Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Senin adet sancın olmuş bende o bile yok. Benimde 2 gün kaldı.hakkımızda hayırlısı olsun. Allah oldursun inşallah canın sıkma canını mucizeler var unut ma
Belirti olmuyormuş canım halen regl sancısı dışında bir belirtim yok .2 gün hızlıca geçsin bizde sevinçli haberi olalım insallahhhh

Canım allah kizini sana bağışlasın. Transferden sonra bi belirti oluyormuydu acaba .
Canım bende göğsümde sızı, sol kasığımda batma hissettim. Naturel transferde hiç ilaç hormon kullanmadığım için bedenen çok rahattım. Değişiklikler varsa gözlemleyebiliyorsun. Diğer türlü ilaçların etkilerinden dolayı ayırtedemiyorsun. Ki çoğunlukla da belirti görülmüyor

Günaydın kızlar.. Biraz önce tuvalette peçeteye pembelik geldi adet olucam sanırım. Sabah az adet sancımla arkadan pembe geldi.

Seni üzmek istemem ama yanlış bilgin olsunda istemem jel kullandığında eğer tutmazsa regli olabiliyorsun benim öyle oldu ancak 4 gün engelleyebildim jelle sonrasında sabah kalktığımda regli olmuştum
Tutmadiysa olmam iyi olur zaten. Erkenden öğrenmiş olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…