- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Şu kan testim çıksın bende oh be diyeceğim allahın izniyleŞükürler olsun bir pozitif daha kan testinde güzel çıkacak kötü düşünme sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah
Sen içini ferah tut . Pozitif gelecek sonuç :)Şu kan testim çıksın bende oh be diyeceğim allahın izniyle
moralini bozma. Öyle olabiliyor. Unutma bir embriyo yetiyor. Burada Tek yumurta ve tek embriyo ile ikiz doğuran var. Sakın umutsuzluğa düşme. Ne güzel 3 tane embriyon var. İnşallah hepsi de hayırla sağlıkla evlat olur sanaMoralim bozuldu, ilk denememde 7 yumurta toplanmış 5 tanesi döllenmişti, şimdi 7 yumurta toplandı 3 tanesi döllenmiş. Yaş geçtikçe döllenme de azalıyor sanırım :/
çokkk sevindim. Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar kan testim çıkmadı ama normal idrar test yaptım iki kere pozitif çıktı. Ama ben ken değerimi öğrenmeden tam sevinemedim. Yani orası da önemli ya. Ama sizide habersiz bırakmak istemedim an an paylaşmak istedim. Ekleyemedim diğer arkadaş.Yarın
çok iyi canım. Hadi inşallah pozitif haberini alacağız7 gün canım . Bugn transfer hariç 7. Gün
Ya çoook sevindim gözün aydın inşallah yarın da kanda çıkar merak etme idrarda çıktıysa kanda seviye yüksektir diye düşünüyorumKızlar kan testim çıkmadı ama normal idrar test yaptım iki kere pozitif çıktı. Ama ben ken değerimi öğrenmeden tam sevinemedim. Yani orası da önemli ya. Ama sizide habersiz bırakmak istemedim an an paylaşmak istedim. Ekleyemedim diğer arkadaş.Yarın
Ay inşallah canım ya..Ya çoook sevindim gözün aydın inşallah yarın da kanda çıkar merak etme idrarda çıktıysa kanda seviye yüksektir diye düşünüyorum
ayyy maşallah benim bir arkadaşımın 10. gün 70 falandı. bence gayet iyi artık emin olabilirsin. hamilesinnnnn
Hayırlı olsin gayet güzel bir değer
Ooo masaallah canim. Cok iyi degerin. Gozunaydin. Saglikla ilerler kucagina alirsin insallah. Bahar doneminde pozitifleri daha cok gorduk. Insallah bizede nasip olur boyle haberleri vermek.
Şükür canım hastaneden de normal dediler çok iyiayyy maşallah benim bir arkadaşımın 10. gün 70 falandı. bence gayet iyi artık emin olabilirsin. hamilesinnnnn
Teşekkürler canımHayırlı olsin gayet güzel bir değer
Amin inşallah canım bütün herkese nasip olsun.Ooo masaallah canim. Cok iyi degerin. Gozunaydin. Saglikla ilerler kucagina alirsin insallah. Bahar doneminde pozitifleri daha cok gorduk. Insallah bizede nasip olur boyle haberleri vermek.
Hayırlı olsun . Çok güzel değeriniz
Çook teşekkürlerHayırlı olsun . Çok güzel değeriniz
Bu surecin neresi kolaydi ki canimKizlar bu kalp atisi surecini beklemek cok zor siyrilamiyorum bu isten ruyalarima giriyor
Canimmm gozun aydın tebrik ederim Gayet güzel değerin canım çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin.
Benim için en zoru beta hcg tarihini beklemek. Hepsi geçiyor da o 9 gün sanki geçmiyorduBu surecin neresi kolaydi ki canimbetahcg beklemek de zor degil miydi ya da transfer beklemek. Cok sikma kendini ne gunler gecti insallah o gun de gelir gecer guzellikle
Amin inşallah canım benim..Canimmm gozun aydın tebrik ederim Gayet güzel değerin canım çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?