Aminn canm inşallah ben de folik asil ve jel kullanıyorumben de naturel 1 adet dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Ben folbiol hariç ilaç kullanmamıştım. Ve kızımı kucağıma aldım çok şükür. Darısı başına inşallah canımYavrun sıkı sıkı tutunsun sana
20. Gün transfer oldum reglm 25 günde bir bugün 5. Günüm canm 4. Gün embriyosuTest gunune gore regl gunun baya erkenmis, kacinci gunde transfer oldunuz ki benim regl gunum pers test gunum yarin. Bi de transferi ne zaman oldunuz ve kacinci gun embriyosuydu
Jel kullandığınız için regl olmazsınız diye biliyorum.5 Mart'ta transfer oldu natürel olduğu icn yumurta bu ay geç büyüdü ondan boyle oldu reglm com duzenlidir saat gibidir çok koekuyorum test günü gelmeden olmak çok kötü olur ya
Öyle mi engeller mi dersinizJel kullandığınız için regl olmazsınız diye biliyorum.
Teşekkür ederim canım pgt yapılmadı embriyo sayım az ve düşük ölü doğum hikayem olmadığı için gerek görmediler. Transferiniz hayırlı olsunPgt yapilmis miydi acaba bende transferimi bekliyorum, umut oldunuzz❤❤❤❤ Saglikla dogsun insallaaaah
P Pelinimben ikinci testi yaptirdiniz mi bugun her sey yolundadir insallah
Belirti olmuyormuş canım halen regl sancısı dışında bir belirtim yok .2 gün hızlıca geçsin bizde sevinçli haberi olalım insallahhhhSenin adet sancın olmuş bende o bile yok. Benimde 2 gün kaldı.hakkımızda hayırlısı olsun. Allah oldursun inşallah canın sıkma canınımucizeler var unut ma
Regl sancin oluyormu ben dayanamıyorum ama normalmişKizlar gunaydin bir program var 4+6gunluk gorunuyorum programda ama bende gogus dolgunlugu disinda hic bir belirti yok oda jel kullaniyorum neden oyle oldu biri yazabilirmi korkuyorum cok.
İnşallah canım hızlı bir şekilde geçer. Çok umutsuzca bekliyorum.Belirti olmuyormuş canım halen regl sancısı dışında bir belirtim yok .2 gün hızlıca geçsin bizde sevinçli haberi olalım insallahhhh
Canım bende göğsümde sızı, sol kasığımda batma hissettim. Naturel transferde hiç ilaç hormon kullanmadığım için bedenen çok rahattım. Değişiklikler varsa gözlemleyebiliyorsun. Diğer türlü ilaçların etkilerinden dolayı ayırtedemiyorsun. Ki çoğunlukla da belirti görülmüyorCanım allah kizini sana bağışlasın. Transferden sonra bi belirti oluyormuydu acaba .
Seni üzmek istemem ama yanlış bilgin olsunda istemem jel kullandığında eğer tutmazsa regli olabiliyorsun benim öyle oldu ancak 4 gün engelleyebildim jelle sonrasında sabah kalktığımda regli olmuştumÖyle mi engeller mi dersiniz
Canım devam etmiyorsa bozma kalbini yerleşme kanaması diyorlar ya öyle birşeydir inşallahGünaydın kızlar.. Biraz önce tuvalette peçeteye pembelik geldi adet olucam sanırım. Sabah az adet sancımla arkadan pembe geldi.
Kalkmaya korkuyorum. Bilmiyorum artuk hayırlısı gün içşnde de gelir ise ozaman sıkıntıCanım devam etmiyorsa bozma kalbini yerleşme kanaması diyorlar ya öyle birşeydir inşallah
Gelmez inşallah ben çok okudum buralarda böyle lekenlenme yaşayıp pozitif haberi alan doktoruna Bilgi ver istersen için rahat etsinKalkmaya korkuyorum. Bilmiyorum artuk hayırlısı gün içşnde de gelir ise ozaman sıkıntı
Tamam canım inşallah yerleşmedir.Gelmez inşallah ben çok okudum buralarda böyle lekenlenme yaşayıp pozitif haberi alan doktoruna Bilgi ver istersen için rahat etsin
Bende cnm hicbir belirti yom sadece hafif belim agiriyor bi hayirlisyla kalp atisini duysakRegl sancin oluyormu ben dayanamıyorum ama normalmiş
Tutmadiysa olmam iyi olur zaten. Erkenden öğrenmiş olurum...Seni üzmek istemem ama yanlış bilgin olsunda istemem jel kullandığında eğer tutmazsa regli olabiliyorsun benim öyle oldu ancak 4 gün engelleyebildim jelle sonrasında sabah kalktığımda regli olmuştum
Benim halen geliyor canım jelden dolayı açık pembe sanırım jeli yerleştirirken biraz tahriş de oluyorGünaydın kızlar.. Biraz önce tuvalette peçeteye pembelik geldi adet olucam sanırım. Sabah az adet sancımla arkadan pembe geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?