2 si gelişim gösterir ilerleyemedi 3 tanesi donduruldu.
Yine bir ay bekleyip 3.tedaviye başlamaya gittim umut beyle ilk tanışmamdi kontrolde sadece 2 yunurta gördü ve beni tedaviden vazgeçirdi elimizde yeterli embriyo var rezerviniz az ama bir anda tükenmez bunları transfer edelim tutmazsa tekrar tedavi olursunuz dedi.Bir hafta sonra ameliyatimi oldum.
Ben 1.5 yıl boyunca saf ari sütü ictim(ne kadar doğaldı emin değilim )Polen propolis findik ceviz yunurta süt omega 3 ler neler neler hepsini büyük sabırla tükettim ama fayda saglamadi sol tarafım hiç yumurta üretmiyordu sağ da bazen 1 bazen 2 -3.
Bence benim tek çarem tabiki önce Allah sonra incir kürü birde stres yoktu .Hiç yorulmadan gittim geldim 5 ay boyunca ama hep sevinçleBirde bu merkez bana hiç takviye ilaç vermedi ben burdan okuduklarimla q10 kullanıyordum 3 ay kadar devam ettim. Fsh 5 kusurlerden son tedavimde 14 gördü artık neredeyse regl olamıyordum hatta merkezde bir doktorla yıldızımın tutmamasi bu sebepleridir hocam artık regl old anlayamıyorum dediğimde e menepoza giriyorsun demişti çok üzülmüştüm. Şunu da belirtmek isterim incir kürü için prolaktin değerim normaldi .
Umudunu kaybetme lütfen bunu kendine yapma benim bu çocuk süreci kısmında (birazcık güzel bi hanım old söylerler☺)Saçlarım dokulmekten bitti ,gözlerim ağlamaktan donuklasti, vücudum duba gibi oldu cildime krem dahi surmedigim aylar oldu kendimi çorak topraga benzetirdim. Kıbrıs git donasyon yaptır diyen doktordan tut, herkesin çocuğu olmak zorunda değil git evlat al diyen tanıdıklarıma kadar .Benim sürecim ne okur bilemem belki ilerlemeyecek belki kucağıma almak nasip olacak bilmiyorum ama sana tek tavsiyem umudunu kaybetme beynine hep pozitif sinyaller gönder. Ben hep bu şekil yaptım Bir gün asansöre bindiğimde doğum katina bastım eşim yanlış bastın ne işimiz var orda demişti o kata cikmakda nasip olacak inş demiştim. Umarım...Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınamasın, verip de kötü evlatlada sınamasın en büyük duam. Yorulma canım inanıyorum sabır gösterip sebat edersen sende mucizene kavuşacaksın her keyfim kaçtığında hepimiz 1 yumurta 1 spremden yaratildik çoğa da gerek yok diye kendime telkinde bulunurdum....
Kısa özet geçecektim yine olmadı
Canım benim, ağlayarak okudum hikayeni.. içim doldu taştı o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki buradaki bir sürü insanla dua ederken ne diyeceğimi şaşırıyorum,, Allahım diyorum sen bilirsin hepimiz için zamanını ama ne olur benim gibi sabrı tükenmiş artık yaşamadığı olumsuzluk kalmamış arkadaşlarıma tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla ver..
Asansör hikayesi gibi minik minik içimde ukte kalan anılar, diş gebeliğimde hastanede doğum katında yatarken eş dost akrabanın beni teselli etmeye çalıştığı sözler... aslında bir yerlerde birikiyor,. şimdi gebeyim ama şu an çevremdeki kimse eşim bile en iyimser doktorum bile sevinemiyor..hep kaygılılar, büyük ihtimalle sevinip beni umutlandırıp sonra kaybımın acısını büyütmemek için kendilerini tutuyorlar yine benim için .. ama bu bile bana şu an çok ağır geliyor..çünkü ben tutan bebeklerimi hep kalpleri atmadığı için kaybettim.. Allahım hepimize inşallah bütün her şeye dayanma gücü sabrı verir,, umudunuz hiç bitmesin.. dualarınızda bizleri de unutmayın
Normal gebelik surecinimi takip ediyor canım
Ayy canim cok tesekkur ediyorum bu paylasimin icin. Sende neler neler yasamissin. Inan okurken gozlerim doldu. Rabbim evladini sag saglim kucagina almani nasip etsin. Incir kuru kist yapiyormu cnm. Prolaktin degerinin kac olmasi lazim baslamak icin. Benim bir yumurtam varmis baslamadim zaten e2 degerim 172 imis kistte var. Sogan kuru ve aslan pencesi kuru yapmistim. Ondan olmus. Simdi kur yapmaya korkuyorum. Rabbim ummadigimiz yakin bir zamanda nasip eder banada insallah. Cook tesekkur ediyorum. Eline yuregine saglik canim.Umudunu kaybetme canım kısa ve özet geçmeye çalışayım seni sıkmadan.
2018 de eşim varikosal ameliyatı oldu ben doktorlara göre bugün istesem çocuğum olurdu.3 ayrı özel hastanede evlendigimden beri periyodik muayenemi sürekli olurdum kimse bana senin rezervin bitmiş Menepoz kapında demedi Eşimin ameliyatindan 6 ay geçti gebelik oluşmayınca ben ist vakıf has gittim 1.5 yıl boyunca git geller aglamakli bol açılı günler geçirdim o merkez Bana çok yüksek dozajli iğneler ilaçlar verdi .laparoskopi ve histeroskopi oldum yaklaşık 15 kilo aldim sonuç 1 kere opu oldum 4 Yunurta dan 1 tane 3.gün embriyosu cıktı ve tutmadı. Hatta semra hoca bu embriyoyu nasıl transfer etmişler ki dedi ve kullandığım iğne miktarına donup kaldılar çok sinirlenmişti bunlar nasıl iş yapmış nasıl doktor bunlar diye.
Sonra biz memorial görüşmeye gittik hiç araştırmadan .Ilk görüşmede fulya hocama yaşadıklarımı uzun uzun anlattım bana evet önümüzde uzun bir süreç var sıkılmadan dikkatli bir şekilde sonuca ulaşacağız dedi .Havuz uygulamasına karar verildi ve yapilan ameliyatın boşuna yapıldığı ilk rahim filmime göre hicbir sorun yokken ameliyattan dolayı yapışıklık ve eğim oluştuğundan bahsettiler. Biz ilk görüşmenin sonumda eşimle evet burası doğru yer ticari dertleri yok her şeyimiz varımızı yoğumuzu dokelim ve olmazsa bu defteri kapatalım dedik.
3 kez toplama yapılacaktı ve ameliyat çok para ama olsun bi arabamız var onu satarız diye düşündük.
Ekim reglimin 2.günü doktorlarlarin semra hoca fulya hoca ve gönül hoca femera uygulaması yapacağız vucudun iğneler tepki vermiyor dedi peki dedim 3 Yunurta en fazla gözüküyordu ve ben 10 gün içinde 1.tedavimi 1 tane dondurulmuş embriyoyla tamamladım. (Ilk görüşmedeki muayenemde 1 yumurta vardı )
Annemin yoğun ısrarına opudan sonra ilk reglimde reglin 2.günü incir kürüne başladım 25 gün boyunca ıctim bitince bir kaç gün içinde regl oldum. Ve 2 .tedavi için start verdik. Bu sefer Ganol f ve igne tedavisi uygulayim dediker peki dedim.Muayeneye geçtim doktorum çok şaşırdı ama ben söylemedim alternatif tıp uyguladigimi 8-9 yumurta oluşmuştu. Bana ilk kez bakan doktor yücel bey bile süper bu ay güzel embriyolar oluşacak demişti. Ve dedikleri de oldu 6 toplandı 1 i boş 2 si gelişim gösterir ilerleyemedi 3 tanesi donduruldu.
Yine bir ay bekleyip 3.tedaviye başlamaya gittim umut beyle ilk tanışmamdi kontrolde sadece 2 yunurta gördü ve beni tedaviden vazgeçirdi elimizde yeterli embriyo var rezerviniz az ama bir anda tükenmez bunları transfer edelim tutmazsa tekrar tedavi olursunuz dedi.Bir hafta sonra ameliyatimi oldum.
Ben 1.5 yıl boyunca saf ari sütü ictim(ne kadar doğaldı emin değilim )Polen propolis findik ceviz yunurta süt omega 3 ler neler neler hepsini büyük sabırla tükettim ama fayda saglamadi sol tarafım hiç yumurta üretmiyordu sağ da bazen 1 bazen 2 -3.
Bence benim tek çarem tabiki önce Allah sonra incir kürü birde stres yoktu .Hiç yorulmadan gittim geldim 5 ay boyunca ama hep sevinçleBirde bu merkez bana hiç takviye ilaç vermedi ben burdan okuduklarimla q10 kullanıyordum 3 ay kadar devam ettim. Fsh 5 kusurlerden son tedavimde 14 gördü artık neredeyse regl olamıyordum hatta merkezde bir doktorla yıldızımın tutmamasi bu sebepleridir hocam artık regl old anlayamıyorum dediğimde e menepoza giriyorsun demişti çok üzülmüştüm. Şunu da belirtmek isterim incir kürü için prolaktin değerim normaldi .
Umudunu kaybetme lütfen bunu kendine yapma benim bu çocuk süreci kısmında (birazcık güzel bi hanım old söylerler☺)Saçlarım dokulmekten bitti ,gözlerim ağlamaktan donuklasti, vücudum duba gibi oldu cildime krem dahi surmedigim aylar oldu kendimi çorak topraga benzetirdim. Kıbrıs git donasyon yaptır diyen doktordan tut, herkesin çocuğu olmak zorunda değil git evlat al diyen tanıdıklarıma kadar .Benim sürecim ne okur bilemem belki ilerlemeyecek belki kucağıma almak nasip olacak bilmiyorum ama sana tek tavsiyem umudunu kaybetme beynine hep pozitif sinyaller gönder. Ben hep bu şekil yaptım Bir gün asansöre bindiğimde doğum katina bastım eşim yanlış bastın ne işimiz var orda demişti o kata cikmakda nasip olacak inş demiştim. Umarım...Rabbim kimseyi evlatsizlikla sınamasın, verip de kötü evlatlada sınamasın en büyük duam. Yorulma canım inanıyorum sabır gösterip sebat edersen sende mucizene kavuşacaksın her keyfim kaçtığında hepimiz 1 yumurta 1 spremden yaratildik çoğa da gerek yok diye kendime telkinde bulunurdum....
Evet canim banada bir doktor tasiyici anne onermisti neye ugradigimi sasirdim. Hic kimsenin cocugu olmayan bir kadini anladigini dusunmuyorum. Dedigin gibi insanlar ne olacak olmayadabilir diye o kadar rahat soyluyorlar ki kendilerinin olmus nede olsa bizim olmasada olur dermis gibi. Bukadar tup bebek merkezleri var bosunami var acaba. Bu kadar insan bosunami cocugum olsun istiyor. Tuhaf yani. Duadan baska elimden bisey gelmiyor.Umudunu kaybetme canım kısa ve özet geçmeye çalışayım seni sıkmadan.
Bende hep tüp bebek için koşturanlara çok üzülürdüm sanki kendimin olmuyormuş gibi ama sonrada derdim bu kadar çok denenir mi para vs diye ama sonra şunu düşündüm dediğini veya yaptığını çekmeden ölmicekmişsin şuan ikinci denememi yapıcam kısmet işteKizlar kendimle ilgili utanarak bir sey itiraf etmek istiyorum. Cok kucuklugumden beri hep anne olmak isterdim hep cocuklara duskundm ama kendi cocugum olacagina cok mu emindim nedendir bilmem kendi kendime, defalarca tup bebek deneyenler icin, "ay o kdar deneyeceklerine bu kdr kimsesiz cocuk var evlat edinseler daha iyi" diye dusumustum. Cok kucuktm daha evli bile degildim bunu dusundugumde ve bu fikrimi kimseyle paylastigimi da hatirlamiyorum iyi ki de kimseye soylememisim ama insan kendi basina gelmeden anlayamiyor. Kendi basima geldiginde ilk aklima gelen bu sekilde dusunmus olmamdi, ve kimseyle bu fikrimi paylasmamis olmama ramen sirf dusundugim icin bile utandim.
Insanlar gercekten bilemezler ne hissettigimizi. Kimseden bunu beklemiyorum ben zaten
istanbulda mısın şehir dışından mı gidiyorsun? Ben de Tekirdağ’dan git gel yaptım hep. Cidden çok zor. Umudunu kaybetme. Benim de rezervim azdı. Forumdan bir arkadaşta ciddi boyuttaydı. Havuz yöntemiyle yavrusunu kucağına aldı. Pozitif ol ama inanarakCanim benimde yumurta azligi ve dollenme sorunu. Nasil asildi bu sorun sende paylasabilirmisin. Bugun kontrole gittim bir folukul var dedi doktor. O yuzden baslamayi dusunmuyorum. Napicam onuda bilmiyorum. Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin. Git gel yiprandim artik.
Canım ben 2. Günde başladığım da oldu, 3. Günde başladığım da oldu. Kanamanın yoğun olduğu 2. veya 3. Gün olarak söyleniyor. Hadi inşallah hayırla başla tedavine! Bu tedavinle sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallahKızlar ilk muayeneye adetinizin tam 2. Günü mü gittiniz? Adet olduğunda arayıp 2. Güne randevu al dediler normalde düzenli olur adetim ama bu ara bi şaştı. İştende en az iki gün öncesinden izin almam gerek. Yani 3. Gün filan gidemem mi?
çok sevindim canımKızlar kan değerim 262 pozitif
Bu süreçte dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.Sabirla bekleyen tüm arkadaşlarıma da Rabbim bu duyguyu yaşatsın
Benim de yaş 42 zaman çok hızlı ilerliyor bence ne kadar erken başlar isen okadar iyi olabilir. Yaş ilerledikçe işler zorlaşıyor. Ben 38 yaşından bu güne uğraşıyorum. Tabi bunda yalnış doktor seçimlerimin de etkileri oldu :). Tabi en doğru kararı kendin vereceksin ki. Psikolojik hazır olman gerekir. Bence en önemlisi bu, gerisini doktorlara bırakmalısın..Kızlar tedaviye başlıcam ama içimden bir ses bayramdan sonra başlamamı söylüyor diğer bir ses de gecikmeden önümüzdeki ay başla diyor yaşım malum 41 ☺ iki ses arasında kaldım bayramdan sonra yaz mevsimi daha mı iyi olur diye düşünüyırum hormonlar yaz mevsimi yumurta kalitesiyle alakası olur mu acaba sizin fikriniz nedir erteleyeniniz oldu mu benim gibi :) insan sürekli düşünmekten ne yapcağını şaşırıyor tabiki herşey kısmet Allah hakkımızda en doğrı kararı vermemizi nasip etsin diyorum hep
Evet canim dogru soyluyorsun. Bizi anlayamazlar bencede en azindan anlamaya calisip susmalilar diye dusunuyorum. Allah im sen bizlerede nasip et.Kizlar kendimle ilgili utanarak bir sey itiraf etmek istiyorum. Cok kucuklugumden beri hep anne olmak isterdim hep cocuklara duskundm ama kendi cocugum olacagina cok mu emindim nedendir bilmem kendi kendime, defalarca tup bebek deneyenler icin, "ay o kdar deneyeceklerine bu kdr kimsesiz cocuk var evlat edinseler daha iyi" diye dusumustum. Cok kucuktm daha evli bile degildim bunu dusundugumde ve bu fikrimi kimseyle paylastigimi da hatirlamiyorum iyi ki de kimseye soylememisim ama insan kendi basina gelmeden anlayamiyor. Kendi basima geldiginde ilk aklima gelen bu sekilde dusunmus olmamdi, ve kimseyle bu fikrimi paylasmamis olmama ramen sirf dusundugim icin bile utandim.
Insanlar gercekten bilemezler ne hissettigimizi. Kimseden bunu beklemiyorum ben zaten
Benzer bir durum ben de yaşadım, 19 yaşındaydım benden yaşca büyük bir abla hamileydi, daha 1 veya 2 aylık falandı sanırım karnı henüz çıkmamıştı ama oturup kalkarken eli hep göbeğinde olurdu ve çoook yavaş hareketlerle oturup kalkardı. Ben de içinden derdim ki "görmemişin çocuğu olmuş... daha karni bile çıkmamış niye sürekli eli karnında" falan diye içimden saydırırdım. Yıllar geçti tedavi olmadan hamile kalamayacağım söylendiğinde, defalarca negatifi gördüğümde, pozitif olup kimyasala döndüğünde hep aklıma geldi. Transferden sonra elim hep karnimdaydiKizlar kendimle ilgili utanarak bir sey itiraf etmek istiyorum. Cok kucuklugumden beri hep anne olmak isterdim hep cocuklara duskundm ama kendi cocugum olacagina cok mu emindim nedendir bilmem kendi kendime, defalarca tup bebek deneyenler icin, "ay o kdar deneyeceklerine bu kdr kimsesiz cocuk var evlat edinseler daha iyi" diye dusumustum. Cok kucuktm daha evli bile degildim bunu dusundugumde ve bu fikrimi kimseyle paylastigimi da hatirlamiyorum iyi ki de kimseye soylememisim ama insan kendi basina gelmeden anlayamiyor. Kendi basima geldiginde ilk aklima gelen bu sekilde dusunmus olmamdi, ve kimseyle bu fikrimi paylasmamis olmama ramen sirf dusundugim icin bile utandim.
Canim bende senin yasindayim. Ikjnci cocuk icinmi dusunuyorsun bilmiyorum ama zaten yas faktorunden dolayi hormon degerlwrin onemli. Hemen gidince baslayamaya bilirsin hani en kotu ihtimali dusunuyorum. Bir randevu alip gorus istersen de baslama durumuna gore. Ama geciktirme derimm.Kızlar tedaviye başlıcam ama içimden bir ses bayramdan sonra başlamamı söylüyor diğer bir ses de gecikmeden önümüzdeki ay başla diyor yaşım malum 41 ☺ iki ses arasında kaldım bayramdan sonra yaz mevsimi daha mı iyi olur diye düşünüyırum hormonlar yaz mevsimi yumurta kalitesiyle alakası olur mu acaba sizin fikriniz nedir erteleyeniniz oldu mu benim gibi :) insan sürekli düşünmekten ne yapcağını şaşırıyor tabiki herşey kısmet Allah hakkımızda en doğrı kararı vermemizi nasip etsin diyorum hep
Canim cok tesekkur ediyorum. Istanbuldayim. Yoksa git gel cok zor olurdu seninde yasadigin gibi. Insallah olur hepimizin.istanbulda mısın şehir dışından mı gidiyorsun? Ben de Tekirdağ’dan git gel yaptım hep. Cidden çok zor. Umudunu kaybetme. Benim de rezervim azdı. Forumdan bir arkadaşta ciddi boyuttaydı. Havuz yöntemiyle yavrusunu kucağına aldı. Pozitif ol ama inanarak
Canım ben 2. Günde başladığım da oldu, 3. Günde başladığım da oldu. Kanamanın yoğun olduğu 2. veya 3. Gün olarak söyleniyor. Hadi inşallah hayırla başla tedavine! Bu tedavinle sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah
Çok teşekkür ederim bende şehir dışından gideceğim için günü denk getirmicem diye korkuyorumistanbulda mısın şehir dışından mı gidiyorsun? Ben de Tekirdağ’dan git gel yaptım hep. Cidden çok zor. Umudunu kaybetme. Benim de rezervim azdı. Forumdan bir arkadaşta ciddi boyuttaydı. Havuz yöntemiyle yavrusunu kucağına aldı. Pozitif ol ama inanarak
Canım ben 2. Günde başladığım da oldu, 3. Günde başladığım da oldu. Kanamanın yoğun olduğu 2. veya 3. Gün olarak söyleniyor. Hadi inşallah hayırla başla tedavine! Bu tedavinle sağlıcakla yavruna kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?