- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Yapacam birazdan ama kan önemli diye çokda içime sinmiyorcanım gerçekten nasıl dayanıyorsun ben olsam idrar testi yapardım
Sonucunu hep birlikte dualarla bekliyoruz . İnşallah güzel haberler verirsinYapacam birazdan ama kan önemli diye çokda içime sinmiyor
Merhaba test gününden önce mı oldunuzyanlış bilgi vermiş valla ben gayette oldum regli jeli kullanırken
Menopur 1200 bir tane antibiyotik ve folik asit. Sizinde hayırlı olsun tedaviniz ben 11.30 kadar oradaydım.
Sürekli sayfaya bakıyorum ☺☺
canım gerçekten nasıl dayanıyorsun ben olsam idrar testi yapardım
Sonucunu hep birlikte dualarla bekliyoruz . İnşallah güzel haberler verirsin
Kızlar kan testim çıkmadı ama normal idrar test yaptım iki kere pozitif çıktı. Ama ben ken değerimi öğrenmeden tam sevinemedim. Yani orası da önemli ya. Ama sizide habersiz bırakmak istemedim an an paylaşmak istedim. Ekleyemedim diğer arkadaş.Yarın
meraba evet test günümden önce olmuştumMerhaba test gününden önce mı oldunuz
Ben hala olmadım inşallah pozitiftir ondan olmamisimdir :)meraba evet test günümden önce olmuştum
ay inşallah öyledir olumsuz düşünme sakın içini ferah tut canım :) kaç gün oldu transfer olalı?Ben hala olmadım inşallah pozitiftir ondan olmamisimdir :)
7 gün canım . Bugn transfer hariç 7. Günay inşallah öyledir olumsuz düşünme sakın içini ferah tut canım :) kaç gün oldu transfer olalı?
Hayırlısı olur inşallah canım.iste bir pozitif dahaaaaaaKızlar kan testim çıkmadı ama normal idrar test yaptım iki kere pozitif çıktı. Ama ben ken değerimi öğrenmeden tam sevinemedim. Yani orası da önemli ya. Ama sizide habersiz bırakmak istemedim an an paylaşmak istedim. Ekleyemedim diğer arkadaş.Yarın
Çok sevindiiim bende sizden haber bekliyordumYapacam birazdan ama kan önemli diye çokda içime sinmiyor
Şükürler olsun bir pozitif daha kan testinde güzel çıkacak kötü düşünme sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallahKızlar kan testim çıkmadı ama normal idrar test yaptım iki kere pozitif çıktı. Ama ben ken değerimi öğrenmeden tam sevinemedim. Yani orası da önemli ya. Ama sizide habersiz bırakmak istemedim an an paylaşmak istedim. Ekleyemedim diğer arkadaş.Yarın
Ne demek galiba oldu işte canım hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Cok şükür bi rahatlık geldi
Sizinde az kalmis inş pozitif sonucunu sizden de bekliyoruz7 gün canım . Bugn transfer hariç 7. Gün
İnşallah canimm dua etSizinde az kalmis inş pozitif sonucunu sizden de bekliyoruz
hadi inşallah güzel sonuçlarını duyarız burdan7 gün canım . Bugn transfer hariç 7. Gün
İnsallahhhhadi inşallah güzel sonuçlarını duyarız burdan
Çok teşekkürler canımÇok sevindiiim bende sizden haber bekliyordumRabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?