Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah kucağınıza almayıda nasip etsin
papatyamrm O Ogr000 İnşallah sizde hamilesinizdir
Pozitif haberleri aldıkça daha çok umutlanıyorum

Amin çok teşekkür ederim. Allah hepimize nasip etsin biraz zor olabiliyor yollar ama Allahın izniyle teknoloji tıp da çok gelişti. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırla kavuşuruz bebeklerimize.

çok sevindim canım. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Çok çokk teşekkür ederim amin

Kızlar ilaçlı transfer ile ilaçsız transfer arasında ki fark ne Yücel hoca ilaçlı yapacağız dedi fakat sadece estrofem ve folik asit verdi anlayamadım ?

Allah kucağınıza almayıda nasip etsin
papatyamrm O Ogr000 İnşallah sizde hamilesinizdir
Pozitif haberleri aldıkça daha çok umutlanıyorum
Keşke herkes haber verse ben önce buraya yazdım. Ama haber vermeyen arkadaşlarımız var aklıma 2 ihtimal geliyor ya olumlu oldu nazar değer diye korkuyorlar yada negatif diye haber vermek istemiyor .Bu grup ilk gorusmeye gittiğinden beri her konuda bana yardimci oldu .Vefa borcum var

Kızlar ilaçlı transfer ile ilaçsız transfer arasında ki fark ne Yücel hoca ilaçlı yapacağız dedi fakat sadece estrofem ve folik asit verdi anlayamadım ?

ilacsizlarda estrofem verilmiyo, transfere bi kac gun kala crinon jel baslaniliyo, muhtemelen sizede vericekler onu. Baska bi farki yok, adetiniz duzenli ise ilacsiz transfer yapiliyo. Folik asit vitamin takviyesi, gebelik olunca bebegin bazi ihtiyaclarini karsiliyo, onu gebelik dusunen herkesin 3 ay onceden icmeye baslamasi oneriliyo zaten.

Öyle mi estrofem herkese veriliyor sanıyordum ben. Folik asite tedaviye başladığım gün başlattı Yücel hoca zaten ama şimdi değiştirdi. Crino jelde reçeteye yazdı ama şimdi alma dedi haftaya perşembe kontrolüm var. Transfer tarihim belirlenecek.Muhtemelen o zaman başlatır diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim canım

ben ilacsiz transfer oldum ve estrofem kullanmadim. Crinon jeli evet kontrol gununuzde soyler baslamaniz gereken gunu. Ilacli transfer deniyo aslinda ama Memorial cok ilac kullandirma taraftari degil Allahtan :) ben ilk denememde, baska bir yerde avuc avuc ilac iciyodum :) Hakkinizda hayirlisi olsun, pozitifi gorursunuz insallah

Canim insallah sende de pozitif olacak bak bu bel agrisinin pozitife isaret oldugunu okumustum daha once hatta benim agrimiyor ve yerlesme kanamam da yok diye uzuluyordum allahin izniyle senden de yarin pozitif haberi alacagiz
Çok teşekkürler güzel dileğin için canım benim. İnşallah alırız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…