Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Moralim bozuldu, ilk denememde 7 yumurta toplanmış 5 tanesi döllenmişti, şimdi 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllenmiş. Yaş geçtikçe döllenme de azalıyor sanırım :/
moralini bozma. Öyle olabiliyor. Unutma bir embriyo yetiyor. Burada Tek yumurta ve tek embriyo ile ikiz doğuran var. Sakın umutsuzluğa düşme. Ne güzel 3 tane embriyon var. İnşallah hepsi de hayırla sağlıkla evlat olur sana
çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallah
7 gün canım . Bugn transfer hariç 7. Gün
çok iyi canım. Hadi inşallah pozitif haberini alacağız

Ya çoook sevindim gözün aydın inşallah yarın da kanda çıkar merak etme idrarda çıktıysa kanda seviye yüksektir diye düşünüyorum

Kızlar bisey danışmak istiyorum istanbulda tup bebek tedavi esnasinda cleaxsan veriyorlar. Bu iğnenin raporunu normal kadin doğum doktorları çıkartabiliyor mu.yoksa üniversite ve eğitim araştırma hastanelerimi çıkarıyor

Kizlar bu kalp atisi surecini beklemek cok zor siyrilamiyorum bu isten ruyalarima giriyor
Bu surecin neresi kolaydi ki canim betahcg beklemek de zor degil miydi ya da transfer beklemek. Cok sikma kendini ne gunler gecti insallah o gun de gelir gecer guzellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…