- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Inşallah canım gece çok gernestim sabah uyandım regl sancim da gitmiş inş bizimledir. Sen ne zaman duyacaksın kalp atışınıBende cnm hicbir belirti yom sadece hafif belim agiriyor bi hayirlisyla kalp atisini duysak
Benim ilkinde pembelik gelmişti hamileydimGünaydın kızlar.. Biraz önce tuvalette peçeteye pembelik geldi adet olucam sanırım. Sabah az adet sancımla arkadan pembe geldi.
23 mart dediler ama bilmiyorumki ne zaman gitsemInşallah canım gece çok gernestim sabah uyandım regl sancim da gitmiş inş bizimledir. Sen ne zaman duyacaksın kalp atışını
Sende de mi geliyor.Benim halen geliyor canım jelden dolayı açık pembe sanırım jeli yerleştirirken biraz tahriş de oluyor
İnşallah bende hamile olayım çok kötü durumdayımBenim ilkinde pembelik gelmişti hamileydim
Oyledir inşallah canım doğru söylüyor kızlar yerleşmeden oİnşallah bende hamile olayım çok kötü durumdayım
Bana da 20 gun sonraya verdiler kac hafta var daha tekrar beta testi istemediler.Mesela bi uygulama indirdim orda bu hafta tam kan sayımı yaptırmanız gerekiyor diyor biz şimdi kalp kese görene kadar bekleyecek miyiz .Çok da zaman var yaaa23 mart dediler ama bilmiyorumki ne zaman gitsem
MaaşallahhhhhKizlar kan degerim 163 cikti!
Evet doktora sormadim googla danıştım normal diyorSende de mi geliyor.
Kötü düşünme . Hamileliği boyunca adet gören insanlar bile var ki sendeki pembelik adet kanaması gibi değildir diye düşünüyorumİnşallah bende hamile olayım çok kötü durumdayım
Ay çok teşekkürler inşallah öyledir. Adet sancılarım başladı.Oyledir inşallah canım doğru söylüyor kızlar yerleşmeden o
Evet bendeki pembelik di. Şu saat başka olmadı sadece adet sancım bel ağrım ara ara yokluyorKötü düşünme . Hamileliği boyunca adet gören insanlar bile var ki sendeki pembelik adet kanaması gibi değildir diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canım çok güzel bir haber. Sağlıkla devam etsin inşallahKizlar kan degerim 163 cikti!
Oooo. Hadi hayirli olsun. Gercekten bu ara bayagi pozitif var. Darisi basimizaKizlar kan degerim 163 cikti!
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar kan degerim 163 cikti!
Canim insallah sende de pozitif olacak bak bu bel agrisinin pozitife isaret oldugunu okumustum daha once hatta benim agrimiyor ve yerlesme kanamam da yok diye uzuluyordum allahin izniyle senden de yarin pozitif haberi alacagizEvet bendeki pembelik di. Şu saat başka olmadı sadece adet sancım bel ağrım ara ara yokluyor
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahya kızlar hepiniz tek tek pozitif alıyorsunuz ne kadar güzel haberler bunlar.toplu ettiğimiz duaya çok inanıyorum ben.
Oooo. Hadi hayirli olsun. Gercekten bu ara bayagi pozitif var. Darisi basimiza
Hayırlı olsun canım çok güzel bir haber. Sağlıkla devam etsin inşallah
Hepinize cok tesekkur ederim insallah saglikla devami gelir herkes icin dua etmeye devam edecegimMaaşallahhhhhCok sevindim gözün aydın canım
Merhaba size uygulandı mı estrogen .faydasını gordunuz muArkadaşlar aranızda estrojen priming uygulanan var mı? Daha önce de yazdım ya görülmedi ya da kimseye uygulanmadı sanırım.
Crinone jel kullanırken adet olmazmışız, hemşire söylemişti bana. Insallah tutunmuştur iyi düşünün insallah hakkınızda en hayırlısı olsunKızlar pazar günü test günüm. Yarın da tahmini regl günüm. Natürel dondurulmuş transfer oldum. Clione jel kullanıyorum. Test günüm gelmeden adet olmam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?