Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

23 mart dediler ama bilmiyorumki ne zaman gitsem
Bana da 20 gun sonraya verdiler kac hafta var daha tekrar beta testi istemediler.Mesela bi uygulama indirdim orda bu hafta tam kan sayımı yaptırmanız gerekiyor diyor biz şimdi kalp kese görene kadar bekleyecek miyiz .Çok da zaman var yaaa

Evet bendeki pembelik di. Şu saat başka olmadı sadece adet sancım bel ağrım ara ara yokluyor
Canim insallah sende de pozitif olacak bak bu bel agrisinin pozitife isaret oldugunu okumustum daha once hatta benim agrimiyor ve yerlesme kanamam da yok diye uzuluyordum allahin izniyle senden de yarin pozitif haberi alacagiz

Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahya kızlar hepiniz tek tek pozitif alıyorsunuz ne kadar güzel haberler bunlar.toplu ettiğimiz duaya çok inanıyorum ben.
Oooo. Hadi hayirli olsun. Gercekten bu ara bayagi pozitif var. Darisi basimiza
Hayırlı olsun canım çok güzel bir haber. Sağlıkla devam etsin inşallah
Maaşallahhhhh Cok sevindim gözün aydın canım
Hepinize cok tesekkur ederim insallah saglikla devami gelir herkes icin dua etmeye devam edecegim

Kızlar pazar günü test günüm. Yarın da tahmini regl günüm. Natürel dondurulmuş transfer oldum. Clione jel kullanıyorum. Test günüm gelmeden adet olmam insallah
Crinone jel kullanırken adet olmazmışız, hemşire söylemişti bana. Insallah tutunmuştur iyi düşünün insallah hakkınızda en hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…