Hadi ya hala olmadım diye seviniyordum.Crinone jel kullanırken adet olmazmışız, hemşire söylemişti bana. Insallah tutunmuştur iyi düşünün insallah hakkınızda en hayırlısı olsun
Insallah hamilesinizdir, allahim size bağışlamıştır inşallahİnşallah bende hamile olayım çok kötü durumdayım
Gözünüz aydın masallahKizlar kan degerim 163 cikti!
Sevinmeye devam edin, inşallah tutunmuşturHadi ya hala olmadım diye seviniyordum.Amin canım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız.
çok sevindim canım. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallahKizlar kan degerim 163 cikti!
inşallah pozitifi alacaksın canım! Allah’ın izniyle yavrun sana sıkı sıkı tutunsun can bulsun sendeHadi ya hala olmadım diye seviniyordum.Amin canım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız.
Amin canım benim Allah razı olsuninşallah pozitifi alacaksın canım! Allah’ın izniyle yavrun sana sıkı sıkı tutunsun can bulsun sendeAmin amin aminnn
Allah kucağınıza almayıda nasip etsinKizlar kan degerim 163 cikti!
Allah kucağınıza almayıda nasip etsin
papatyamrm O Ogr000 İnşallah sizde hamilesinizdir
Pozitif haberleri aldıkça daha çok umutlanıyorum
çok sevindim canım. Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Hayrlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKizlar kan degerim 163 cikti!
Keşke herkes haber verse ben önce buraya yazdım. Ama haber vermeyen arkadaşlarımız var aklıma 2 ihtimal geliyor ya olumlu oldu nazar değer diye korkuyorlar yada negatif diye haber vermek istemiyor .Bu grup ilk gorusmeye gittiğinden beri her konuda bana yardimci oldu .Vefa borcum varAllah kucağınıza almayıda nasip etsin
Kızlar ilaçlı transfer ile ilaçsız transfer arasında ki fark ne Yücel hoca ilaçlı yapacağız dedi fakat sadece estrofem ve folik asit verdi anlayamadım ?
Priming yapıldı. Pek bir faydasını görmedim.Merhaba size uygulandı mı estrogen .faydasını gordunuz mu
Öyle mi estrofem herkese veriliyor sanıyordum ben. Folik asite tedaviye başladığım gün başlattı Yücel hoca zaten ama şimdi değiştirdi. Crino jelde reçeteye yazdı ama şimdi alma dedi haftaya perşembe kontrolüm var. Transfer tarihim belirlenecek.Muhtemelen o zaman başlatır diye düşünüyorum.ilacsizlarda estrofem verilmiyo, transfere bi kac gun kala crinon jel baslaniliyo, muhtemelen sizede vericekler onu. Baska bi farki yok, adetiniz duzenli ise ilacsiz transfer yapiliyo. Folik asit vitamin takviyesi, gebelik olunca bebegin bazi ihtiyaclarini karsiliyo, onu gebelik dusunen herkesin 3 ay onceden icmeye baslamasi oneriliyo zaten.
çok teşekkür ederim canımBenim geçen sene yumurta toplamam Ramazan Bayramına, transferim Kurban Bayramına denk gelmişti. İkisinde de hiçbir sıkıntı yaşamadık. Hatta normal zamana göre merkez daha sakindi çok rahattı. Yollar da öyleydi, şehir dışından git gel yaptık, en trafiksiz dönemdi.
Öyle mi estrofem herkese veriliyor sanıyordum ben. Folik asite tedaviye başladığım gün başlattı Yücel hoca zaten ama şimdi değiştirdi. Crino jelde reçeteye yazdı ama şimdi alma dedi haftaya perşembe kontrolüm var. Transfer tarihim belirlenecek.Muhtemelen o zaman başlatır diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler güzel dileğin için canım benim. İnşallah alırız. :)Canim insallah sende de pozitif olacak bak bu bel agrisinin pozitife isaret oldugunu okumustum daha once hatta benim agrimiyor ve yerlesme kanamam da yok diye uzuluyordum allahin izniyle senden de yarin pozitif haberi alacagiz
Sabah beri dua ediyorurdum uyuya kalmışım. Şimdi biraz daha iyiyim. Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah..Insallah hamilesinizdir, allahim size bağışlamıştır inşallahbol dua edin içinizi ferahlatır insallah
Yarın belli olacak bakalım. Umudumuzu yittirmemeliyizAllah kucağınıza almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?