Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim size naçizane fikrim ertelemeyin,hem yapılan araştırmalar bahar aylarında tüp bebekte başarı oranının daha yüksek olduğunu gösteriyor isterseniz araştıverin

Prolaktinkm 8 civarıydı int baktım normal diyordu bende başladım ama kist oluştu küçük bisey bize engel olmaz dediler.Anladigim kadarıyla sende alternatif tip deniyorsun reglin 2.günü tam hormon testini yaparak Saracoglunun herhangi bir sb msj atabilirsin.Yada elinde güncel vardır zaten ben mesela Fsh için öyle yaptım hayıt otunu tarif ettiler belki sana da onlarin paketleri var int sitesinde satılıyor öyle birşey tavsiye edebilirler ama tüp bebek surecindeysen vermiyorlar bilgin olsun ben hep aralarda danıştım. Istersen sende değerlere düzene sokup daha sağlıklı başlayabilirsin. Tip doktorları o değerler değişmez diyorlar ama amh yükselteni bile okudum 1 yumurtamız varsa onu saglikli kaliteli hale getirmemiz lazım

Bence erteleme canım zaman aleyhimize isliyor vira bismillah deyip başla ☺Yazın çok sıcaklarda zorlanirsin hep sen yaza kadar inş pozitifi alıp yazın keyfini çıkartırsın

Haklısın canım Hakkımızda hayırlısı olsun

İlk çocuk canım biraz geç evlendim gittim görüştük değerler çok kötü değil dediler adetliyken gelin tekrar bakalım dediler önünüzdeki adette gidicem bakim muayeneye

Evet internetten arastirdim bende sen soyleyince prolaktini. Ben suan c life macunu kullaniyorum. Kistimde var buyuturmu kuculturmu bilmiyorum. Kullansammi kullanmasammi arada kaldim. Cunku e2 degerim 172 cikti. Alternatif biseyler denemekte zaman gerektiriyor. Yaşta ilerliyor. Bakalim neler olacak... Sonunda kucagimiza evlatlarmizi alacakmiyiz?

Kizlar benim de yarin test gunum. Hicbir belirtim yok goguslerim bile hassaslasmadi. Adet sancilarim olmustu bir ara ama o da kalmadi. Bugun idrar testi yapacaktim testin skt gecmis yapamadim. Artik yarin belli olacak ne olacqksa
Senin adet sancın olmuş bende o bile yok. Benimde 2 gün kaldı.hakkımızda hayırlısı olsun. Allah oldursun inşallah canın sıkma canını mucizeler var unut ma

Doğru söylüyorsun inşallah canım benim Adetim bayrama denk geliyor bayramda çalışıyorlar mı acaba

Benim geçen sene yumurta toplamam Ramazan Bayramına, transferim Kurban Bayramına denk gelmişti. İkisinde de hiçbir sıkıntı yaşamadık. Hatta normal zamana göre merkez daha sakindi çok rahattı. Yollar da öyleydi, şehir dışından git gel yaptık, en trafiksiz dönemdi.

Kizlar benim de yarin test gunum. Hicbir belirtim yok goguslerim bile hassaslasmadi. Adet sancilarim olmustu bir ara ama o da kalmadi. Bugun idrar testi yapacaktim testin skt gecmis yapamadim. Artik yarin belli olacak ne olacqksa
Çok normal canım! Rahat ol. Allah’ın izniyle inşallah senden de pozitif haberi alacağız. Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin yavrunu

Kızlar pazar günü test günüm. Yarın da tahmini regl günüm. Natürel dondurulmuş transfer oldum. Clione jel kullanıyorum. Test günüm gelmeden adet olmam insallah
Test gunune gore regl gunun baya erkenmis, kacinci gunde transfer oldunuz ki benim regl gunum pers test gunum yarin. Bi de transferi ne zaman oldunuz ve kacinci gun embriyosuydu

Kızlar pazar günü test günüm. Yarın da tahmini regl günüm. Natürel dondurulmuş transfer oldum. Clione jel kullanıyorum. Test günüm gelmeden adet olmam insallah
ben de naturel 1 adet dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Ben folbiol hariç ilaç kullanmamıştım. Ve kızımı kucağıma aldım çok şükür. Darısı başına inşallah canım Yavrun sıkı sıkı tutunsun sana

Canım allah kizini sana bağışlasın. Transferden sonra bi belirti oluyormuydu acaba .

Test gunune gore regl gunun baya erkenmis, kacinci gunde transfer oldunuz ki benim regl gunum pers test gunum yarin. Bi de transferi ne zaman oldunuz ve kacinci gun embriyosuydu
5 Mart'ta transfer oldu natürel olduğu icn yumurta bu ay geç büyüdü ondan boyle oldu reglm com duzenlidir saat gibidir çok koekuyorum test günü gelmeden olmak çok kötü olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…