- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Ay çok teşekkürler çok ihtiyacım var dualarınıza2 saat sonra kan vereceğim.
Evet sorun oradan kaynaklandı aslında ilaçlı deyince bir sürü ilaç bekledim iki ilaç olunca şaşırdım :) amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinben ilacsiz transfer oldum ve estrofem kullanmadim. Crinon jeli evet kontrol gununuzde soyler baslamaniz gereken gunu. Ilacli transfer deniyo aslinda ama Memorial cok ilac kullandirma taraftari degil Allahtan :) ben ilk denememde, baska bir yerde avuc avuc ilac iciyodum :) Hakkinizda hayirlisi olsun, pozitifi gorursunuz insallah
ayyy hadi bakalım. Hayırlı haberler inşallahAy çok teşekkürler çok ihtiyacım var dualarınıza2 saat sonra kan vereceğim.
ayyy hadi bakalım. Hayırlı haberler inşallah
Bu merkez çok ilaç vermiyor canım eski merkezimde transferden sonra toplamda 17 iğne ilaç kullanmıştım artık 30 dk bir alarmim calisyordu. Kan pıhtılaşması için transferden önce iğne ve coraspine başlamıştım burda istediğim halde vermedilerEvet sorun oradan kaynaklandı aslında ilaçlı deyince bir sürü ilaç bekledim iki ilaç olunca şaşırdım :) amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Benim ilk denemem süreci bilmiyorum ama olabildiğince az ilaç vermeye çalıştıkları bariz belli zaten hormonlarımız ile yeterince oynuyoruz ne kadar az ilaç o kadar iyi. Hatta ben Yücel Hocaya omega 3 kullanıyorum takviye için dedim ona bile gerek yok dediBu merkez çok ilaç vermiyor canım eski merkezimde transferden sonra toplamda 17 iğne ilaç kullanmıştım artık 30 dk bir alarmim calisyordu. Kan pıhtılaşması için transferden önce iğne ve coraspine başlamıştım burda istediğim halde vermediler
Benim ilk denemem süreci bilmiyorum ama olabildiğince az ilaç vermeye çalıştıkları bariz belli zaten hormonlarımız ile yeterince oynuyoruz ne kadar az ilaç o kadar iyi. Hatta ben Yücel Hocaya omega 3 kullanıyorum takviye için dedim ona bile gerek yok dedi
İlk tedaviye başlarken Yücel Bey ve Gönül Hanım arasında kalmış burada sormuştum.Siz önermiştiniz bana Yücel Hocayı bende çok memnunum evet belki çok konuşmuyor çok sıcak kanlı bir doktor değil ama herşeyi olması gerektiği kadar yapıyor ve benim bu tedavi sürecinde kafamda hiç soru işareti kalmadı.Umarım sizin gibi benimde güzel sonuçlanır tedavim ay sonunda transferim olacak heyecanla bekliyorumbuarada Yucel hoca harika bir secim :) onun sayesinde suan hamileyim cok sukur. Onun sakinligi ve kendinden emin olusu bize cok guven vermisti
İlk tedaviye başlarken Yücel Bey ve Gönül Hanım arasında kalmış burada sormuştum.Siz önermiştiniz bana Yücel Hocayı bende çok memnunum evet belki çok konuşmuyor çok sıcak kanlı bir doktor değil ama herşeyi olması gerektiği kadar yapıyor ve benim bu tedavi sürecinde kafamda hiç soru işareti kalmadı.Umarım sizin gibi benimde güzel sonuçlanır tedavim ay sonunda transferim olacak heyecanla bekliyorum
Transferinizi de Yücel Hoca mı yapmıştı ?
Sürekli sayfaya bakıyorum ☺☺Ay çok teşekkürler çok ihtiyacım var dualarınıza2 saat sonra kan vereceğim.
yanlış bilgi vermiş valla ben gayette oldum regli jeli kullanırkenCrinone jel kullanırken adet olmazmışız, hemşire söylemişti bana. Insallah tutunmuştur iyi düşünün insallah hakkınızda en hayırlısı olsun
Canım 2 saat fark var aramız da birde benim test yarın sabaha da çıkabilirmiş. Arkadaş devamlı arayacak sorcak hızlandırmaya çalışacak da. Ben öğlen gidip test alıp yapacağım herşekilde bugün sonuç öğreneceğiz nasılsa. Türkıye saatiyle 20.00 kadar haber geldi geldi. Gelemedi yarın sabah. :Sürekli sayfaya bakıyorum ☺☺
Üfff ben catliycam burda sen nasıl dayanacaksin ki bence de test yap çıkar kesin .Canım 2 saat fark var aramız da birde benim test yarın sabaha da çıkabilirmiş. Arkadaş devamlı arayacak sorcak hızlandırmaya çalışacak da. Ben öğlen gidip test alıp yapacağım herşekilde bugün sonuç öğreneceğiz nasılsa. Türkıye saatiyle 20.00 kadar haber geldi geldi. Gelemedi yarın sabah. :canım memleketim gözünü seveyim.
Evet ya aslında kan değeri önemli olanda biraz da olsa içim rahatlarÜfff ben catliycam burda sen nasıl dayanacaksin ki bence de test yap çıkar kesin .
Ben yumurta toplamada da Yücel Bey olmayacağını duyunca çok şaşırmıştım ama müdahele etmek istemedim. transferde de nasipte kim varsa o olsun müdahele etmeyeceğim. olmaz falan kendimi sorgularım sonra biliyorum. kadere bıraktım herşeyiaaa oyle mi yapmisimevet aynen dediginiz gibi biri ama bende zaten cok mic mic bir doktor istemiyodum :) gonlunuzu ferah tutun vakti zamani gelince insallah bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Transferimide Yucel bey yapti evet, ama yanilmiyosam vardiyali calisiyolar transfer gunleri, sansiniza kim denk gelirse :) ben transfere beklerden diger doktorlarin hastalarinada Yucel ben transfer yapmisti. Ozellikle istediginiz bir doktor varsa onceden soylemeniz gerekiyo diye biliyorum ben
canım gerçekten nasıl dayanıyorsun ben olsam idrar testi yapardımEvet ya aslında kan değeri önemli olanda biraz da olsa içim rahatlar
canım aktif kanamadan kasıtları hem kırmızıya dönmüş olması lazım hemde lekenlenme tarzında değilde normal süreçte ki gibi kanamanın geliyor olması lazım. benim ilk gün kahverengi lekelenme tarzındaydı onu saymadılar. ertesi günü ilk gün kabul ettiler.Kızlar semra hoca adetn ilk günü ara ikinci güne randevu al demişti. Biraz önce adet oldum aradım aktif kanama var mı dediler ilk gün yani nasıl bi aktif kanama anlayamadım kırmızı kanamam var ama öyle şakır şakır da değil yani ilk gün sonuçta. Aktif kanama başlayınca arayın diyip kapadılarYarını mı bekleyeyim şimdi ben anlamadım ki yardım lütfen ilk denemem
Peki anladım ben iyice artana kadar bekleyeyim o zaman teşekkür ederimcanım aktif kanamadan kasıtları hem kırmızıya dönmüş olması lazım hemde lekenlenme tarzında değilde normal süreçte ki gibi kanamanın geliyor olması lazım. benim ilk gün kahverengi lekelenme tarzındaydı onu saymadılar. ertesi günü ilk gün kabul ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?